Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie. Dziewczyny, które już są na l4. Macie od samego początku zwolnienie ciążowe? Czy zwykle? Jak zareagowali koledzy i koleżanki z pracy? U mnie przyznam jakiś szał... dziś dostarczyłam zwolnienie do pracy, zwolnienie mam jeszcze zwykle.. oczywiście wystawione przez moją doktorke i już po tym można byłoby się domyślić. A już 4 osoby do mnie dzwoniły co się dzieje... jeszcze nie chciałam mówić nic o ciąży.. i zwalilam na zapalenie ucha- tak na poczekaniu.
-
Lovilovi ja mam L4 ciążowe, ale to ze względu na 3 poprzednie poronienia. Do pracy nie zanosiłam bo mam działalność, więc wszystko oddaję księgowej
Ja też staram się o ciąży nie mówić, ale to się tak do końca nie da chyba
Monia my na wakacje jak zwykle uciekamy w Bieszczady Zakochaliśmy się i żadne inne miejsce tak nas nie pociąga... Kupimy tak niebawem działkę i może uda nam się rzucić wszystko i wyjechać w BieszczadyIkarzyca lubi tę wiadomość
-
No ja dziś dostałam od lekarza rodzinnego na tydzień, chciała mi dać ciążowe, ale stwierdziłam w rejestracji jak mi pani wypisywala że proszę o zwykle bo nie chce jeszcze pracodawcy mówić. Powiem, jak dostanę za tydzień od ginekologa. pracownikom powiedziałam że nienajlepiej się czuję i tyle.
-
A ja wracam właśnie z wizyty u gina. Jest pęcherzyk w macicy , jeden. Miałam podane dwa zarodki ,więc albo jeden się nie przyjął albo jest tam gdzie nie trzeba. Mam nadzieję ,że pierwsza opcja okaże się tą prawdziwą. Mam też krwiaczka koło pęcherzyka więc trzeba się oszczędzać
A to nasza dzidzia
P.s zdjęcie jest obrócone, ale jak patrzeć na nie poprawnie to to po lewej to pęcherzyk ,a to po prawej to krwiaczek.
MoniaP, Anuśka, Lovilovi, madzia8lenka, moniczko, Flowwer, emerald_m, BlackCatNorL, Raven, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:A ja wracam właśnie z wizyty u gina. Jest pęcherzyk w macicy , jeden. Miałam podane dwa zarodki ,więc albo jeden się nie przyjął albo jest tam gdzie nie trzeba. Mam nadzieję ,że pierwsza opcja okaże się tą prawdziwą. Mam też krwiaczka koło pęcherzyka więc trzeba się oszczędzać
A to nasza dzidzia
P.s zdjęcie jest obrócone, ale jak patrzeć na nie poprawnie to to po lewej to pęcherzyk ,a to po prawej to krwiaczek.
Życzę wam teraz wszystkiego dobrego, zdrówka i żeby krwiaczek się wchłonął. :*FreshMm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa, piękne zdjęcie też takie mam
Ja jak na ten moment jestem na urlopie, ale jak będę brała l4 to też jeszcze zwykłe.
Wakacje w połowie czerwca mamy zaplanowane i zapłacone w Chorwacji... ciekawa tylko jestem jak ja dam tak długo radę w samochodzie, jeżeli do tego czasu z ciążą wszystko będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:A ja wracam właśnie z wizyty u gina. Jest pęcherzyk w macicy , jeden. Miałam podane dwa zarodki ,więc albo jeden się nie przyjął albo jest tam gdzie nie trzeba. Mam nadzieję ,że pierwsza opcja okaże się tą prawdziwą. Mam też krwiaczka koło pęcherzyka więc trzeba się oszczędzać
A to nasza dzidzia
Kochana piękne zdjęcie !
Uważaj na siebie i maluszka , bo krwiak to nic dobrego! Trzymam kciuki aby sie wchłonął: )
Ja jutro bede miala takie zdjęcie , mam nadzieję: )
Buziaki :-* -
Anuśka wrote:Morwa super Już masz pierwsze foto dzidziolka Wzruszyłam się A ten krwiaczek to się wchłonie czy jak? Nigdy takiego nie miałam, więc nie wiem jak to się zachowuje w ciąży
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ma się sam wchłonąć, tylko muszę się oszczędzać. Jak jest możliwość to leżeć. Bo jak krwiak zacznie krwawić to może wypłukać nawet dziecia z macicy.
Wiem , koleżanka miala i poroniła właśnie przez takiego niewinnego krwiaka
Musisz zadbać o siebie i dzidzie ... -
A to nasza dzidzia
A nie zagladal lekarz za tym drugim? Sprawdzał Ci jajowody ? -
Angela* wrote:A nie zagladal lekarz za tym drugim? Sprawdzał Ci jajowody ?