Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny - idę za ciosem pięknych dzisiejszych chwil - witam się z Wami
i jednocześnie gratuluję KAŻDEJ z osobna tego Cudu pod serduszkiem
Termin wg. Belly to 7 stycznia 2018, dzisiejsza beta (16dpo) 307.9 - podrosła pięknie z 38.3 (12dpo).
Mam nadzieję, że zadomowię się do samiuśkiego stycznia szczęśliwie - póki co chwilo trwaj - cieszę się tego co jest tu i terazWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 19:59
Szamika, Morwa, Krokodylica, Barbarka1984, Mama-Ali, Raven, emerald_m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ikarzyca wrote:Cześć Dziewczyny - idę za ciosem pięknych dzisiejszych chwil - witam się z Wami
Termin wg. Belly to 7 stycznia 2018, dzisiejsza beta (16dpo) 307.9 - podrosła pięknie z 38.3 (12dpo).
Mam nadzieję, że zadomowię się do samiuśkiego stycznia szczęśliwie - póki co chwilo trwaj - cieszę się tego co jest tu i teraz
Witaj kochana , piekna beta , gratulujęIkarzyca lubi tę wiadomość
-
Ikarzyca wrote:Cześć Dziewczyny - idę za ciosem pięknych dzisiejszych chwil - witam się z Wami
Mam nadzieję, że zadomowię się do samiuśkiego stycznia szczęśliwie - póki co chwilo trwaj - cieszę się tego co jest tu i teraz
Witam, gratuluję -
nick nieaktualny
-
Lovilovi czyli pozytywna wizyta.
Bajka z pracą, dzidzia ważniejsza.
moniczko u Ciebie też świetne wieści.
Szamika no ciąża to słaby powód dla rodzinnego do wypisania L4. To tylko gin wypisuje bez problemu.
MoniaP witam i gratuluję
MamaAli czemu musisz pracować?
madzia oby do następnej wizyty
Ikarzyca witaj i gratuluję
Ania witaj, jak na moje oko ważne że beta rośnie.
Może jeszcze powtórz sobie pojutrze?Raven lubi tę wiadomość
-
Szamika wrote:Może to dobrze, kiedyś ktoś pisał, że USG dopochwowe może być niebezpieczne w pierwszych tygodniach, ale nie wiem ile w tym prawdy. Ja przy obu ciążach miałam i było ok, ale jak Ty już jesteś po przejściach to może lepiej dmuchać na zimne.
MoniaP- Przepraszam nie doczytałam, współczuję straty pierwszego malucha, życzę spokojnej ciążyZ którego roku masz synka, 2015?
Szamika lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Lovilovi czyli pozytywna wizyta.
Bajka z pracą, dzidzia ważniejsza.
moniczko u Ciebie też świetne wieści.
Szamika no ciąża to słaby powód dla rodzinnego do wypisania L4. To tylko gin wypisuje bez problemu.
MoniaP witam i gratuluję
MamaAli czemu musisz pracować?
madzia oby do następnej wizyty
Ikarzyca witaj i gratuluję
Ania witaj, jak na moje oko ważne że beta rośnie.
Może jeszcze powtórz sobie pojutrze?
Z poczucia obowiązku
Oczywiście gdyby coś się działo to od razu L4, ale póki co, chce zaczekać do połowy czerwca, do konca pierwszego trymestru. Zobaczymy zreszta jak to wszystko bedzie sie układać. Mysle ze wizyte po tej majowej bede miała po 2 tygodniach, czyli pod koniec maja jeszcze, a kolejna juz na prenatalnych. Wtedy własnie poproszę o zwolnienie.