Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej. Ciesze sie ze tyle jest pozytywnych wiadomosci u Was ☺☺☺ a ja wczoraj bylam u ginki i na 100% bedziemy miec corke ☺ na ten czas wszystko jest dobrze ale obserwujemy Malutka czy dobrze przyrasta no i mam wiecej odpoczywac bo mam bole podbrzusza ale wazne ze szyjka sie nie skraca. Termin narazie zostaje ten ktory podalam choc ze wzgledu na CC moge urodzic w grudniu. Aenu super lista ☺ zycze Wam dobrego wieczoru ☺
Ps. Imie corki - Janka ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 21:10
FreshMm, Aenu, Nadin, Andzia87, kate88:), Mama-Ali, kasiarzyna, Krokodylica, Szmaragdowa, Myszk@, Morwa, Patrycja27 lubią tę wiadomość
-
Witam Was:) dawno mnie tu nie bylo jakos:P a u nas hmm bedzie chlopczyk-Pawełek:)termin dalej ten sam. ma 300g i tak jest wszystko dobrze tylko ja musze zazywac tabletki dopochwowe zeby sie nie zrobil calkiem stan zapalny pochwy bo mam takie geste, "serek" tak to nazwal lekarz uplawy. Lato niby tez temu sprzyja. Zobaczymy co bedzie po braniu tego bo mam tylko mocz zrobic i nastepna wizyta 7wrzesnia
inessa, Myszk@, Krokodylica, Patrycja27, Aenu, kate88:), kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
Hej
Aenu, dobra robota, u mnie termin bez zmian więc nie będę Cię męczyća płeć nadal nieznana, dzieć nie współpracujący, może na połówkowych się dowiemy
Moniczko, byłaś u dr Winiarskiej na połówkowych? Pamiętam że miałaś obawy
Dziewczyny gratuluję zdrowych maluchówmniej mnie teraz, bo mąż zaczął urlop no i cieszę się jego obecnością w domu, zaczniemy remont małego pokoju, jupiii
a ja chyba dziś poczułam maluszka, tak jakby rybka mnie smyrnęła od środka
co prawda w niedzielę czułam 4-5 rytmicznych puknięć pod pępkiem, czkawka? czy za wcześnie?
-
Michalina gratuluję Pawełka.
Myszka sądzę że nie czkawka tylko dzidziuś pukał.
Ja od jakiegoś czasu czuję ruchy tylko Zuzkę czułam normalnie jak by w połowie drogi pomiędzy pepkiem a linią włosów, po prawej stronie. A ten dzidziol to mnie ciągle butuje tak bardzo nisko. No nie sądziłam nawet że tam może sięgnąć mała agenciara.inessa, Myszk@, Szmaragdowa lubią tę wiadomość
-
Kroko, tak jak piszesz
w połowie drogi, dzisiejsze smyrnięcie było lekko z lewej a te wcześniejsze puknięcia z prawej strony.
Łucja już ma przetarte tory po starszej siostrzea że chce mamę zaskoczyć to musi kombinować.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Myszk@ wrote:Hej
Aenu, dobra robota, u mnie termin bez zmian więc nie będę Cię męczyća płeć nadal nieznana, dzieć nie współpracujący, może na połówkowych się dowiemy
U nas to samo, 20 tydzień, ale dziecko już na 2 usg się zasłoniło - raz pępowiną, drugi raz ścisnęło nóżki i może na prenatalnych 1 września poznamy płeć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od siedzenia u znajomych zrobił mi się twardy brzuch
do tego dziś pierwszy raz wzial mnie mega ostry ból brzucha ( trzymał z 40s przez które zastanawiałam się czy nie pojechać na IP ). Potem przeszedl, podejrzewam ze za szybko się zerwalam z łóżka... teraz znowu jakieś dziwne rwące kłucie jak się wykręciłam leżąc do kontaktu żeby zgasić światło... ehhh..
Mam nadzieje ze uda mi się przespać z 5h bez budzenia się w nocy.
-
Ale miałam straszną noc
śniły mi się jakieś węże, później się obudziłam, myślałam że jak usnę to już będzie spokój a tu znowu dalszy ciąg, masakra jak taki sen potrafi wymeczyć
Maruder ja też tak kiedyś mialam. U mnie to chyba był skręt jelit, stojąc w łazience przy umywalce potrafilam położyć się na podłogę z bólu. Kilkanascie sekund i przechodziło