STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Tak dużo pracujesz? Dajesz radę?
Mnie dziś mega plecy na wieczór bolą, ogólnie było ok w ciągu dnia ale teraz naparzają mnie... ale lepsze taki wieczorny ból niż całodniowe mdłości czy wymioty ;P
Jakos daje. Mam rytm wiec wcale sie nie zastanawiam - tylko dzialam. Psychicznie i mentalnie czuje sie z tym Ok. Wiec jest dobrze. Ten tydzien byl intensywny ale nie mialam obowiazkow domowych, angazujacego dziecka - nadrobilam zaleglosci. Bo normalnie to musze kombinowac jak to wszystko zgrabnie polaczyc. Od jutra zycie wraca do normy - wiec jazda bez trzymanki. Ale uwielbiam mojego Babelka
-
czerwona_róża wrote:Jakos daje. Mam rytm wiec wcale sie nie zastanawiam - tylko dzialam. Psychicznie i mentalnie czuje sie z tym Ok. Wiec jest dobrze. Ten tydzien byl intensywny ale nie mialam obowiazkow domowych, angazujacego dziecka - nadrobilam zaleglosci. Bo normalnie to musze kombinowac jak to wszystko zgrabnie polaczyc. Od jutra zycie wraca do normy - wiec jazda bez trzymanki. Ale uwielbiam mojego Babelka
Jej, ale pracując tyle godzin mało czasu jest na dziecko... Na dom ogólnie i w ogóle. Podziwiam, że to ogarniasz. -
Dopiero mam chwilę, żeby napisać. Jest ok! Słyszałam serduszko, wg usg ciąża tydzień młodsza. 6 tydzień. Mam brać acard i następna wizyta 11 czerwca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 19:09
katepr, MonaLiza, Luucy, Sylwunis, Tosia2323, sallvie, wisienka94, Zyziaa, zizia_a, Paulcia28, Sanka, Marciiik, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
Witajcie ja dzisiaj miałam stresujący dzień. Miałam spotkanie kwalifikacyjne w sprawie nowej pracy. No i dalej przeprowadzka u mnie. Co do badań jeżeli dotrwam do tego terminu to zrobię i test papa i koniecznie amniopunkcje to u mnie jest priorytet.
Zdecydowałam że 11czerwca jadę do zaprzyjaźnionego gin żeby sprawdził czy wszystko w porządku i czy dzidzia sie w ogóle rozwija. Bo testy mi wychodzą nadal słabe a tu nic nie chca zrobić stwierdzili że jak ciaza ma sie utrzymać to się utrzyma a jak nie to i tak nie ma sensu nic z tym robić. -
Hejka dziewczyny. Udało się Was nadrobić
Wizyta dopiero w poniedziałek o 16:40. M ma wtedy wolne i mamy zamiar zabrać synka do zoo. Przynajmniej czas szybciej zleci. Muszę wziąć zaświadczenie do pracy, by wypowiedzenie się anulowało i L4 bo miejsca pracy dla mnie nie mają. Jak lekarka nie będzie chciała mi dać pójde do rodzinnego. Akurat mam super gościa,który w pierwszej ciąży chciał mi dawać L4 jakby gin nie chciał.
Mimo sporej wady wzroku i wciąż pogarszającej się miałam rodzić sn. Ale po 10h zrobiono mi cc. Teraz od razu cc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny