Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlackCatNorL wrote:Ja dzisiaj zrobiłam II betkę, progesteron raz jeszcze (bo "jadę" bez wspomagaczy) TSH I FT4 + badanie moczu. Czekam na wyniki grrr
klik....klik....klik....i nic!
Trzymam kciuki ale wiem ze zaraz napiszesz ze wyniki są idealne !!!BlackCatNorL lubi tę wiadomość
-
BlackCatNorL wrote:Ja dzisiaj zrobiłam II betkę, progesteron raz jeszcze (bo "jadę" bez wspomagaczy) TSH I FT4 + badanie moczu. Czekam na wyniki grrr
klik....klik....klik....i nic! -
nick nieaktualnyMorwa a czy weźmiesz odowiedzialnosc za życie czyjegoś dziecka? Może nie jestem po jakiś niesamowitych przejściach jak niektóre z Was, ale mam dwójkę dzieci i miałam zagrożoną ciążę i nie wiem czy mój młodszy syn by się urodził gdybym zamiast chodzić do lekarza słuchała rad koleżanek.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Raven robiłam progesteron w 23dc tego cyklu i był 18,8 więc gin powiedziała że super, nie mam gdzie zrobić a i tak jak zrobię dziś prywatnie wyniki będą w pon więc nic mi to nie da. nic nie biorę bo wyniki zawsze miałam dobre a plamienia przed @ zawsze były od kąd zaczęłam mieć @. staram się nie panikować. ale jeżeli jutro będą plamienia się nasilały to pojadę do szpitala.
póki co jak włożyłam palec do środka to śluz jest lekko brązowy, nawet na wkładkę nie wychodzi. jedynie było dużo przy oddaniu stolca i wczoraj tak samo a potem już nic. to takie to jednorazowe...
dzwoniłam do gin i kazała mi nie panikować, mam zrobić badania 2 razy beta i progesteron i wtedy do niej mam przyjść w czwartek 11 maja.
no ale zobaczymy co będzie jutro.
-
Szamika wrote:Morwa a czy weźmiesz odowiedzialnosc za życie czyjegoś dziecka? Może nie jestem po jakiś niesamowitych przejściach jak niektóre z Was, ale mam dwójkę dzieci i miałam zagrożoną ciążę i nie wiem czy mój młodszy syn by się urodził gdybym zamiast chodzić do lekarza słuchała rad koleżanek.
-
nick nieaktualnyDziewczyny wpadam aby oczyścić atmosferę mamy tu spędzić czas do stycznia nie wbijajmy sobie szpil na wzajem. Jak mamy inne zdanie wyraźny je bez wytykania kogoś!!!!! Bedzie Nam tu wtedy milej ❤️
Morwa, madzia8lenka, Szamika, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Kiedy mniej więcej mówili ,że wyniki będą ? To czekanie jest najgorsze
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa nie czepiam się, tylko mam wrażenie, że próbujesz mocno nas przekonać, że lekarz nic nie da. Nie wspominałam nic o konieczność zrobienia ponownego USG, ba ja nawet kilka wpisów temu zaznaczyłem,bez usg na takim etapie ciąży może zaszkodzić, niemniej jednak wydaje mi się odpowiednim iść do lekarza, który ma ciążę prowadzić i omówienie z nim sytuacji. Nie rozumiem skąd tyle agresji w Twoim wpisie.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BlackCatNorL wrote:Badania robię w sieci Diagnostyka i wyniki są o różnych porach, raz o 16.00 a raz dopiero o 19.30 (sprawdzam elektronicznie logując się na ich stronie).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Eee to i tak masz wcześnie wyniki , u nas nie raz bywało tak ,że wyniki były po 23 albo na następny dzień. Najgorzej jak człowiek nastawia się ,że wyniki będą dzisiaj , klika cały dzień , odświeża strony a oni wrzucają je na następny dzień. Do 19:30 juz niedługo
-
A właśnie, czy któraś z Was zna produkty marki SOLGAR? Babeczka w aptece namowiła mnie na Foliany Solgara zamiast kwasu filiowego. Za 50 tabletek prawie 60zł dałam. Podobno wchłanianie produktu jest dużo lepsze i w ogole same achy i ochy!
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A do mnie dzwonili z kliniki zwiększyli mi dawkę dupka jeszcze o jedna tabletkę :p jestem mamą apteką ale jak to pomaga Bałwankowi nawet nie dyskutuje ❤️
Jakie witaminy ciążowe polecacie??? Potrzebuje takie bez kwasu foliowego bo pije Inofen