Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniecha no to teraz się zacznie błogie lenistwo
Ja w pierwszej ciąży na zwolnienie poszłam w 23 albo 24 tyg i wydawało mi się, że będę mieć tyyyyle wolnego Najdłuższy urlop ever I ten czas w pierwszej ciąży pod tym względem jest super, robisz co chcesz (na tyle ile oczywiście Ci zdrowie pozwala), odpoczywasz, czekasz od wizyty do wizyty, później wyprawka, a pod koniec marzysz już, żeby w końcu urodzić
Teraz już nie jest tak lekko. Mimo, że ja wciąż na urlopie (wybieram zaległy po macierzyńskim) to przy małym dziecku możesz pomarzyć o leżeniu na kanapie. No, ale nie zamieniłabym tego mojego kochanego szkraba na żadne wylegiwanie się nawet i na MalediwachAgniechaaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Nieśmiało się ujawniam i witam z Wami Podczytuję od 1 dnia istnienia wątku, kiedy marzyłam, by dołączyć
1 maja test pokazał bardzo bladą drugą kreseczkę, a dziś 14dpo beta 259.70mlU/ml. Muszę wierzyć, że będzie już tylko dobrzeRaven, Agniechaaaa, Krokodylica, madzia8lenka, agulineczka, Flowwer, Anuśka, Morwa, Foto_Anna lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Nieśmiało się ujawniam i witam z Wami Podczytuję od 1 dnia istnienia wątku, kiedy marzyłam, by dołączyć
1 maja test pokazał bardzo bladą drugą kreseczkę, a dziś 14dpo beta 259.70mlU/ml. Muszę wierzyć, że będzie już tylko dobrze
emerald_m lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Gratuluje !
A ja kobitki zbieram sie na firme ciekawe jak to bedzie hihihi
Raven, jak się dziś czujesz?21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Raven no niestety tak czułam że tak będzie ba ip.
Dobrze że dostałaś się do gina to Cię uspokoił.
Emerald witaj.
Agulineczka hehe a no nie dane nam będzie poleżeć.
Chociaż moja wyjątkowo jeszcze śpi!
Trzeba zrobić na szybko jakieś kotlety z jajek do obiadu i iść pracować. -
nick nieaktualnyWitajcie:-) po wczorajszej becie wynik 460,69...w sobotę robię powtórkę, bo nie dowierzam... Może Wy mi jakoś pomożecie...10 kwietnia dostałam okres, od tego dnia krwawiłam nie przerwanie prawie do końca kwietnia (były to skąpe palmienia). 19 kwietnia zrobiłam betę i wyszło mi coś około 36,96 i tego damego djia byłam u ginekologa,który stwierdził,że to wczesne poronienie...do tego przepisał mi globulki Macmiror,ponieważ miałam początki jakiejś infekcji czy coś. Nie wiem czy mam dalej brać te globulki...nie wiem w co wierzyć czy to może być fałszywy wynik...ogólnie z objawów to mam bolące piersi i lekkie kłucie w podbrzuszu ale znając siebie to równie dobrze mogę sobie wmawiać objawy;-)
Pozdrawiam.
P.s. Do gina wybieram się w przyszłym tygodniu,bo dalej mam jakąś infekcje(brązowe upławy) ale nie wiem czy coś już zobaczymy na USG...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 07:48
-
jachcedociebie wrote:Witajcie:-) po wczorajszej becie wynik 460,69...w sobotę robię powtórkę, bo nie dowierzam... Może Wy mi jakoś pomożecie...10 kwietnia dostałam okres, od tego dnia krwawiłam nie przerwanie prawie do końca kwietnia (były to skąpe palmienia). 19 kwietnia zrobiłam betę i wyszło mi coś około 36,96 i tego damego djia byłam u ginekologa,który stwierdził,że to wczesne poronienie...do tego przepisał mi globulki Macmiror,ponieważ miałam początki jakiejś infekcji czy coś. Nie wiem czy mam dalej brać te globulki...nie wiem w co wierzyć czy to może być fałszywy wynik...ogólnie z objawów to mam bolące piersi i lekkie kłucie w podbrzuszu ale znając siebie to równie dobrze mogę sobie wmawiać objawy;-)
Pozdrawiam.
P.s. Do gina wybieram się w przyszłym tygodniu,bo dalej mam jakąś infekcje(brązowe upławy) ale nie wiem czy coś już zobaczymy na USG...
A Ty Kochana nie byłaś zapisana na 7 maja na testowanie majowe ? taki psikus że nic nam nie napisałaś tam Kochana musisz jutro powtórzyć tą bete i sprawdzić jej przyrost. Jeśli urośnie to dobrze,nie musisz się martwić i czekać na lekarza. A co do tych globulek nie wiem czy masz je nadal brać,ja bałabym się że coś się maluszkowi stanie. Ale może koleżanki Ci doradząWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 08:01
-
nick nieaktualnymadzia8lenka tak byłam zapisana na 7maja, ale właśnie z powodu tych dziwnych krwawień i tej niskiej bety zrobiłam szybciej test,chciałam sprawdzić czy ta beta spadła po rzekomym poronieniu...przepraszam,że tam nie napisałam,po prostu mam mętlik w głowie.
Wczoraj już sie wstrzymałam z tymi globulkami i raczej wytrwam do wizyty.
-
Ania123488 wrote:Jutro mam wizyte bo dzisiaj do nikogo sie nie dostane...w pracy jeszcze nie wiedza jak pojade na IP to bede musiala powiedziec juz
Kochana ja też tak zrobiłam,byłam w pracy krwawiłam nikomu nie powiedziałam,a jak po 18 pojechałam prosto na IP to wysłali prosto na oddział i okazało się poronienie. I nie pisze tego a by Cię nastraszyć ale przestrzeć. Tutaj liczy się dzidzia. -
jachcedociebie wrote:madzia8lenka tak byłam zapisana na 7maja, ale właśnie z powodu tych dziwnych krwawień i tej niskiej bety zrobiłam szybciej test,chciałam sprawdzić czy ta beta spadła po rzekomym poronieniu...przepraszam,że tam nie napisałam,po prostu mam mętlik w głowie.
Wczoraj już sie wstrzymałam z tymi globulkami i raczej wytrwam do wizyty.
Przestań Kochane,my jesteśmy szczęśliwe,że beta taka wysoka i jesteś tutaj z nami. Gratuluje tak w ogóle. :* rośnijcie zdrowo i zapisuj się tutaj do nasjachcedociebie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Przestań Kochane,my jesteśmy szczęśliwe,że beta taka wysoka i jesteś tutaj z nami. Gratuluje tak w ogóle. :* rośnijcie zdrowo i zapisuj się tutaj do nas