STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Black wrote:Matko boska. Jakbym zobaczyła 6 to chyba bym uciekła z domu w owulacje do zakonu zdecydowanie 6tki bym nie ogarnęła sama myśl mnie przeraża!
Hahahaha padłam ale co prawda to prawdaMalamii26 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
nick nieaktualnynatalaa_aa wrote:Urosła, ale tylko do 258,chyba nie za dużo co?
Myślę, że póki co nie masz się co martwić na zapas!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 15:37
-
To tak, co do objawów to u mnie jest mega zmiennie w majówkę kilka dni męczyły mnie wzdęcia, ale zauwazylam, że jak dbam o diete to jest lepiej aczkolwiek dalej brzuchol lekko wystaje chodzę podirytowana, bo mam niefajną sytuacje w pracy, niesprzyjającą ciązy całe szczęście albo nieszczęście dziś rano gardło mnie rozbolało i mam zwolnienie do końca tygodnia <jupi> . Byłam dziś też u endo żeby mi dobrał odpowiednią dawkę leku na TSH, bo niestety wyszedł mi podwyższony ostatnio. Robiłam też hcg, którego wynik powinnam mieć wieczorem. Zobaczymy co to wyjdzie
Co do innych wizyt no to pierwsza wizyta u gin czeka mnie 15 maja (5t2d) we wtorek.
No i planuję 1 czerwca (7t5d) iść na USG chyba, że gin powie, że wcześniej
Z objawów, w zeszłym tygodniu czułam kłucie w podbrzuszu. I czasami jeszcze poczuje takie napięcie. Zmeczenie, senność i dziś obawiam się, że rano trochę mnie mdliło byłam na czczo długo, więc tym bardziej. Poza tym nawet git na razie
Lekki stresik jest po tej grudniowej stracie.. ale raczej przeważa radość czuje instynktownie, że tym razem będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 16:08
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
Natala super!
Umówiłam się na wizytę 15 maja. Będzie to 7+2 wg OM. Z racji tego że owu była dość późno bo koło 21dc to teraz tak się zastanawiam czy nie za wcześnie ta wizyta. -
Ja mam wizytę na NFZ umówiona 4 czerwca, nie związana z ciąża ale akurat będzie mi pasowało i pójdę jako na pierwszą wizyte ciążowa chciałam iść wcześniej na wizytę do mojego lekarza, który prowadził pierwsza ciąże ale chyba i tak jeszcze dużo za wcześnie,tym bardziej że widocznie owulacja była sporo później
Dzięki dziewczyny! Kamień z serca... -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, podczytuje Was już od kilku dni, ale dopiero dzisiaj odważyłam się napisać. w 28 dc beta 113, w 30 dc - 260, a dzisiaj w 33 dc - 883. Wg daty om wychodzi mi 4tydzien4dni. Przyrost wydaje się ok, ale martwie się bo wcześniej czułam tykko kłucie jakby w jajnikach a dzisiaj brzuch mnie pobolewa tak jakbym miala dostac okres i wydaje mi sie ze szyjka sie obnizyla. Miala ktoras podobnie a bylo wszytsko ok? Ogolnie to objawow za bardzo nie mam. Dopiero od dwoch dni urosly mi troche piersi i bola sutki, gdzie zawsze juz po owulacji bolaly. Oprocz tego wzdecia, zaparcia no i te bole brzucha.
Mam nadzieję, że az do stycznia zostaniemy wszystkie na tym wątku -
Tosia2323 wrote:Cześć dziewczyny, podczytuje Was już od kilku dni, ale dopiero dzisiaj odważyłam się napisać. w 28 dc beta 113, w 30 dc - 260, a dzisiaj w 33 dc - 883. Wg daty om wychodzi mi 4tydzien4dni. Przyrost wydaje się ok, ale martwie się bo wcześniej czułam tykko kłucie jakby w jajnikach a dzisiaj brzuch mnie pobolewa tak jakbym miala dostac okres i wydaje mi sie ze szyjka sie obnizyla. Miala ktoras podobnie a bylo wszytsko ok? Ogolnie to objawow za bardzo nie mam. Dopiero od dwoch dni urosly mi troche piersi i bola sutki, gdzie zawsze juz po owulacji bolaly. Oprocz tego wzdecia, zaparcia no i te bole brzucha.
Mam nadzieję, że az do stycznia zostaniemy wszystkie na tym wątku
Hej Ja mam cały czas nisko szyjkę i otwartą, a wydaje mi się,że jest ok Chyba najważniejsze, że nie ma plamień itp. -
nick nieaktualnyWidzę, że dość późno umawiacie pierwsze wizyty. Ja planowałam w skończonym 6 tyg ale z racji tego, że lekarza nie będzie to idę juz w ten piatek. To bedzie 5t1d. Troche wczesnie ale tak mnie to wszystko stresuje ze zwariuje gdybym miala czekac az do 7 tyg jak lekarz wroci
-
Tosia ja np po pierwszej ciąży mam takie doświadczenie, że im później tym lepiej, oczywiście z założenia że wszystko jest ok i nic się nie dzieje.. Z córką poszłam bardzo wcześnie, nic nie było widać i ginekolog mnie tylko nastraszyl a czekanie kolejnych dwóch tygodni to była masakra... Dlatego teraz czekam trochę aby znowu nie przeżywać tak..
Marciiik lubi tę wiadomość