Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Morwa no wcześnie powiedział ale co ma być to będzie, najbliższa rodzina może już wiedzieć.
Teście nadal się do mnie nie odezwali, nawet smsa nikt nie wysłał.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zarra sie nie odzywala. Musze powiedzieć, ze dla mnie zapisywanie sie na liste przed zrobieniem testu/bety i potwierdzeniu, ze najprawdopodobniej sie udalo jest bez sensu. Ktoś moze miec przeczucia, ale przeczucia moga tez byc przeciez mylace. Zycze jej oczywiscie jak najlepiej i mam nadzieje, ze napisze, ze test pozytywny i dolaczy tutaj juz bedac pewna, ze sie udalo. Takie jest tylko moje zdanie.
Agniechaaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Po informacjach wrzuconych tu na wątku pouzupelniałam co niektórym daty OM , mam nadzieję, że są odpowiednie jak nie to proszę napisać to poprawię brakuje mi jeszcze daty OM Mika77 , Ania123488, MoniaP i paola87
Edit :
MoniaP Ciebie już mam ustawiam ci datę OM według suwaczka jaki masz ustawiony
Mika77 Twoja data OM to 30.03.2017r ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 11:38
MoniaP lubi tę wiadomość
-
U nas wiemy tylko my czekamy do usg w 7 tygodniu, wtedy (może) powiemy rodzicom a reszcie też po 12 tc wcześniej tylko w pracy przełożonym współpracowników, mimo, że jesteśmy blisko, też chyba dopiero dużo później, zobaczymy
-
Hej dziewczyny jak się dzisiaj czujecie? Pogoda straszna na dworze,aż nie chce się wychodzić. Mogłabym dzisiaj spać cały dzień. Od rana już wiele tutaj się działo. Muszę to powoli przeczytać
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Po informacjach wrzuconych tu na wątku pouzupelniałam co niektórym daty OM , mam nadzieję, że są odpowiednie jak nie to proszę napisać to poprawię brakuje mi jeszcze daty OM Mika77 , Ania123488, MoniaP i paola87
Edit :
Mika77 Twoja data OM to 30.03.2017r ?
A ja miałam OM 2 kwietnia nie 1 : )Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Po informacjach wrzuconych tu na wątku pouzupelniałam co niektórym daty OM , mam nadzieję, że są odpowiednie jak nie to proszę napisać to poprawię brakuje mi jeszcze daty OM Mika77 , Ania123488, MoniaP i paola87
Edit :
Mika77 Twoja data OM to 30.03.2017r ?
Próbowałam uzupełnić tabelkę ale nic nie mogę wpisać bynajmniej na telefonie . Data on 29 marca. Właśnie wróciłam od pani doktor L4 bez problemu do 15 a ,16 mają usg