Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabulka30 wrote:To zależy jak się przy nim czujesz... dla mnie to już wysokie tsh. Najlepiej się czuję przy 1-1,5 i takie będę starała się utrzymać. Moja koleżanka czuje się dobrze przy tsh ok. 2,5, a jak była w ciąży to endo kazała jej utrzymać ok 2. Tak więc to kwestia indywidualna. Najlepiej jak się skonsultujesz ze swoim endo.
W tym sęk, że ja się czuję bardzo dobrze, zawsze się tak czułam. Obojętnie jakie miałam TSH. I pewnie gdyby nie problemy z ciążą to bym nie wiedziała, że choruje na coś takiego
-
Chyba odkryłam dyslekcje cały czas widziałam w poście Moni ze ma termin na 31.01 i tak patrzę i myślę jak to możliwe? Piszę post i jeszcze po raz enty zerkam przed wysłaniem i widzę że to przecież 13!haha
MoniaP lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Krokodylica, już?
Oj, to współczuje...ja mam nadzieję że mnie to ominie tym razem .
Na razie nic wiekszego się nie dzieje poza ssaniem z samego rana i wieczorem. A do tej pory nie jadałam kolacji a sniadanie po 9 . Ale takie niedogodności to mogę znieśćKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Mikuśka wrote:Byłam na becie wczoraj wynik w 14dpo 414.30 progesteron powyżej 60 ale ja na duphastonie
Ja też miałam jeden taki dzien że wzięłam 3 nospy.
Nastepnego dnia jedną bo miałam lekki ból i bałam sie że się rozkręci. Od tego czasu na szczeście nic mi nie dolegaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 08:57
-
Mama-Ali wrote:Mikuśka, duphaston nie wychodzi w badaniu.
Ja też miałam jeden taki dzien że wzięłam 3 nospy.
Nastepnego dnia jedną bo miałam lekki ból i bałam sie że się rozkręci. Od tego czasu na szczeście nic mi nie dolega -
Część wszystkim z rana
Moje objawy z kolei jak w kalejdoskopie, jednego ranka mam mdłości w łóżku, drugiego jak dzisiaj, nic. Raz bolą piersi okropnie, a raz w ogóle dziwne to bo dziś np w ogóle nie czuję się ciążowo jedyna stała to to, że koło 15 robię sobie od kilku dni drzemki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 09:06
-
nick nieaktualny