STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z mleczkiem tez nie pomogę bo my na Nutramigenie a pieluchy mamy teraz Bambo Naturę, tak średnio mi podeszły ale ze względu na alergie Lilki ograniczamy jej zbędne alergeny a w zwykłych pieluszkach jest niestety też nikiel. Ale jeżeli chodzi o moje preferencje to na 1 miejscu są Pufies Sensitive i Pampers Premium Care
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 22:33
-
To moj dzisiaj znowu zaczął dzień o 4.30 ale tatuś nie zmienił pampersa w nocy i dziecko się przesikalo jeden pampers od godziny 17 nie starczył ale już przed 6 drzemka 40minutowa potem przed 8 - 1,5godzinna a teraz kolejna na mnie
Czy wasze maluchy śpia często na was w ciągu dnia czy zawsze je odkładacie jeżeli oczywiście usypiają ja rękach
I ile w ciągu dnia maja drzemek? Bo moj w nocy śpi od ok 17-18 do 5-6 a w ciągu dnia ma 4 drzemki, najczęściej trwają 40min-1godz ale zdarzają się tez krótsze chociaż rzadko i dłuższe np 1,5godziny, czasem nawet 2-3godziny ale to tez rzadkoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 11:49
-
Moja córeczka często usypia mi w ramionach podczas karmienia z butli ale jak twardo zaśnie to ją przekładam do łóżeczka. Śpi różnie, wczoraj np ucinała sobie takie kilkuminutowe drzemki i mało spała a są dni ze śpi po kilka godzin. Zazwyczaj mamy 2-3 drzemki w ciągu dnia. Dzisiaj około 10 przespała się 15 minut i był marudna, poszłam z nią na pole i uśpiła się w wózku i śpi od pół godziny. Zobaczymy ile ☺️ W końcu fajna pogoda, ale na popołudnie zapowiadają deszcz. Wrzuciłam dzisiaj wszystkie zabawki takie co do buzi bierze ( oprócz twardych grzechotek ) do pralki i właśnie je porozwieszalam. Mam nadzieje ze wyschną przed deszczem
-
Paulina9191 wrote:To moj dzisiaj znowu zaczął dzień o 4.30 ale tatuś nie zmienił pampersa w nocy i dziecko się przesikalo jeden pampers od godziny 17 nie starczył ale już przed 6 drzemka 40minutowa potem przed 8 - 1,5godzinna a teraz kolejna na mnie
Czy wasze maluchy śpia często na was w ciągu dnia czy zawsze je odkładacie jeżeli oczywiście usypiają ja rękach
I ile w ciągu dnia maja drzemek? Bo moj w nocy śpi od ok 17-18 do 5-6 a w ciągu dnia ma 4 drzemki, najczęściej trwają 40min-1godz ale zdarzają się tez krótsze chociaż rzadko i dłuższe np 1,5godziny, czasem nawet 2-3godziny ale to tez rzadko
U nas najczęściej jest jedna 2 godzinna lu b dwie krótsze.M&M -
Martoszka wrote:U nas najczęściej jest jedna 2 godzinna lu b dwie krótsze.
To fajnie taka dłuższa drzemka można coś zrobić u mnie te dłuższe to jedynie ma mnie podjadajac sobie w międzyczasieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 12:23