Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOktawka wrote:Witam się z terminem - prawdopodobnym na 4-stycznia wizyta dopiero 12-maja , niewiem jak przeżyje ten długiiii czass
Gratuluje i witam
Kochana ja była wczoraj widziałam tylko maaaaaaaalutki pęcherzyk, kolejna wizyta 23.05 tez juz sie doczekać nie moge ❤️ -
Agniechaaaa wrote:Gratuluje i witam
Kochana ja była wczoraj widziałam tylko maaaaaaaalutki pęcherzyk, kolejna wizyta 23.05 tez juz sie doczekać nie moge ❤️
Ale zawsze coś, bardzo gratuluje dziewczyny czy progesteron jest na recepte? zalecane jest branie tego przed wizytą u lekarza? póki co biore tylko kwas foliowy
-
nick nieaktualny
-
szczerze to niewiem, to maleństwo które tam rośnie jest zupelnie niespodziewane , w zyciu bym nie pomyslala ze zajde w ciaze a teraz niespodzianka ale bardzo sie cieszymy , dlatego jestem taka zielona w temacie
Krokodylica, Szamika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny,
witam sie, niesmiale bardzo, bo to tak wczesnie jeszcze! Z kalkulatorow wychodzi mi termin na 4 stycznia, odkad sie dowiedzialam o ciazy w zeszlym tygodniu czas ciagnie sie masakrycznie! Wizyta dopiero za tydzien, a potem dwutygodniowy urlop, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...Raven, Anuśka, FreshMm, Morwa lubią tę wiadomość
-
Szamika wrote:A ja bym poszła na tą wizytę. Morwa z całym szacunkiem ale my tu na forum nie jesteśmy lekarzami i nie nam oceniać czy wszystko jest ok. Lepiej pójść, porozmawiać, może lekarz coś doradzi.
Trochę mnie dziwią niektóre wpisy, bo niby wszystkim zależy, a jak coś jest nie tak, to wolicie pytać obcych ludzi na forach niż iść do lekarza. To co tu jest w końcu na pierwszym miejscu? Maleństwo i jego zdrowie czy opinia koleżanek?BlackCatNorL, Daven, agulineczka lubią tę wiadomość
-
helagazela wrote:Czesc dziewczyny,
witam sie, niesmiale bardzo, bo to tak wczesnie jeszcze! Z kalkulatorow wychodzi mi termin na 4 stycznia, odkad sie dowiedzialam o ciazy w zeszlym tygodniu czas ciagnie sie masakrycznie! Wizyta dopiero za tydzien, a potem dwutygodniowy urlop, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...
Witaj:-*
Gratuluję: ) napewno będzie wszystko dobrzehelagazela lubi tę wiadomość
-
ja mam termin na 8 stycznia, póki co 5 tc w sumie dowiedziałam się w środę po teście pozytywnym q 16 dpo dziś powtórka i test pozytywny jedyne co mnie martwi to plamienia które się pojawiły wczoraj i dziś też są. myślę czy iść jutro do szpitala ale nie mam wyników bety więc z czym pójdę? z tymi moimi bladziochami?
dodam że robiłam progesteron w 23 dc tego cyklu i miałam 18,80 a i tak miałam plamienia przed okresem zawsze... więc nie wiem co się dzieje, w pon robię dopiero betę i progesteron. dzwoniłam do swojej gin i kazała mi nie panikować, oszczędzać się zrobić badania krwi i z wynikami mam się zgłosić dopiero. więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać na wyniki i się oszczędzać.Raven lubi tę wiadomość
-
U mnie już lepiej
Leżę i przysypiam cały dzień.
Witam wszystkie nowe mamusie.
Inez87 na kiedy masz termin?
Madzialenka piękna beta
Agniechaaa współczuję takiego szefostwa ale nie przejmuj się nimi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 16:22
helagazela lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Ania spokojnie. Tak jak pisały dziewczyny przy takiej becie to normalne że nic nie widać. Czekaj cierpliwie i dużo odpoczywaj :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 16:24
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Agusia_pia wrote:ja mam termin na 8 stycznia, póki co 5 tc w sumie dowiedziałam się w środę po teście pozytywnym q 16 dpo dziś powtórka i test pozytywny jedyne co mnie martwi to plamienia które się pojawiły wczoraj i dziś też są. myślę czy iść jutro do szpitala ale nie mam wyników bety więc z czym pójdę? z tymi moimi bladziochami?
dodam że robiłam progesteron w 23 dc tego cyklu i miałam 18,80 a i tak miałam plamienia przed okresem zawsze... więc nie wiem co się dzieje, w pon robię dopiero betę i progesteron. dzwoniłam do swojej gin i kazała mi nie panikować, oszczędzać się zrobić badania krwi i z wynikami mam się zgłosić dopiero. więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać na wyniki i się oszczędzać.Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015