STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulcia - słabe to....
Marcelcia a czego uczysz?
Temperatury nie mierzyłam bo ona skacze -
nick nieaktualny
-
gosia_tcv wrote:Ja do mojej 30 raczej lepiej żebym nie czekała bo urodziny mam 8stycznia
ooo będziesz miała prezent urodzinowy -
gosia_tcv wrote:Przykro mi ja tą ciąże zaliczyłam od razu po poronieniu nawet nie minął jeden cykl M się uśmiechnął i powiedział że to znak że tak musi być i że tym razem wszystko będzie ok zobaczymy... A co do ilości ciąż już nie liczę łatwiej jest jak ciąża jest wczesna chyba najgorsze jest jak trzeba pochować dziecko........ No i się rozkręciłam ale trzeba być dobrej myśli i że usłyszę płacz tego maleństwa
gosia_tcv lubi tę wiadomość
Nowy początek -
marcelcia wrote:Wczesnoszkolna a Ty?
Specjalna jako wspomagający pracuje obecnie. -
Kobietki współczuje poronień nie powiem, że rozumiem co czujecie bo mogę sobie tylko wyobrażać, mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej i passa nieszczęść się skończy.
-
Seli wrote:Kobietki współczuje poronień nie powiem, że rozumiem co czujecie bo mogę sobie tylko wyobrażać, mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej i passa nieszczęść się skończy.
gosia_tcv lubi tę wiadomość
Nowy początek -
Jako takie nie... Ale od jakiś trzech dni chodziła za mną zapiekanka mrożona, taka z iglotexa z pieczarkami - taka chamska i nie mogłam jej nigdzie znaleźć, już byłam bliska rozpaczy wczoraj w piotrze i pawle kupiłam i zjadłam dwie rozpłynęłam się ze szczęścia hahahaha
Od tego pawia mam dużo lepszy apetyt, jem małe porcje ale jem różne rzeczy, tylko od pizzy nadal mnie odrzuca...marcelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tosia2323 wrote:Oj na pewno długie. Nie wiem jak tyle wytrzymam.
W którym tygodniu powiedziałyście lub powiecie rodzinie o ciazy?
W pierwszej ciazy na tym etapie wiedzieli praktycznie wszyscy. Teraz wiedza tylko 4 osoby I chcemy zeby tak zostalo jak najdluzejgosia_tcv lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualny
-
ja na słodkie nie mam też ochoty, na początku nawet mnie odrzucało, teraz są mi obojętne za to dużo piłam lemoniady i wody z cytryną
-
nick nieaktualny
-
Gosia ja to bym chciala urodzic w dzien babci bo to urodziny meza wiec fajny prezentKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualnyStraszne to jest, jak nieczułe i wredne potrafią być kobiety, nawet w stosunku do swoich bliskich koleżanek!
W poprzedniej ciąży powiedzieliśmy, jak poszłam na l4 (mieszkam w małej miejscowości i dowiedzieliby się wszyscy z plotek - taki urok prowincji). Teraz jestem na macierzyńskim i myślę, że nie będziemy się spieszyć z informowaniem całego świata. Wiedzą tylko 3 moje koleżanki.
Seli też jestem specjalnym;) co prawda ostatnie lata spędziłam pracując w "zwykłym" przedszkolu, ale mam nadzieję, że uda mi się wrócić do pierwotnego zawodu. -
Marciiik wrote:Straszne to jest, jak nieczułe i wredne potrafią być kobiety, nawet w stosunku do swoich bliskich koleżanek!
W poprzedniej ciąży powiedzieliśmy, jak poszłam na l4 (mieszkam w małej miejscowości i dowiedzieliby się wszyscy z plotek - taki urok prowincji). Teraz jestem na macierzyńskim i myślę, że nie będziemy się spieszyć z informowaniem całego świata. Wiedzą tylko 3 moje koleżanki.
Seli też jestem specjalnym;) co prawda ostatnie lata spędziłam pracując w "zwykłym" przedszkolu, ale mam nadzieję, że uda mi się wrócić do pierwotnego zawodu.
Mi będzie szkoda bo mam fajną klasę, 5 i teraz 6 by zaczynaliMarciiik lubi tę wiadomość