Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pietruszkanatki wrote:Zazdroszczę Ci tej wizyty jutro:) napełnia będzie dobrze :* ja też sobie chyba bete zrobie bo wizyta za tydzień, nie wytrzymam tyle :p
Ja dopiero bete robię dzień przed wizytą,bo nie chce się nie potrzenie denerwować,bo to może mi bardziej zaszkodzić. Ale jeśli czujesz Kochana potrzebę to zrób -
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:Ja dopiero bete robię dzień przed wizytą,bo nie chce się nie potrzenie denerwować,bo to może mi bardziej zaszkodzić. Ale jeśli czujesz Kochana potrzebę to zrób
-
pietruszkanatki wrote:No ja już zauważyłam, że bardziej się denerwuje nie znając bety więc w moim przypadku to chyba dobry pomysł a dzień przed wizyta też pewnie zrobię ^^ Twoja wizyta kiedy? Moja 11.05.
Moja 16.05pietruszkanatki, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja tam szaleje a to juz jutro wiec wspolczuje Wam dziewczyny :p
Wczoraj nie chciał lekarz ingerować badaniem dopochwowym,więc dlatego mam wizytę za 2 tyg,ale to oznajmił mi,że powinno być widać przęcherzyk ciążowy z echem płodu,więc może już usłyszę serduszko byłoby wspaniale. Powiem Wam,że zleci raz dwapietruszkanatki, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Wczoraj nie chciał lekarz ingerować badaniem dopochwowym,więc dlatego mam wizytę za 2 tyg,ale to oznajmił mi,że powinno być widać przęcherzyk ciążowy z echem płodu,więc może już usłyszę serduszko byłoby wspaniale. Powiem Wam,że zleci raz dwa
madzia8lenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pietruszkanatki wrote:Mi lekarz powiedział że tego 11 też może już zobaczymy coś więcej niż pęcherzyk byłoby pięknie.
Z córką na 1 USG byłam w 5 tygodniu i był widoczny pęcherzyk,a miesiąc później w 10 tygodniu już serduszko biło. mam nadzieję,że w 7 też już usłyszęAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniecha, nic się nie bój, na pewno będzie dobrze )
Madzia, no podobno już nawet 6-7 tc może być widać bijące serduszko więc tego 10 to już super, i tak długo Cię lekarz trzymał przed kolejna wizytą.madzia8lenka lubi tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Agniecha, nic się nie bój, na pewno będzie dobrze )
Madzia, no podobno już nawet 6-7 tc może być widać bijące serduszko więc tego 10 to już super, i tak długo Cię lekarz trzymał przed kolejna wizytą.
A Ty w którym tygodniu będziesz na swojej wizycie ? -
nick nieaktualny