Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
moniczko wrote:Hej dziewczyny, kalendarz belly pokazuje mi termin porodu na 06.01.
Dziś rano kolejny mega pozytyw na teście, 30 dzień cyklu. Czekam na wynik bety, a o 15 mam ginekologa, bo plamię na brązowo.
Ciągnie mnie też w brzuchu na dole, też tak macie? Piersi w ogóle mnie nie bolą. Siusiam co chwilę i... odbija mi się cały czas powietrzem
Witaj, ja mam termin z OF na 8 stycznia. Co do brzucha to pobolewa mnie i ciągnie ale nie plamię. Piersi mam tak nabrzmiałe i obolałe,że dotknąć mie idzie. Siusia też często. Również mam dzisiaj wizytę ale popołudniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny juz wszystko wiem!!!!! Kamień z serca!!!
Mam zignorować niedzielny wynik! Okazuje sie ze z racji długiego weekendu badania przewozili na inną maszynę wiec ten wynik jest niemiarodajny!!!!
Kazali brać pod uwagę wynik z piatku i dzisiejszy i jak to sie przeliczy to wszystko jest w normie
Ale mogli łaskawie dać zanc w niedziele, ze bedą robić wyniki na innej maszynie to bym teraz tyle nerwow nie zjadła!!!! -
nick nieaktualnyLovilovi wrote:Agniecha, a po co robiłaś badanie 3 raz? Tak lekarz kazał?
Mnie beta też bardzo stresowała, czy wszystko się zgadza i dlatego już więcej nie robiłam:) jak tylko te 2 razy...
Tak kazali i teraz dla mojego świetego spokoju w czwartek przed wizytą zrobię jeszcze raz.
Oby moje nerwy nie zaszkodziły Bałwankowi ❤️❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:Tak kazali i teraz dla mojego świetego spokoju w czwartek przed wizytą zrobię jeszcze raz.
Oby moje nerwy nie zaszkodziły Bałwankowi ❤️❤️❤️❤️
Może odpuść sobie juz te bety , bo tylko sie stresujesz , a stres teraz najmniej Ci jest potrzebny wszystko jest dobrze i bedzie dobrzeFlowwer lubi tę wiadomość
-
Agniecha cale szczescie, ze wszystko sie wyjasnilo! Szkoda tylko, ze sie stresowalas.
Ja dzisiaj skoczylam przy okazji zakupow do labo. Ostatnia bete robilam 11 i 14dpo, a dzisiaj 22dpo. Mam nadzieje, ze jest juz spora. Wrzuce wynik do kalkulatora, bo chyba nie chce isc w czwartek ponownie. Poszlam dzisiaj dla swojego wewnetrznego spokoju, bo wizyta u lekarza dopiero 29 maja.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
U mnie kalendarz belly pokazuje termin porodu na 1 styczen, ale wg daty om na 5 stycznia i tak tez podalam Raven W pierwszej ciazy tez kalendarz pokazywal mi wczesniejsza date, a pozniej w szpitalu wyliczyli mi pozniejsza, a usg jeszcze co innego pokazywalo. Tak czy siak porod byl wywolywany po terminieSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
agniecha, dobrze że już wszystko ok. Ale Ci nerwów napsuli co?
agulineczka, trzymam kciuki za Twoja bete.
Ja już zdecydowanie nie robie
Dziś tylko kupiłam sobie test żeby siknac na pamiątke i tyle. Zreszta obiecałam sobie że jak już zobaczę pecherzyk to bety więcej nie będzie
A ja dziś czuje że powoli uchodzi ze mnie energia, rano pojechałam na zakupy i dopiero wróciłam, przyszykowałam obiad i teraz herbatke piję.
Niestety córa chora, dzis po południu do lekarza, sama też czuje lekkie drapanie w gardle i mam katar, ale próbuję walczyć z wirusem
-
nick nieaktualny
-
Mówicie dziewczyny, że bezzasadne jest ciągle robienie bety? Że te dwa razy z przyrostem odpowiednim wystarczą? A co jak lekarz dopiero za 2 tygodnie na przykład? Może jeszcze przed wizyta dobrze byłoby zrobić? bo ja mam wrażenie że nie wiem teraz jak się ciąża rozwija i mi tak jakoś dziwnie...
-
pietruszkanatki wrote:Mówicie dziewczyny, że bezzasadne jest ciągle robienie bety? Że te dwa razy z przyrostem odpowiednim wystarczą? A co jak lekarz dopiero za 2 tygodnie na przykład? Może jeszcze przed wizyta dobrze byłoby zrobić? bo ja mam wrażenie że nie wiem teraz jak się ciąża rozwija i mi tak jakoś dziwnie...
Kochana to jest duzy stres jesli bedzie Ci z tym spokojniej to zrób przrd wizyta jak masz jakiez obawy -
Angela* wrote:Kochana to jest duzy stres jesli bedzie Ci z tym spokojniej to zrób przrd wizyta jak masz jakiez obawy
A jak tam dziewczyny, szykujecie się już na l4? Bo ja bym ciągle spała, mecze się okropnie, a ginekolog dopiero 11.05. Zastanawia mnie, czy rodzinna mi da na te kilka dni chociaż żebym sobie pospała do woliWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 12:37
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Pietruszka ja juz nie wracam do pracy, do jutro mam l4 jeszcze z transferu, 04,05 wizyta usg i przedłużam l4
Ja mam po prostu ciężka pracę, po 10,5 h , bardzo męcząca stresujaca i odpowiedzialna. Więc też wolałabym sobie posiedzieć już w domu. Jestem ciekawa jak rodzinna do tego podejdzie.