Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:paola witaj
piękna beta
Ale produkujecie, cały dzień Was podczytuję i wciąż wyskakują nowe posty.
Mój mąż powiedział dzisiaj teściom, niestety nikt do mnie nie zadzwonił ani nawet nie wysłał smsa, może są poobrażani że osobiście nie przyjechałam.
Albo są tak zaszokowani -
Hej kochane Ale naprodukowałyście Kurczę ja non stop śpię Narkolepsja normalnie
Widzę, że już wizyty się zaczynają... A ja muszę czekać do 19 maja Oszaleję chyba do tego czasu. To będzie akurat 8tc i poprzednią akurat w 8tc straciłam. Bardzo chciałabym już zobaczyć serducho...
Agulineczka współczuję tego czekania bo Ty 10 dni po mnie dopiero masz... -
Anuśka wrote:Hej kochane Ale naprodukowałyście Kurczę ja non stop śpię Narkolepsja normalnie
Widzę, że już wizyty się zaczynają... A ja muszę czekać do 19 maja Oszaleję chyba do tego czasu. To będzie akurat 8tc i poprzednią akurat w 8tc straciłam. Bardzo chciałabym już zobaczyć serducho...
Agulineczka współczuję tego czekania bo Ty 10 dni po mnie dopiero masz...
Nawet myślałam aby założyć takie na pierwszej stronie przez Ravene dziennik wizyt tak jak inne dziewczyny mają na innych wątkachagulineczka lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Oj tak z synkiem bylam tez po 9 tyg i byl taki maly czlowieczek z raczkami i nozkami, bijacym pieknie serduszkiem, ruszajacy sie. Wygladal jak maly mis pamietam, ze mial wtedy 3,33 cm
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Madzialenka fajny pomysł z tym dziennikiem wizyt
Pietruszka no przecież niedługo zobaczysz swojego człowieczka Spokojnie najlepsze fotki z USG są pod koniec Takie miny czasem strzelają dzidziolki, że człowiek płacze ze śmiechupietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Anuska ja wlasnie najbardziej milo wspominam ta druga wizyte i drugie usg. Wiadomo na pierwszym tylko jakas wydluzona kropeczka , pozniej wlasnie ten uroczy mis Pozniejsze usg mimo, ze dojladniejsze nie pokazywaly juz dziecka w calosci ze wzgledu na wymiary. Choc faktycznie twarzyczke widac najlepiej pozniej. Ja za duzo nie widzialam, bo zazwyczaj trzymal raczki przy buzi i sie zaslanial. Mamy tez fajny wydruk z kciukiem podniesionym do góry, jakby mowil jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 11:32
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dziewczyny wraz z koleżanką Agnieszką założyłyśmy grupę na fb dla nas jeśli jesteście chętne zapraszamy Grupa nosi nazwę Styczniowe dzieczaczki 2018 ❤❤❤ zrobione to jest z myślą o nas aby łatwiej nam się miedzy sobą komunikować
Proszę też Raven o dopisanie na pierwszej stronie,będzie nam bardzo miło.Agniechaaaa, Raven, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Dziewczyny wraz z koleżanką Agnieszką założyłyśmy grupę na fb dla nas jeśli jesteście chętne zapraszamy Grupa nosi nazwę Styczniowe dzieczaczki 2018 ❤❤❤ zrobione to jest z myślą o nas aby łatwiej nam się miedzy sobą komunikować
Proszę też Raven o dopisanie na pierwszej stronie,będzie nam bardzo miło.
Nie mogę znaleźć tej grupy ... -
nick nieaktualny
-
Paola witamy na kiedy masz termin?
Madzialenka pomysł z listą bardzo fajny. Tylko ja go raczej już nie dam rady prowadzić. Nie ogarnę dwóch list. Może ktoś inny będzie chciał się pobawić? A pierwszej str jest jeszcze agniechaaa i morwa
Link do gr na fb oczywiście mogę dodać na 1 str.
Póki co ja na razie nie dołączam. Na fb nie mam czasu i korzystam tylko jak muszęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 23:37
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven wrote:Paola witamy na kiedy masz termin?
Madzialenka pomysł z listą bardzo fajny. Tylko ja go raczej już nie dam rady prowadzić. Nie ogarnę dwóch list. Może ktoś inny będzie chciał się pobawić? A pierwszej str jest jeszcze agniechaaa i morwa
Link do gr na fb oczywiście mogę dodać na 1 str.
Póki co ja na razie nie dołączam. Na fb nie mam czasu i korzystam tylko jak muszę
Kochana co do tej listy to można chyba w excelu zrobić i najwyżej dodać i wtedy każda sama by sobie wpisywała dziewczyna tylko nie wiem czy tak można ja mogłabym utworzyć,bo rozumiem nie każdy ma czasRaven lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co do tej grupy na fb to moim skromnym zdaniem trochę za wcześnie. Zwłaszcza, że to zamknięta grupa.
Taka mała sugestia, że możeby zmienić nazwę grupy na zupełnie nie zobowiązujaca i taka po której inni się nie domyśla?
Chciazby sniezynki czy bałwanki ⛄?
A jak zmienicie na tajna to znowu więcej zabawy bo każda będzie musiała was zaprosić i dopiero wtedy będziecie ja mogły dodać.
Ale to tylko moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 23:53
Zosia
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Raven poszłam za sugestia grupa jest tajna i nazywa sie nowy 2018 ❤️❤️❤️Zosia
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CH_H6ERK185v1T7Gp7Q0cV9ow2VocZQvuRC8KzFSfT4/edit?usp=drivesdk
Jak coś chcecie zmienić /dopisać to dajcie znać
Na listę wpisujemy się same a odnośnie tego co na samym końcu to wpisujemy tylko datę OM zamiast =S1 reszta wygeneruje się sama. Nowym osobą po wpisanu na listę daty ostatnie miesiączki resztę zrobię sama jak będziecie tylko taka potrzeba to pisać
Link wrzućmy na pierwszą stronęmadzia8lenka, Raven, BlackCatNorL, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CH_H6ERK185v1T7Gp7Q0cV9ow2VocZQvuRC8KzFSfT4/edit?usp=drivesdk
Jak coś chcecie zmienić /dopisać to dajcie znać
Na listę wpisujemy się same a odnośnie tego co na samym końcu to wpisujemy tylko datę OM zamiast =S1 reszta wygeneruje się sama. Nowym osobą po wpisanu na listę daty ostatnie miesiączki resztę zrobię sama jak będziecie tylko taka potrzeba to pisać
Link wrzućmy na pierwszą stronę
Pozniej możemy dodać datę narodzin,wagę,długość i liczbę pkt. a tabelka mega ja też miałam gotową ale fajnie,że Ty pierwsza umieściłaś u mnie bezsennośćMorwa lubi tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Pozniej możemy dodać datę narodzin,wagę,długość i liczbę pkt. a tabelka mega ja też miałam gotową ale fajnie,że Ty pierwsza umieściłaś u mnie bezsenność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 02:14