STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdoczka wrote:Bo inne wyszły lepiej: 1:3400 i 1:<20 000
Ale i tak to dużo... Będzie dobrzeMagdoczka lubi tę wiadomość
-
Magdoczka, pamiętaj, ze to tylko statystyka. Jeśli lekarz nie widział nic niepokojacego na usg, to nie.masz sie czego martwić.
Ja sama jestem ciekawa jakie cuda wyjdą z pappy skoro do tego trzeba było wypisać wszystkie leki, choroby, choroby krewnych, przebyte choroby itd.U mnie chyba wyjdzie jakaś masakra.
A tak jeśli o zdjęciach mowa - to moja kluska z wczorajszego dodatkowgo USG
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fdb8b8d220e.jpgSeli, cotton, Magdoczka, Agnuka, sallvie, Paulcia28, wisienka94, Mila83, Kobobo lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Piekne Malenstwa!
Dziewczyny, a czy któraś z Was zmaga się jeszcze z plamieniami?Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
MonaLiza wrote:To co u mnie wyjdzie w Pappa ja też mam 32 lata, mąż 36. Plus moje wszystkie choroby i mutacje..
Myślę, że gdu usg wyjdzie ok, to pappa to tylko taki dodatek. Ja mam 27 lat, mąż 37. Żeby wypisac leki musiałam sie skupić i mi linii zabrakłoDo tego też choroby i mutacje. Dziewczyny, będzie wszystko ok!
Magdoczka lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
MonaLiza wrote:Aj w ogóle mam za długa przerwę między badaniami. Chyba pierwszy raz powyżej tygodnia. I się stresuje.
Jednak takie przerwy to tak naprawdę normaJa teraz 3 tygodnie muszę czekać. Ale.sobie tłumaczę, ze 12 dni zajmie mi leczenie infekcji bo mam zużyć cale opakowanie no i ogolnie musze czekać na cały opis usg i pappy, jakoś zleci.
Kurcze chciałam dziś zrobić pastę jajeczną, ale tak mnie dzis muli, ze mam ochote tylko leżeć.
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Myślę, że gdu usg wyjdzie ok, to pappa to tylko taki dodatek. Ja mam 27 lat, mąż 37. Żeby wypisac leki musiałam sie skupić i mi linii zabrakło
Do tego też choroby i mutacje. Dziewczyny, będzie wszystko ok!
-
MonaLiza wrote:To o co dokładnie wypytują przed tymi badaniami ? Przygotuję się
Nie pytają o nic, tylko dostałam takie formularze do wypelnienia. Jeden dotyczył tego głupiego RODO, na drugim pisałaś swoje dane, łącznie z wiekiem, wagą, wzrostem, a na trzecim np.liczba ciąż nie wliczając aktualnej, liczba porodow bądź poronien, przebyte choroby (nie wiedzialam co tu wpisać tak właściwie), przebyte operacje i zabiegi, aktualne choroby, choroby w.rodzinie uwzględniając pokrewieństwo, przyjmowane aktualnie leki... chyba to wszystko.
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
No i ode mnie chcieli jakiekolwiek potwierdzenia chorob i je kserowali. Bo na NFZ byłam. Dałam im jedną pełną koszulke wypisów szpitalnych z epilepsja, drugą koszulkę z wrzodziejacym zapaleniem jelita grubego, wypis szpitalny potwierdzajacy ciążę obumarla i wyniki mutacji. Panie gdy to zobaczyly nie wiedzialy co skserowac
ograniczyly to tylko do ksera mutacji i potwierdzenia ciazy obumarlej. A ja do nich: "mogę jeszcze tarczycowe wyniki dorzucic". A one: "nie, nie, dziekujemy, tyle wystarczy"
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
MonaLiza wrote:Ja też mam segregator wyników , badan i roznych zabiegow z kilku lat. moze pokseruje te wazniejsze. Dzieki za info.
Nic nie kserujpo prostu uszykuj sobie te według Ciebie ważniejsze, a potem wszystko im daj i niech sobie wybierają
Nakserujesz się, a i tak wszystkiego nie zabiorą
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Myślę, że gdu usg wyjdzie ok, to pappa to tylko taki dodatek. Ja mam 27 lat, mąż 37. Żeby wypisac leki musiałam sie skupić i mi linii zabrakło
Do tego też choroby i mutacje. Dziewczyny, będzie wszystko ok!
Czyli niepotrzebnie panikuję
-
MonaLiza wrote:Ja też
Magdoczki z 11 tygodnia też jest piękny:) Maluszek trenuje ruchy chwytne
Nie mogę pojąć , że takie maciupeństa tam sobie żyją, ruszają się, skaczą
Ja to chyba muszę zmienić. Bo w suwaczku mam wg OM, a wczoraj wyszło, że dzidzia 5 dni starsza