STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Marryy wrote:Tu jest trochę skomplikowana sprawa bo dzisiaj jestem w pracy na nocy i w czwartek mam dzień i noc i zaczynam urlop. Najwyżej od rodzinnego bym wzięła w środę do dnia urlopu l4
a nie masz nic na żądanie ani nic? Rodzinny może 3 dni wstecz wystawić, a myślę że jak powiesz jaka jest sytuacja to Ci wystawi. -
Marryy wrote:Jutro przemyśle to w i środę najwyżej pójdę. Zrobię bętę tylko żeby była ok. Narazie staram się odpoczywać. Dziękuję za wsparcie- bezcenne
na spokojnie, odpoczywaj ile możeszMarryy lubi tę wiadomość
-
Mary odpoczywaj i ani sie nie wahaj i bierz l4 na te kilka dni. Dzidzia najważniejsza i twoje dobre samopoczucie gdzie pracujesz ze tak po nocy?
Ja mam też mega wzdęcia i brzuch mi wyskoczył, ale nieco mniejszy niz Seli jutro sobie zrobię zdjęcie to wam pokaże; pMarryy lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyMarryy no ja też bym coś przykombinowala z l4 tylko żeby jeżeli dostaniesz lekarz nie wpisał ci oznaczenia ciążowego tylko zwykłe chorobowe (kasa mniejsza bo 80%)ale jak nie chcesz żeby dowiedzieli się już w pracy to tak lepiej odpoczywaj :*
Marryy lubi tę wiadomość
-
A mi sie zaczęły giga pryszcze pojawiać. Będzie dziewczynka jak nic ;p bo tak to ja nie miałam nigdy trądziku ani nic. A raz na ruski rok jakiś pryszcz przy okresie.
Ja liczę na to że jak te wzdęcia zejdą to będzie trochę lżej; )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Mary odpoczywaj i ani sie nie wahaj i bierz l4 na te kilka dni. Dzidzia najważniejsza i twoje dobre samopoczucie gdzie pracujesz ze tak po nocy?
Ja mam też mega wzdęcia i brzuch mi wyskoczył, ale nieco mniejszy niz Seli jutro sobie zrobię zdjęcie to wam pokaże; p
Staram się odpoczywać. Pracuje w recepcji więc całodobowo.
Co do wzdęc to mój brzuch prawie jak Seli. Wczoraj się śmiałam do męża że ciężko było w pracy go schować w sukience a to dopiero tak wcześnie. chce tych wzdęc i wszystkiego z tym związanego byle było dobrze.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
U nas było dzień albo dwa przed nawet krzyczałam na męża ze nie było okazji dłużej tego pociągnąć i sobie odpuscilismy ;p i ze w kolejnym cyklu będzie co 2 dni i sie nie wywinie :p
Ja w pracy muszę się ukrywać jeszcze z miesiąc. Jak wrócimy z wakacji to idę na l4 a nie chce żeby szefowa wiedziała o ciąży. Jedna dziewczynę tak gnoiła i jej źle życzyła ze że ta poroniła ;( to chore babsko jest. A pracuje w żłobku wiec musze iść szybko na wolne bo nie mam zamiaru dźwigać i czegokolwiek załapać od dzieci. A te nie szczepione niektóre i jakieś krztuśce albo inne cholery przyniosą.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:U nas było dzień albo dwa przed nawet krzyczałam na męża ze nie było okazji dłużej tego pociągnąć i sobie odpuscilismy ;p i ze w kolejnym cyklu będzie co 2 dni i sie nie wywinie :p
Ja w pracy muszę się ukrywać jeszcze z miesiąc. Jak wrócimy z wakacji to idę na l4 a nie chce żeby szefowa wiedziała o ciąży. Jedna dziewczynę tak gnoiła i jej źle życzyła ze że ta poroniła ;( to chore babsko jest. A pracuje w żłobku wiec musze iść szybko na wolne bo nie mam zamiaru dźwigać i czegokolwiek załapać od dzieci. A te nie szczepione niektóre i jakieś krztuśce albo inne cholery przyniosą.
Masz rację idź jak tylko masz możliwość. Ja przrd urlopem pójdę raczej. A po urlopie zobaczę jak się to rozwinie wszystko. Mam nadzieję że dzidziuś będzie silny i poradzi sobie. A w pracy nie chce żeby wiedzieli bo obiecali Mi przedłużyć umowę która kończy się w czerwcu jak się dowiedzą to pozostaje mi nadzieja ze w dniu końca umowy będę po 12 tyg. Licząc od miesiączki to się zalapie.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Mi umowy nie przedluza wiec pojde na l4, pracuje w szkole integracyjnej i mam agresywne dzieci. Moje bliskie kolezanki wiedza wiec mam pomoc
Mi brzuch nie przeszkadza. Zaparc nie mam, jest tylko napompowany
A pryszcze mi sie pojawiaja ale drobne bardzo.
Snilo mi sie, ze mialam 4 synow! I to mulatow, nie wiem co maz na to hahahaMarryy lubi tę wiadomość
-
Marryy wrote:Dla mnie na bezsenność, włączenie tv . 15 minut i śpię chociaż ostatnio też się kręce pół nocy
Ja spać bym mogła ale jak się zdarzy coś to TV z czymś nudnymMarryy lubi tę wiadomość
-
Luucy wrote:Cześć dziewczyny, ja również czekam na drugą betę - w czwartek 218.Przy czym badanie robiłam w sobotę, a okazało się, że wyniki najprawdopodobniej będą w środę rano - bo sobota jest traktowana jak dzień wolny a czeka się dzień roboczy. Masakra:/ Martwię się trochę progiem, w czwartek 16dpo było 18,44 ng/ml. Nie za mało?
Beta z soboty - 492 mlU/ml - czy to wystarczający przyrost?