STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
isto wrote:Ja dzisiaj to już się prawie pakowałam na sor, bo znów mnie dopadł ból brzucha. Budzę się w świetnym nastroju, tylko mdłości, a po 2-3 h zaczyna się ból. Dzisiaj był wyjątkowo mocny, pewnie mój strach nie pomógł tylko go nakręcał. Wzięłam magnez, poszłam spać i przeszło, teraz tylko pobolewa. Ale martwi mnie to bardzo. Czytałam, że szczupłe osoby boli mocniej brzuch jak się macica rozrasta. Eh......
Isto a jaką masz wagę przy wzroście?
Moją koleżankę też bolało, miała 172cm i wagę 52kg.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Rub45 wrote:Nie wiem czy ja do niej nie dołacze bo u mnie cały czas testy kiepsko wychodza no i zaczełam plamic Czekam na to Usg 11go ale juz nawet może nie być po co jechać dpo tego pl
Mam nadzieje, ze nie... trzymam kciuki -
Maz za mnie pojechal po zaswiadczenie na uczelnie bo ja nie dalabym juz rady tam... i jest nadal w kolejce... ja bym nie dala rady tyle wysiedziec. Sam mi pisze smsy, ze masakrycznie jest w budynku ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anika91. wrote:Ja wytrzymalam 3 godz na tej nieszczesnej dsw w masakrycznej duchocie. Nie wiem jak jutro dam rade.
Oooo... DSW witaj w klubieAnika91., Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapisałam do lekarza i napisał, co mogę sobie łyknąć przeciwbólowego. Mam też brać więcej magnezu. A pan w aptece powiedział, żebym dużo piła i w sumie tu może być pies pogrzebany, bo podejrzewam, że nie wypijam nawet pół litra dziennie. Wiem, dramat, już się poprawiam.
-
Isto ja tak przed ciaza mialam... Ale w ciazy musze duzo pic, czuje po prostu potrzebe no i te upaly...
Czy rodzinna moze mi na dlugo wystawic zwolnienie ciazowe? Bo tak chociaz tydzien bym chciala... czuje sie tak koszmarnie... -
nick nieaktualny
-
isto wrote:Tydzień to nie jest długo, myślę, że Ci wystawi bez problemu.
Wzielabym i dwa ;p moja niby mila rodzinna ale ja wiem... bo mam wizyte na poniedzialek zaklepana do gina ale w sumie 200 zl za zwolnienie placic... -
nick nieaktualnyNie no co Ty. Dawaj do rodzinnej, weź kartę ciąży, niech daje ile może. Mówiłam Ci, nie ma sensu się za przeproszeniem pałować, ja sobie nie wyobrażam być w szkole, a nie rzygam. Nawet mi brewka nie tyknie z tęsknoty za kimkolwiek. Chcę spać to idę spać, chcę na spacer to spaceruję. A nie masz takiej opcji, że gin wystawi Ci zwolnienie bez wizyty? Bo ja np. jak chcę receptę czy coś to dzwonię i ona na mnie czeka, nic nie płacę.
-
nick nieaktualnyIsto, z 1.5l minimun wody na początku może być ciężko - ciągle będzie Cie do toalety goniło, ale organizm w końcu się przyzwyczai.
Seli, mi gin od razu dał zwolnienie, byle z dala od skupiska mutacji wszelkich bakterii i wirusów, jak to on powiedział.lilly. lubi tę wiadomość
-
Nie no... ja mialam l4... wrocilam na 2 dni ;p ale jak teraz wymiotuje kilka razy dziennie a nie raz... To juz masakra. Dzis ledwo zyje ogolnie. To w poniedzialek umowie sie do rodzinnej.
-
nick nieaktualny
-
atagata wrote:Hej
Nieśmiało się witam - termin na 19.01
Wszystkim serdecznie gratuluje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 20:31
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
MonaLiza wrote:Dziś w końcu zastrzyk mnie nie bolał maz zrobił eksperyment i mam nadzieję że ta metoda będzie się dalej sprawdzać
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Moje tsh w 5tc było 2,7. Endo podniosła mi od razu dawkę Euthyroxu. Wczoraj odebrałam wynik i jest 1,17. Prawda jest taka, że te z nas które mają problemy z tarczycą, powinny w ciąży sprawdzać tsh i ft4 raz w miesiacu, bo niby jest wszystko unormowane, ale w ciąży tsh lubi szaleć.
mersiak, Paulcia28, Magdoczka lubią tę wiadomość