Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:To u Was na 100% bedzie juz cos widać
Kochana Ty za pewne będziesz miała po jutrzejszej wizycie kolejną też za 2-3 tygodnie także mniej więcej w tym samym czasie. (Tak myślę,mogę się mylić)
Pietruszka a co do objawów to oprócz bolących na maksa piersi i senności czyt.spać 24h na dobę to na razie nic. Zauważyłam,że schudłam ale to nie obajw chyba a u Ciebie? -
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Kochana Ty za pewne będziesz miała po jutrzejszej wizycie kolejną też za 2-3 tygodnie także mniej więcej w tym samym czasie. (Tak myślę,mogę się mylić)
Pietruszka a co do objawów to oprócz bolących na maksa piersi i senności czyt.spać 24h na dobę to na razie nic. Zauważyłam,że schudłam ale to nie obajw chyba a u Ciebie?
Ja raczej bede miec za tydzień kolejną ale to sie okaże jutro -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja raczej bede miec za tydzień kolejną ale to sie okaże jutro
Rozumiem,że częściej będziesz mieć wizyty,tak? Z jednej strony przynajmniej będziesz wiedziała na bieżąco co się dzieje z Bałwaneczkiem -
nick nieaktualny
-
Od 22 maja przez tydzien mnie nie bedzie, a przed 20 maja moja ginekolog powiedziala, ze nie ma szans na wizyte, bo tyle ma juz poumawianych. Takze musze czekac cierpliwie. Pocieszyla mnie tylko, ze na 100% bedzie juz wszystko ladnie widac. Bedzie to 8+6Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
W pierwszej ciazy bylam w 6+6 i bylo juz serduszko, takze mysle, ze macie szanse dziewczyny
Jakby termin wizyty tylko ode mnie zalezal wlasnie poszlabym w okolicy 7tyg, wczesniej zeby zobaczyc sam pecherzyk raczej bym nie szla, bo nie uspokoiloby mnie to na tyle.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Od 22 maja przez tydzien mnie nie bedzie, a przed 20 maja moja ginekolog powiedziala, ze nie ma szans na wizyte, bo tyle ma juz poumawianych. Takze musze czekac cierpliwie. Pocieszyla mnie tylko, ze na 100% bedzie juz wszystko ladnie widac. Bedzie to 8+6
Oj to już na pewno będzie coś widać -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:To na 100% bedą juz piękne widoki!!!
Oj tak z synkiem bylam tez po 9 tyg i byl taki maly czlowieczek z raczkami i nozkami, bijacym pieknie serduszkiem, ruszajacy sie. Wygladal jak maly mis pamietam, ze mial wtedy 3,33 cmAgniechaaaa, BlackCatNorL lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny