Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania123488 wrote:Bylam na IP... Doktor po usg powiedzial ze nie widzi ciazy... Beta wzrosla w ciagu 4 dni o 255% testy sikane pozytywne, objawy ciążowe wszystkie a on mowi ze nie widzi ciazy... Czy ja sobie uroilam?
Ktory miałabyś tydzień wedlug om ? -
Ania123488 wrote:Bylam na IP... Doktor po usg powiedzial ze nie widzi ciazy... Beta wzrosla w ciagu 4 dni o 255% testy sikane pozytywne, objawy ciążowe wszystkie a on mowi ze nie widzi ciazy... Czy ja sobie uroilam?
Może idź do innego gina ? Bo jeśli beta rośnie i testy pozytywne to ciaza jest , tylko pytanie plamisz , czy bardziej krwawisz jak na okres ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny będzie długo, bo miałam dużo do nadrobienia. Przede wszystkim witam nowe mamusie. Przepraszam jak kogoś pominęłam, nie miałam ostatnio czasu i teraz szybko nadrabiałam. Strasznie się bałam wczoraj bo miałam okropne bóle brzucha, ale już jest dobrze. 12 maja mam pierwszą wizytę, już nie mogę się doczekać!
Lovilovi Ja mam L4 od rodzinnego- nie ciążowe. Nie wiem czy zostanę na zwolnieniu dłużej. Na razie wzięłam, bo muszę dobrać leki na moje objawy astmy i sprawdzić czy z ciążą wszystko ok. Drugą ciążę miałam zagrożoną więc teraz dmucham na zimne i poprosiłam rodzinną o L4 na okres kiedy czekam na wizytę u gina.
MoniaP My co roku szukamy jakiś domków w lesie nad jeziorkiem- tym razem mazury. Uwielbiam łono natury i uważam, że u nas w kraju jest pięknie latem (oczywiście gdyby była gwarancja pogody). Oczywiście chętnie bym się pobyczyła gdzieś na plaży w jakimś kurorcie nad oceanem z drinkiem (bezalkoholowym) w ręku, ale takie wyjazdy wolę wiosną albo jesienią. Lato w Polsce
Co do samolotu, to każdy inaczej reaguje, ja w pierwszej ciąży leciałam w I trymestrze i nic mi nie było, natomiast moja koleżanka miała krwawienia po locie samolotem. Jednak jest tam jakaś zmiana ciśnienia itp.
Morwa cudownie! Już zobaczyłaś swojego malucha! Pierwsze zdjęcie do albumu jest A krwiakiem się nie martw, tylko kontroluj sytuację
Moniczko róbcie często przerwy… znam osobę, która niestety poroniła jak jechała kilkanaście godzin autokarem… za mało przerw było.
Agniechaaaa już się nie mogę doczekać jak też zobaczę mojego malucha! Teraz pilnuj swojego kochanego Bałwanka i dbaj o siebie, żeby dobrze mu się „mieszkało”
Ale masz szefostwo… buractwo jak widać. Teraz to ja już bym do końca na L4 siedziała. Pff…
paola87 Cześć, my się chyba jeszcze nie znamy? To będzie Twoje drugie dziecko? Ja bym chciała się pobyczyć, ale teraz moja dwójka maluchów też jest chora, więc jestem na L4 i przy okazji wycieram gluty, robię inhalację i bawię się z moimi dzieciaczkami Ahh… dziewczyny jak to Wasze pierwsze ciąże to korzystajcie z wolnego czasu!
Anuśka widzę, że lubimy podobne wakacyjne klimaty- łono natury cisza i spokój… To jest to!
Mikuśka jesteś alergikiem? Ja właśnie próbuję ustawić leki, na razie bez jednego nie mogę żyć (berotec n100), bo się uduszę
Raven Masakra z tym naszym NFZ. Płaci się kupę kasy na składki a oni i tak mają w d… Dlatego ja chodzę do gina i specjalistów prywatnie, nie będę się użerać z matołami.
Agniechaaaa, Raven lubią tę wiadomość