Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Podczytuję Was od majówki nieśmiało...
OM 2.04, termin wszystkie kalkulatory zgodnie wyliczają mi na 7.01.2018
Mam na imię Ania, mam 35 lat, to moja 2 ciąża... pierwszą straciłam w styczniu 2017 w 12 tc
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze..
Trochę mniej się nakręcam niż za pierwszym razem... wtedy już w 5tc byłam na USG i wcale mnie ono nie uspokoiło... teraz czekam (nie)cierpliwie na koniec maja i dopiero pójdę na badanie i USG, to będzie już 8tc, więc juz na pewno będzie widać wszystko (o ile jest dobrze)...
Póki co jestem po 2 sikańcach pierwszy wyszedł już 3 dni przed terminem @ i próbuję utrzymac silną wolę żeby nie oszaleć z betowaniem jak ostatnio, więc nie byłam ani razu...
Tym przydługim wstępem witam się w Wami i mam nadzieję że zostanę tu z Wami przynajmniej do końca 2017Agniechaaaa, madzia8lenka, Inez87, Angela*, FreshMm, Morwa, Mama-Ali, BlackCatNorL, Raven, emerald_m, agulineczka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda_ann wrote:Dzięki Agniecha
PS. uroczo nazywasz Swojego Pisklaczka tak, doczytałam historię dlaczego i też wzrusza (choc mnie generalnie wszystko wzrusza.. nawet reklamy w tv )
Każda ma tu swoją historie bardziej lub mnie zloarzoną u mnie akurat zlorzylo sie tak, najwazniejsze, ze narazie jest wszystko dobrze ❤️ -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Każda ma tu swoją historie bardziej lub mnie zloarzoną u mnie akurat zlorzylo sie tak, najwazniejsze, ze narazie jest wszystko dobrze ❤️
Wracam do pracy... z ciężkim sercem, bo najchętniej to bym ucięła sobie krótką drzemkęAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja Wam może narobię smaka czym innym .
Na imprezie ostatnio jadłam kaszę- niby nic- pęczak- ale gotowana na bulionie z dodatkiem grzybków i pietruchy! To był dodatek do rolady drobiowej, ale powiem Wam, że wymiata! Ja już znalazłam przepis i na pewno będę robić. To coś na pomysł risotto z grzybami, które uwieeeelbiam, ale uważam że pęczak jest jeszcze lepszy!Angela* lubi tę wiadomość
-
A pierogi to zamiast krwi chyba mi płyna w żyłach bo jem często- uwielbiam. Sama robię- ruskie z podprażonym boczkiem ( wszystko razem w farszu) albo z miesięm, ale do miesa dodaje duzo warzyw . Uwielbiam tez pierogi z kaczką i do tego żurawina.
No i dzięki dziewczyny- zaczyna mi burczec w brzuchuRuda_ann, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ruda_ann wrote:Hej
Podczytuję Was od majówki nieśmiało...
OM 2.04, termin wszystkie kalkulatory zgodnie wyliczają mi na 7.01.2018
Mam na imię Ania, mam 35 lat, to moja 2 ciąża... pierwszą straciłam w styczniu 2017 w 12 tc
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze..
Trochę mniej się nakręcam niż za pierwszym razem... wtedy już w 5tc byłam na USG i wcale mnie ono nie uspokoiło... teraz czekam (nie)cierpliwie na koniec maja i dopiero pójdę na badanie i USG, to będzie już 8tc, więc juz na pewno będzie widać wszystko (o ile jest dobrze)...
Póki co jestem po 2 sikańcach pierwszy wyszedł już 3 dni przed terminem @ i próbuję utrzymac silną wolę żeby nie oszaleć z betowaniem jak ostatnio, więc nie byłam ani razu...
Tym przydługim wstępem witam się w Wami i mam nadzieję że zostanę tu z Wami przynajmniej do końca 2017
Widzisz Ruda, na forum na cieżąrnych to łatwo sie zaprzyjaźnić, wystarczy mówić o jedzeniu bo my na ciągłym ssaniu
Witaj!emerald_m, Ruda_ann, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mama-Ali wrote:Angela, jakoś nie mogłam Cie dostrzec w ostatnich postach , na rózowej stroie wyczytałam ze były dwa okruszki- kiedy potwierdzenie ciaży mnogiej?
Kochana bo ja tu jestem caly czas ale niekiedy nie nadazam 15 maja mam wizyte w klinicice , zrobią usg i potwierdzą
A czas to mi sie tak dluzy do tej wizyty że hej ... Jeszcze dziś wstalam i dopadly mnie mdłości ... Ale jakoś dam radę: )Staramsie, Krokodylica lubią tę wiadomość