STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ja po wizycie u swojego gin. Potwierdził i kazał odstawić duphaston czekać na @ i zacząć od nowa cykl z aromkiem i resztą. Powoli dochodzę do siebie.
Trzymam za was wszystkie Kciuki. I mam nadzieję że niedługo będę was gonić z tyłu.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy przykro mi bardzo Wiem co teraz czujesz... Sama to przeżyłam. Trzymam za Ciebie kciuki żebyś jak najszybciej znowu zawitała na fioletowej stronie :*
Marryy lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny! Można dołączyć? Mam 27 lat. Jestem już mama szkraba ze stycznia 2017 wiele wskazuje że tym razem również w styczniu zostanę mamą
Minie Black, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Termin wyliczony przez owu wstępnie na 6.01 Jednak wolałabym podać dopiero po wizycie u lekarza. Miałam późno owu i nie wiem jak to dokładnie wyjdzie
Czy jest tu jakaś przyszła mamusia u której jedynym objawem jest brak @. Ja praktycznie nie czuje że jestem w ciąży, przez co oczywiście wkręcam sobie że coś jest nie tak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, to zaczynamy pomajówkowe wycieczki do lekarzy
Ja mam jutro pierwszą wizytę i strasznie się stresuję, ale z drugiej strony jestem też podekscytowana. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i będzie już coś widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 12:46
Marciiik lubi tę wiadomość
-
Ja ma wizytę 9 maja
Też się stresuje, ale tak naprawdę na nic już nie mamy większego wpływu, tak więc musimy być dobrej myśliMagdoczka lubi tę wiadomość