Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Raven trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
Ja dzisiaj robiłam badania: beta 102,30 (dwa dni temu 41,38) i TSH 0,390.
Witam wszystkie nowe dziewczyny i gratuluje dwóch kresek.
Ja mam wizytę u ginekologa i endokrynologa 09.05.2017.
Na komórce nie potrafię nic zmienić w pliku, wieczorem siąde do kompa to uzupełnie dane. Morwa dzíeki za dopisanie mojej om
U mnie objawów narazie brakWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 16:21
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Monia gratulacje Piękny przyrost bety Cieszę się, że też nie masz objawów bo ja z braku objawów już siwieję ze strachu
U Was też tak zimno dziś? Ja otulona kocem, w dresie, przy kaloryferze -
pietruszkanatki wrote:Ja tak samo :p
U Was też tak zimno dziś? Ja otulona kocem, w dresie, przy kaloryferze
Jest jakaś masakra... Zimno, ciemno, ponuro i pada Chciałam nazbierać kwiatów mniszka lekarskiego na syropy na zimę, ale trzeba je zbierać w suchy i słoneczny dzień. Tak więc siedzę na kanapie pod kocykiem z kubkiem kawy (zbożowej) z mleczkiem i paczam co tam w necie słychać -
Anuśka wrote:Jest jakaś masakra... Zimno, ciemno, ponuro i pada Chciałam nazbierać kwiatów mniszka lekarskiego na syropy na zimę, ale trzeba je zbierać w suchy i słoneczny dzień. Tak więc siedzę na kanapie pod kocykiem z kubkiem kawy (zbożowej) z mleczkiem i paczam co tam w necie słychać
-
nick nieaktualny
-
moniczko wrote:Ja też pod kocem z herbatką
Zimna ta majówka.
Jeju, dobrze, że nie jestem sama z tym brakiem objawów. U mnie tylko ból miesiączkowy od czasu do czasu i trochę senna jestem. Piersi nic, a nic.
Paola, jak się beta podwórka to się niczym nie martw tylko ciesz, że rośnie -
nick nieaktualny