Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama-Ali wrote:To ja Wam może narobię smaka czym innym .
Na imprezie ostatnio jadłam kaszę- niby nic- pęczak- ale gotowana na bulionie z dodatkiem grzybków i pietruchy! To był dodatek do rolady drobiowej, ale powiem Wam, że wymiata! Ja już znalazłam przepis i na pewno będę robić. To coś na pomysł risotto z grzybami, które uwieeeelbiam, ale uważam że pęczak jest jeszcze lepszy!
Ja wczoraj miałam pęczak z groszkiem zielonym i masełkiem... ślinka cieknieMama-Ali, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Idziecie jak burza nie zdąże nadrobić Was
Uaktualniam się w tabelce pierwszą wizytę będę miała 24 maja jednak bo na 22 była u dr na NFZ ale trzeba stać w kolejce i przyjmuje między 10 a 14 więc podziękuję jeszcze się w życiu nastoję
Idziemy więc do lekarza który prowadził moje obie ciąże skontaktowałam się z nim i u niego będziemy prowadzić ciąże prywatnie i później odrazu w szpitalu pracuje więc on będzie przyjmować maleństwo -
Agniechaaaa wrote:A ja zabrałam sie dzis za oglądanie seriali
Zero zastępstwa! Mam nadzieję, że uda mi się do połowy lipca pozamykać sprawy i znaleźć kogoś na swoje miejsce, kto mi nie narobi bałaganu w papierach -
Witam Staramsie :*
Agness12 czekamy i my na Ciebie
Naprawdę dziewczyny aby Was nadrobić to jest ciężko,do tego musiałabym notatki robić aby na końcu wiedzieć co napisać o każdej
A mnie dopadły dzisiaj pierwsze mdłości ,a fujjjjj....Staramsie, Agness12, Ikarzyca lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Witam Staramsie :*
Agness12 czekamy i my na Ciebie
Naprawdę dziewczyny aby Was nadrobić to jest ciężko,do tego musiałabym notatki robić aby na końcu wiedzieć co napisać o każdej
A mnie dopadły dzisiaj pierwsze mdłości ,a fujjjjj....
Ja też dziś pierwszy raz:/ do tego okropna zgaga
-
Hej hej kobitki;)Można jeszcze dołaczyć???...
Jestem Paulina z Lublina.Mam 29 lat.
Wlasnie dzis rano zakupilam test ciazowy bo przez ostatnie dwa tygodnie zasypiam na stojaco wiec stwierdzialam ze musi byc cos na rzeczy.I pozytyw jak ta lalala:):)Ciesze sie i jestem przerazona,mój mąż rowniez:)
Najgorsze jest to że dwa tygodnie temu dostałam awans w pracy i jutro jest moj pierwszy dzien na nowym stanowisku kierowniczym...to sie nabede dlugo;/Raven, BlackCatNorL, FreshMm, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
makasa wrote:Hej hej kobitki;)Można jeszcze dołaczyć???...
Wlasnie dzis rano zakupilam test ciazowy bo przez ostatnie dwa tygodnie zasypiam na stojaco wiec stwierdzialam ze musi byc cos na rzeczy.I pozytyw jak ta lalala:):)Ciesze sie i jestem przerazona,mój mąż rowniez:)
Najgorsze jest to że dwa tygodnie temu dostałam awans w pracy i jutro jest moj pierwszy dzien na nowym stanowisku kierowniczym...to sie nabede dlugo;/
Nareszcie ktoś z moich stronZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
makasa wrote:Hej hej kobitki;)Można jeszcze dołaczyć???...
Najgorsze jest to że dwa tygodnie temu dostałam awans w pracy i jutro jest moj pierwszy dzien na nowym stanowisku kierowniczym...to sie nabede dlugo;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 14:58
-
Raven to Ty z jakiej miejscowości?
Dziękuję za miłe przyjecie:)
Om mialam 06.04.2017-przynajmniej tak mi sie wydaje...zawsze zapisuje w kalendarzu a z kwietnia nie zapisalam:p
W sierpniu poprzedniego roku też byłam w ciąży ale w 11 tyg okazało się ze jest puste jajeczko i musialam mieć zabieg...także tym razem podchodzę bardzo spokojnie do tego wszystkiego.Nikomu napewno nie powiemy do 12 tyg.
Trzeba być dobrej myśli
Raven lubi tę wiadomość
-
Cześć Najnowsze Świeżynki
Dziewczyny drukujecie tyle, ze ciężko nadrobić
Paulina, gratuluję awansu! Super sprawa
Staramsie i madzialenka - a te mdłości to macie rano? Bo mi sie wydaje ze raczej u mnie z porannymi spokój ale od 14 zaczyna się jakby coraz mocniej to chyba właśnie one bo już tak z 3 dzień mam...
Morwa szacun za ogarnianie tabelkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 15:16
Morwa lubi tę wiadomość
-
makasa wrote:Raven to Ty z jakiej miejscowości?
Dziękuję za miłe przyjecie:)
Om mialam 06.04.2017-przynajmniej tak mi sie wydaje...zawsze zapisuje w kalendarzu a z kwietnia nie zapisalam:p
W sierpniu poprzedniego roku też byłam w ciąży ale w 11 tyg okazało się ze jest puste jajeczko i musialam mieć zabieg...także tym razem podchodzę bardzo spokojnie do tego wszystkiego.Nikomu napewno nie powiemy do 12 tyg.
Trzeba być dobrej myśli
Paulina, to podobnie u mnie, udało sie zobaczyć dwie kreski w sierpniu ale niestety okaząło sie że jest puste jajo. Tylko ja przygotowywałam się do tego własciwie od początku. Od początku bety nie rosły za dobrze a zrobiłam ich mnóstwo. Pierwsza chyba tylko była na styk. Do tego plamienia i ciągłe wrażenie ze tej ciąży praktycznie nie ma. Intuicja mnie wtedy nie zawiodła. Niestety. -
Dziewczyny a ja mam takie pytanko do Was bo widzę wiele z Was ma bardzo wczesne terminy wizyt.Np 11 czy 16 maj tzn one może są dla mnie wczesne
Nie odbierzcie mnie źle ale jeżeli idziecie na wizytę z USG to moim zdaniem te wizyty za wcześnie macie.
Wiadomo człowiek chciałby wiedzieć już natychmiast co i jak ale często nawet i w 6 tc nie widać nic na aparacie.
My zdecydowaliśmy że pójdziemy w 8tc wtedy będzie widać już glutka małego i serduszko
Wcześniejsza wizyta nie miałaby sensu raczej.Ruda_ann lubi tę wiadomość