STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a453b03c26b8.jpg
Mam tylko buźkę
Tak, wychodzi mi tak i nadal 3 styczniaMinie Black, Onana36, sallvie, olkakarolka, MonaLiza, Paulcia28, cotton, Mila83, Kobobo, Agnuka lubią tę wiadomość
-
MonaLiza wrote:Czy macie tak, że się najadacie mniejszymi porcjami ? Wtedy co mnie brzuch bolał cały dzien jadłam jak głupia bo miałam wilczy apetyt. Dziś też zjadłam obiad i czuję się jakby słonia zjadła.
Na obiad miałam buraczki. W toalecie sie nieżle strachu najadłam. Ale na szczescie szybko skojarzyłam, że to buraki. Uff
Ja gdy mam dzień, ze jem, to nie mogę sie najeść... Dziś ledwo zjadłam dosc obfite sniadanie, to krotko po tym wciskalam nektarynke, 2 ogórki, pol paczki biszkoptów, potem przyszedl czas na obiad, chwile było ok, a potem wypilam calego duzego Kubusia kiwi, a teraz jednak robię ta paste jajeczną bo zyc mi nie daPaulcia28 lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
A ja mam mały apetyt... niby jadłam a ostanio mniej, mniejsze mdłości i tak o:P ale jak zjem to małą porcje czegoś, kiedyś jadłam rzadziej a większe posiłki a teraz to różnie.
-
Seli wrote:Ja byłam zdziwiona bo tydzień temu nie widać go było. A dziś... naprawdę przykładał mi aparaturę tak z 3 cm od pępka w dół
czyli mam małego już ponad linią majtek
CiekaweTo faktycznie wysoko. Mi to wręcz w majtki wyjeżdżała głowica, normalnie po wzgórku łonowym. Więc mój klusek jest nisko
-
olkakarolka wrote:Właśnie wróciłam do domu i wszystko jest super
To mój klusek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80d559f36258.jpg
Wychodzi 9+5 czyli wszystko się zgadza. Kolejna wizyta 13.07Po drodze muszę się umówić na prenatalne.
A termin porodu z usg to 20.01.2019więc można mnie tam w końcu dopisać
Najgorsze jest to, że jest możliwość konfliktu serologicznego.. ale miejmy nadzieję, że klusek będzie miał krew po mnie.
To Twój maluch jest dokładnie 5 dni starszy od mojego ☺ ja wizytę mam w poniedziałek, ciekawa jestem czego się na niej dowiem. Wiesz kiedy masz się zapisać na prenatalne?
A, i konflikt mi też grozi ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 18:13
olkakarolka lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Ciekawe
To faktycznie wysoko. Mi to wręcz w majtki wyjeżdżała głowica, normalnie po wzgórku łonowym. Więc mój klusek jest nisko
Mam też napisane, że łożysko wysoko i na tylnej ścianieAle nawet spodni biodrówek nie zsuwałam
-
spaceangel wrote:śliczny/a
Niby po ostatnim byłam taka pewna, że on... A tak ostatnio i dziś myślę o niejmoże dlatego, że nie mamy imienia dla chłopca
-
Jenny Wren wrote:To Twój maluch jest dokładnie 5 dni starszy od mojego ☺ ja wizytę mam w poniedziałek, ciekawa jestem czego się na niej dowiem. Wiesz kiedy masz się zapisać na prenatalne?
A, i konflikt mi też grozi ☺
Nie sugerował mi kiedy, ale myślę w 12 tygodniu iść. Może nawet przed wizytą u mojego ginekologa.
Czyli mamy podobnieCo do konfliktu, to tak się zestresowałam.. mama pierwszą ciąże poroniła przez konflikt właśnie, ale teraz są inne czasy i większa wiedza, tak więc myślę, że wszystko będzie ok
Ostatnio mam takie dni, że jadłabym non stop jak szalona, tylko hamują mnie zaparciaWięc staram się jeść jak szalona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 18:21
-
Seli , Olkakarolka gratuluję maluszków
fotki super. Ja mam za tydzień usg
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
ja też muszę jeść małe porcje bo potem mi wszystko kołkiem stoi a że co 2 godziny jestem głodna to czasem zjem za dużo na raz i się męcze. tak jakby jelita w ciąży pracowały 3x wolniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 18:38
11.2017 - aniołek 8tc
-
Dziewczyny, słyszałyście?
Chyba jutro zrobię
Test sody oczyszczonej. Do niewielkiej ilości porannego moczu wsypujemy ok. łyżeczkę sody oczyszczonej. Jeśli mieszanka zacznie się obficie pienić albo przypominać napój gazowany – oznacza to chłopca. Z kolei jeśli pojawi się niewielka ilość bąbelków – oznacza to dziewczynkę.Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
hej kobietki mam pytanie czy powinnam się bać i czy oznacza coś złego jeśli podczas toalety wyleciał mi obfity kawał gęstego lepkiego przezroczystego śluzu? Czy to jakiś czop śluzowy i szykuje się coś złego? Czy Wy też tak macie? Nie wiem co mam o tym myśleć bo nie ma krwi, bólu brzucha...
-
Onana36 wrote:Ja mam polip na szyjce i to on planu. Lekarz powiedział że trzeba obserwować i ewentualnie powiązać go. Ale na razie nie ma potrzeby.
A no tak, pamietam jak pisałaś o polipie. Oby z tym wszystko bylo okej. U Ciebie chociaz przyczyna znana. Mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze.Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18