Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CH_H6ERK185v1T7Gp7Q0cV9ow2VocZQvuRC8KzFSfT4/edit?usp=drivesdk
Jak coś chcecie zmienić /dopisać to dajcie znać
Na listę wpisujemy się same a odnośnie tego co na samym końcu to wpisujemy tylko datę OM zamiast =S1 reszta wygeneruje się sama. Nowym osobą po wpisanu na listę daty ostatnie miesiączki resztę zrobię sama jak będziecie tylko taka potrzeba to pisać
Link wrzućmy na pierwszą stronę -
Matko ile wpisów nowych, nie ogarniam! : )
Witam serdecznie wszystkie nowe kobietki! : )
Trzymam kciuki za piękne betki! Ja swoją kolejną postanowiłam zrobić jutro a potem w poniedziałek i środę.
Wizytę u ginka mam umówiona na 11.05 ale umówiłam jeszcze drugą opcje na 17 maja i chyba tego 11 sobie odpuszczę bo pewnie i tak jeszcze nic nie będzie widać na USG a 17 jest szansa nawet na bijącę serdusio.
Ja tez choruje na Hashimoto od 6 lat, biorę Eutyrox 100/125, aktualnie biorę tylko 125 ze względu na ciążę.
Czy robicie cały komplet badań (TSH, FT4, FT3, ANTYTPO itd w związku z ciążą, czy tylko pilnujecie żeby TSH było na odpowiednim poziomie?
Ps. Agniechaaaa trzymam mocno kciuki za piękny przyrost!!
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypietruszkanatki wrote:Część dziewczęta, jak wasze samopoczucie dzisiaj? Bo u mnie okropne ciągle płacze, jestem przybita, w głowie jakieś czarne scenariusze bo objawy ciąży wszystkie zniknęły idę na bete, wyniki o 21...
Kochana wszystko bedzie dobrze. Chociaż nie ukrywam ze u mnie humor tez na słabym poziomie....pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Część dziewczęta, jak wasze samopoczucie dzisiaj? Bo u mnie okropne ciągle płacze, jestem przybita, w głowie jakieś czarne scenariusze bo objawy ciąży wszystkie zniknęły idę na bete, wyniki o 21...
To tylko gorszy dzień. Objawy mogą się pojawiać i znikać nagle, dopóki nie ma plamień i okresu to nic złego się nie dzieje.
Wszystko będzie dobrze dziewczyno! Idź na długi spacerek... -
Ja tez jednego dnia mam pobolewania brzucha, sennosc i czasem mnie mdli, a jest dzien, ze w zyciu bym nie powiedZiała, ze jestem w ciazy. To dopiero poczatki i to jest zupelnie normalne. Wiem, bo to przechodzilamSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny