Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To mój ginek jeszcze jakoś inaczej liczy i dodaje 2 dni do terminu OM i tym sposobem wg OM 7.01.2017 wg usg dzidź jest 1-3 dni do przodu a w karcie ciąży mi doktorek wpisał 9.01.2017 grr I tak sobie myślę, że pewnie 8 stycznia urodzę i będzie idealnie hehe
Ps. Zaciskam kciukole za dzisiejsze wizyty!
-
Mój Bąbelek wczoraj 11t6d wg usg
Angela*, kate88:), BlackCatNorL, Aenu, helagazela, Gosiak, Lovilovi, natki89, Didi_85, Mama-Ali, Morwa, alexast, Marzycielka111192, Katiś, Rybaaaa, .aś., Agness12, madzia8lenka, emi2016, Patrycja27, Vilu, Krokodylica, Karmelova, emerald_m, Ruda_ann, Myszk@, Raven, Paula_29, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Melduję się po wizycie
Bąbelek ma już 6cm! Jestem w szoku, bo córka tydzień później miała niecałe 4,5cm i musieliśmy czekać tydzień z prenatalnymi. Teraz babeczka powiedziała, że 3 lipca to będzie górna granica pewnie a ja będę dopiero w 12tc5dniu. No ciekawe - może to chłopak skoro taki duży. Widziałam dziś jak słodko się przeciągał i machał rączkami i nóżkami
s1985, helagazela, Aenu, Mama-Ali, Morwa, kate88:), Katiś, madzia8lenka, emi2016, Patrycja27, Krokodylica, BlackCatNorL, Ruda_ann, Myszk@, Raven, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Melduję się po wizycie
Bąbelek ma już 6cm! Jestem w szoku, bo córka tydzień później miała niecałe 4,5cm i musieliśmy czekać tydzień z prenatalnymi. Teraz babeczka powiedziała, że 3 lipca to będzie górna granica pewnie a ja będę dopiero w 12tc5dniu. No ciekawe - może to chłopak skoro taki duży. Widziałam dziś jak słodko się przeciągał i machał rączkami i nóżkami
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
FreshMm, piekne dzieciatko masz!
W ogole gratuluje Wam wszystkim udanych wizyt i pieknych widokow, az plakac sie chce ze szczescia jakby to nas bezposrednio dotyczylo
W tej kwestii akurat wczoraj dostalismy list z przedszkola. W maju Pani przedszkolanka naszego starszaka (5 lat) byla na zwolnieniu i w koncu miesiaca rozwiali watpliwosci - jest w ciazy, nie planowali tak szybko (pani ma 24 lata), ale strasznie sie ciesza!
Jejku, radosc byla wielka, bo przedszkole male, wszyscy zzyci, a pani Megan mlodziutka, kochana, sliczna - kazdy sie cieszyl razem z Nia.
No i wczoraj ten list, ze niestety serduszko sie zatrzymalo... Rozryczalam sie bez slowa, maz nie wiedzial co sie dzieje, az musial mi ten papier z reki wziac i samemu przeczytac. Tak mnie to dotknelo, nie moge przestac o tym myslec.
W wrzesniu jak wroci do przedszkola nie odwaze sie chyba tam pokazac z moim brzuchem... Tym bardziej, ze mysle, ze miala podobny termin jak my... Ech, nie fair to zycie jest czasami.Lovilovi, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Hej,
Ja mialam mieć wizytę dopiero 7.07. Ale dzis udało mi się skontaktować z lekarka która prowadziła moja poprzednia ciaze i jeszcze wcześniej (teraz chodzę ze względów finansowych na nfz,lekarka też polecona przez moją przyjaciółkę położna),ale do tej poprzedniej mam większe zaufanie... takze udało jej się mnie wcisnąć dzis na wizytę na 19:20 i zobaczymy co ona powie o tych krwiakach moich...
Takze trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty łącznie z moja
A propos utraty ciazy... moja kierowniczka w pracy starała się o ciaze ponad rok... udało się w końcu i mialysmy podobnie termin,ale u niej też nie dawno okazało się że serduszko przestało bic
Uważam że to niesprawiedliwe ogromnie... ktoś kto tak pragnie dziecka nie powinien takich rzeczy już przeżywać! Jak w koncu jej sie udalo nie powinny się dziać takie rzeczy! -
Hela- przez przypadek chyba polubiłam Twój post , nawet nie wiem kiedy
Faktycznie , szkoda przedszkolakito życie jest takie niesprawiedliwe... czasem się nad tym zastanawiam dlaczego tak jest ? Najpierw Bóg daje, a za chwilę zabiera
Jeszcze 4 godziny do wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 11:18
-
nick nieaktualnyczesc. Wizyte miałam dzisiaj ale u gina na nfz wiec dal mi skierowanie na wszytskei potrezbne badania
. A prawdziwa wizyta dopiero za tydzień.... troche zaczynam sie stersowac czy wszytsko ok. Oby dzidzia rosła.
Niestety mam infekce grzybicza, co prawda gin mowil ze w ciqazy tak jest i w zasadzie sie nie przejmowac no ale kurde jestem po 2 tygopdnioowym antybuiotyku, łykam provag od 3 tygodni i ciągle coś..... chociaz moze dzieki tym probiotykom nic nie swedzi jak ostatnio i jest w miare znosnie. Gin dał jakie tabletki gyno pevaryl ale poczekam do wizyty mojego gina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny