Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie z objawów też raczej senność - albo sobie tak tłumaczę lenistwo - bo w końcu mogę się wybyczyć A no i dosyć mocno czuję brzuch - ale zakładam, że to normalne objawy instalacji Dziedzica
Dużo z Was widzę już myśli o L4 - też bym chciała szybko iść, ale wizyta dopiero 15.05. Może uda mi się gdzieś wbić wcześniej - tylko jednak straszy mnie trochę logistyka informowania o ciąży tak wcześnie w pracy. Już raz tak wcześnie powiedziałam i teraz jakoś tak zostało stresowanko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 10:14
-
Ikarzyca, wszystko zależy od tego, jaką pracę wykonujesz. Jak ciężką, to się nawet nie zastanawiaj. Ja jutro uderzam do lekarza rodzinnego żeby chociaż na tydzień dostać l4 bo w pracy tydzień bardzo ciężki się zapowiada, a pracuje po 10,5 h więc mam nadzieję, że dostanę to zwolnienie.
A Ty się nie martw tym, zaraz wcześnie powiedziałaś, na to nie mamy wpływu, ale dlaczego teraz masz się męczyć i zakładać, zebedzie podobnie? Bądź dobrej myśli -
Ikarzyca wrote:Nie mam ciężkiej pracy - raczej standardowo - 8h przed komputerem, ale właśnie chcę mieć więcej czasu na odpoczynek i dbanie o siebie i Dziedzica W końcu idzie lato i będzie można bezkarnie się byczyć na hamaku w ogrodzie
O tak , lato , ogród, taras
Nic więcej do szczęścia nie potrzeba -
Mikuśka jak jest potrzeba to bierz nospę i magnez, nie zaszkodzi. A takie bóle niestety się zdarzają w terminie @
pietruszkantki rób drzemki póki możesz hihihhi
Ja już nie mam takiej możliwości
Ikarzyca ja dopiero jutro zadzwonię się umówić na wizytę i też sądzę że gdzieś w tym terminie co Ty będę mieć i wtedy ew. poproszę o L4
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam gazetę "M jak mama" i tam znajduję się artykuł "Wyprawka za darmo" opisywane są strony np.enfamil,bebiklub czy pampers gdzie po zarejestrowaniu otrzymujesz paczuszkę dla maluszka oraz w kolejnych etapach oraz że można zostać testerką produktów. I właśnie zastanawiam się czy po przekroczeniu 4 czy 5 miesiąca nie zapisać się w końcu to fajna zabawa i także super upominki dla naszych przyszłych maluszków. a Wy jak myślicie dziewczyny i jakie macie zdanie na ten temat?
FreshMm, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Dziewczyny mam gazetę "M jak mama" i tam znajduję się artykuł "Wyprawka za darmo" opisywane są strony np.enfamil,bebiklub czy pampers gdzie po zarejestrowaniu otrzymujesz paczuszkę dla maluszka oraz w kolejnych etapach oraz że można zostać testerką produktów. I właśnie zastanawiam się czy po przekroczeniu 4 czy 5 miesiąca nie zapisać się w końcu to fajna zabawa i także super upominki dla naszych przyszłych maluszków. a Wy jak myślicie dziewczyny i jakie macie zdanie na ten temat?
O super opcja!!!! Zawsze warto skorzystać nie wiedziałam o takiej opcji jak tylko bede mogła napewno skorzystam -
nick nieaktualny
-
MoniaP wrote:Hej.
Witam się nieśmiało.
Mam 28 lat, mieszkam na Śląsku i jestem w 3 ciąży. Dzisiaj zrobiłam bete w 10 dpo i ukazał mi się piękny wynik 41,38. Termin wg belly 13.01.2018. W czwartek lecę na 2 betę i przy okazji zbadać TSH bo choruje na hashimoto.
Jestem mega szczesliwa ale i tak samo przerażona
Też jestem ze ŚląskaIkarzyca lubi tę wiadomość
-
Albo udostępnie tutaj dla wszystkich dziewczyn
bebiklub.pl
bebiprogram.pl/rejestracja
enfamil.pl
bobovita.pl/dolacz-do-klubu-bobovita
klubmaluszka.hipp.pl
zdrowystartwprzyszlosc.pl
pampers.pl/ofety-kuponow
A testowanie produktów:
canpolbabies.com/pl
zabawkowicz.pl/testowanie
Oraz zestawy można otrzymać powitalne w gabinetach,szkołach rodzenia i szpitalach tzn
niebieskie pudełko.
Szczegóły na stronie:
niebieskiepudelko.pl
Oprócz tego w rossamannie można mieć kartę rosnę dzięki,której mamy zniżki a dla maluszka na 1-sze urodzinki jest do odebrania prezent w drogerii. ja tak miałam z córkąFreshMm, Żabulka30 lubią tę wiadomość
-
Ja po porodzie w szpitalu dostałam Niebieskie Pudełko, ale żeby je dostać musiałam podpisać taką zgodę, gdzie potem wydzwaniały do mnie różne infolinie i dostawałam smsy spamy Na szczęście 3 miesiące po porodzie zmieniłam numer
Za to z innych stron dostałam w poprzedniej ciąży fajny segregator do wyników badań, pudełko na pamiątki po dziecku (z Bebiko) i płytę z kołesankami instrumentalnymi dla ciężarnych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Juz wariuje!!! Przeliczyłem jaki powinien być minimalny wynik bety... i juz sie boje o wynik
Kochana nie przeliczaj i nie stresuj się,bo to szkodzi Bałwankowi,a to nie jest potrzebne. Ważne,że jest przyrost. I jutro już masz wizytę więc wszystko będzie w całkowitym porządku -
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Kochana nie przeliczaj i nie stresuj się,bo to szkodzi Bałwankowi,a to nie jest potrzebne. Ważne,że jest przyrost. I jutro już masz wizytę więc wszystko będzie w całkowitym porządku
Wierze w to ❤️❤️❤️ Bez Bałwanka nie ma życia❤️❤️❤️
P.s odpisałam ci na privmadzia8lenka lubi tę wiadomość