STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJest 1 cm człowieka z bijącym sercem ❤️ Jest w prawidłowym miejscu na szczęście. Nadal mam się oszczędzać a plamienia nie wiadomo skad. Mogl być jakoś mały krwiak który się oczyszcza
Rub45, Malamii26, natalaa_aa, olkakarolka, Solane, wisienka94, MonaLiza, Paulcia28, Agnuka, mommytobe, Sanka, Marciiik, Asia8787, Zośkaaa, Sylwunis, katepr lubią tę wiadomość
-
Malamii26 wrote:Dziewczyny a jak to u Was z tymi prenatalnymi widzę że sporo Was będzie miała to badanie robicie je na swoją rękę prywatnie czy też są jakieś wskazania?
Test papa + usg prenatalne będę miała ma NHS amniopunkcje to jeszcze nie wiem ale jak mi nie będą chcieli zrobić to zrobię w Pl koszt niewspolmierny za mój spokój wewnętrzny i uważam że warto w moim przypadku wydać te pieniądze -
Dzien dobry z rana
Niby się nie martwilam i wmawiam sobie że to normalne, ale.. To normalne że ciągle mnie boli jakby jajnik po lewej stronie? Czy rano, czy wieczorem.. I szukam potwierdzenia w ogole to jak mierzylam ciśnienie, to mam takie bicie serca, że chyba zrobię tsh żeby sprawdzić co tam się dzieje..
Miłego dnia -
Tosia super!
Ja leze i mi sie nie chce wstac ;pTosia2323 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Jutro wizyta !!
Ciesze się jak małe dzieckoKobobo lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Tosia2323 wrote:Jest 1 cm człowieka z bijącym sercem ❤️ Jest w prawidłowym miejscu na szczęście. Nadal mam się oszczędzać a plamienia nie wiadomo skad. Mogl być jakoś mały krwiak który się oczyszcza
Tosia2323 lubi tę wiadomość
Nowy początek -
olkakarolka wrote:Dzien dobry z rana
Niby się nie martwilam i wmawiam sobie że to normalne, ale.. To normalne że ciągle mnie boli jakby jajnik po lewej stronie? Czy rano, czy wieczorem.. I szukam potwierdzenia w ogole to jak mierzylam ciśnienie, to mam takie bicie serca, że chyba zrobię tsh żeby sprawdzić co tam się dzieje..
Miłego dniaNowy początek -
Tosia2323 wrote:Jest 1 cm człowieka z bijącym sercem ❤️ Jest w prawidłowym miejscu na szczęście. Nadal mam się oszczędzać a plamienia nie wiadomo skad. Mogl być jakoś mały krwiak który się oczyszcza
HUUURAA gratuluje mamy kropki takiej samej wielkosci.Tosia2323 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Witaj gosia
Toyotarav4 musisz po prostu inna date miesiaczki wpisac ;p a ostatni okres mialas 27.03? Jak ja bo widze, ze w suwaczku to samo
Ja padam, dobranoc.
tak ostatnia mialam 27 marca. zmienilam juz sobie wpisalam pozniejsza date miesiaczki i suwak jest teraz tak jak usg... a u Ciebie wszytsko sie zgadza wedlug i usg i miesiaczki ile ktopek ma ? -
toyotarav4 wrote:tak ostatnia mialam 27 marca. zmienilam juz sobie wpisalam pozniejsza date miesiaczki i suwak jest teraz tak jak usg... a u Ciebie wszytsko sie zgadza wedlug i usg i miesiaczki ile ktopek ma ?
Niby nie według innego lekarza ale... Z racji, że mam źle ułożoną macice i nie można było zmierzyć kropeczki to teraz czekam na poniedziałek i na to,że lekarz już zmierzy mi tak jak trzeba miał w środę tydzień temu niby 5 mm ale widziałam, że w innym ujęciu było go widać więcej, a na usg jest jakby nie pociągnięta ta strzałka do mierzenia także nie biorę tego tak mocno do siebie i czekam na usg u prowadzącegotoyotarav4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za wsparcie i gratulacje dopiero po tym usg odetchnęłam i zaczęłam cieszyć się ciąża. W pierwszej chwili przerażenie bo lekarz coś kręcił tym usg i nie było nic widać, ale za chwile zobaczyłam fasolkę. Nie słuchaliśmy bicia serca ale widziałam na usg jak pulsuje a w karcie mam wpisane 140 uderzeń. Wg usg wyprzedza termin o 3 dni.
Teraz trzymam kciuki za wasze wizyty i czekam na równie dobre wieści ja teraz muszę czekać 4 tygodnieMonaLiza, Paulcia28, Asia8787 lubią tę wiadomość
-
Ja rano tylko euthyrox
Mąż poprzytulał potem zrobił kawusie to mogę zacząć dzień Dziś jakieś minimalne odczucie mdłości, oby tak zostałoPaulcia28 lubi tę wiadomość
-
Tosia2323 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie i gratulacje dopiero po tym usg odetchnęłam i zaczęłam cieszyć się ciąża. W pierwszej chwili przerażenie bo lekarz coś kręcił tym usg i nie było nic widać, ale za chwile zobaczyłam fasolkę. Nie słuchaliśmy bicia serca ale widziałam na usg jak pulsuje a w karcie mam wpisane 140 uderzeń. Wg usg wyprzedza termin o 3 dni.
Teraz trzymam kciuki za wasze wizyty i czekam na równie dobre wieści ja teraz muszę czekać 4 tygodnie
ojjj to będą długie 4 tygodnie Ja im bliżej do poniedziałku tym ciężej. W sobotę mam wesele to tam trochę się wybawię (mam nadzieję) -
nick nieaktualnymarcelcia wrote:Mnie też jeden jajnik boli, ten po drugiej stronie.. I też mam przez to shizy. Ale musi cos boleć skoro macica sie rozciąga.. A jakie to bóle?
Nie przejmuj sie tak tymi bólami. Wiem ze łatwo się mówi ale postaraj się uspokoić. Ja tez mam różnego rodzaju bole, kłucia i na poczatku tak samo panikowałam ale wszystko jest ok. Głowa do góry :* -
nick nieaktualnySeli wrote:ojjj to będą długie 4 tygodnie Ja im bliżej do poniedziałku tym ciężej. W sobotę mam wesele to tam trochę się wybawię (mam nadzieję)
Oj na pewno długie. Nie wiem jak tyle wytrzymam.
W którym tygodniu powiedziałyście lub powiecie rodzinie o ciazy? -
Tosia2323 wrote:Nie przejmuj sie tak tymi bólami. Wiem ze łatwo się mówi ale postaraj się uspokoić. Ja tez mam różnego rodzaju bole, kłucia i na poczatku tak samo panikowałam ale wszystko jest ok. Głowa do góry :*Nowy początek
-
My powiedzieliśmy zaraz po pierwszej becie rodzicom i ja swoim koleżankom nie mam rozległej rodziny ale dziadkowie męża dowiedzieli się jakoś przed usg z serduszkiem, więc u nas praktycznie wszyscy wiedzą To nasze pierwsze dziecko, wyczekiwane ogólnie w rodzinie. Mąż jedynak ja mam niby młodszego brata ale rodzice nie liczą, że z jego strony zostaną dziadkami
-
Ja w pracy powiedziałam dyrekcji, no i panie w sekretariacie wiedzą po l4 ale liczę, że nie rozpowiedzą... choć i tak pewnie domysły są a jak wrócę na te dwa tygodnie to pewnie nie będę miała dyżurów na korytarzu to już w ogóle będzie wiadome