Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia123488 a bierzesz jakieś leki? Jeśli pojawił się skrzep to powinnaś jak najszybciej pójść do lekarza, nie czekać, to niestety mogą być objawy poronienia. Samo krwawienie/ plamienie nie musi być straszne, ale jak już jest skrzep to niedobrze. Nie czekaj, naprawdę,bo jeśli stanie się coś złego, to będziesz sobie pluła w twarz, że nie zrobiłaś wszystkiego co w Twojej mocy...
-
nick nieaktualny
-
Spodziewałam się ,że tam może być , nie każdy zarodek się przyjmuje, czy to metodą in vitro ,czy naturalnie. Biorąc dwa zarodki powiedzmy ,że zwiększaliśmy nasze szanse na powodzenie procedury. Było ryzyko ciąży mnogiej ,ale nas strasznie by to ucieszyłoagulineczka wrote:Moniczko i pietruszkanatki piekna beta! Gratulacje

Paola nic sie nie przejmuj, jest dobrze!
Agniecha i Morwa no to teraz mozecie odetchnac troche
Morwa bede trzymac kciuki za wchloniecie krwiaczka. A powiedz mi jak bardzo przezylas informacje o jednym pecherzyku, a nie dwoch? Nie znam sie na IVF wic nawet nie wiem jaie sa statystyki przy podaniu 2 zarodkow.
Raven jak sie czujesz?
teraz proszę tylko o to by ten jeden z nami pozostał i rósł zdrowo. Ja jedyne co mogę zrobić to czekać grzecznie na wizytę , która ma być 16 Maja
Szamika, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana jak 2 Maja miałaś taki wynik to dzisiaj twoja beta może być około 100 może nawet więcej. Pęcherzyk ciążowy jest widoczny przy becie około 1000(tyle na bank jeszcze dzisiaj nie miałaś), więc nie dziw się ,że dzisiaj nic nie było widać na usg , jutro też nie będzie. Bierz luteinę albo inny progesteron jaki masz i niestety musisz uzbroić się w cierpliwość. Dużo dodpoczywaj :*Ania123488 wrote:Bete robilam 2 maja to byl 15dpo wyszla 34.8
emerald_m, Raven lubią tę wiadomość