STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
spaceangel wrote:też taki mam ale to wzdęcia rano znika i zostaje tylko sadło:D
Hahahahaha -
katepr wrote:Ja wieczorem tez mam brzuch większy ale wiem że to nie dzieć :p rano płaska deska
Seli umow 13 ja wtedy też mam :p
Zobacze co i jakale raczej 13 ;p bo 20 mam nadzieje sie bronic
-
wisienka94 wrote:U nas też wszystko dobrze. Dzidzia ma 4.9 normalnie rośnie jak na drożdzach. Lekarz powiedział, że płeć w 20 tygodniu dopiero no ale może jak pójde 20 lipca to 16tydz to może coś tam się pokaże
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/75d37c69ff81.jpg
Ja sie dowiedzialam w pierwszej ok 16 tc. Ale byl pewniak... sama bym rozpoznala...toyotarav4, mommytobe, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
toyotarav4 wrote:a ze jak to sprawdzic
Sypiesz iles tam sody do słoika, kubeczka czy cokolwiek i lejesz moczu jak się zacznie pienic mocno to chłopak jak zostanie bez większej reakcji córka. W internecie znajdziesz instrukcję tylko wpisz sobie test z sody na płećtoyotarav4 lubi tę wiadomość
-
Oczywiście bardziej pod kątem żartu bo mówię ja to sceptycznie podchodzę do tych wróżb itp ale wróżba z obrączki pokazuje mi córkę którą już mam a teraz pokazuje na chłopca haha
-
spaceangel wrote:jak najbardziej zdrowe u ciebie to też inaczej bo te plamienia są ciągłe . ale nie zgodzę się że tylko przy krwawieniu do szpitala Mój gin jest nieco bardziej ostrożny dla niego każde plamienie to patologia i nawet kazał mi z każdym plamieniem do szpitala ale ja jestem po jednym poronieniu
Tez jestem po jednej bolesnej i poznej stracie,więc jak przejde przez pierwszy trymestr to na pewbo nie odetchne z ulgą. Choc byloby mi lepiej bez tych plamien...Moja lekarka pracuje tez w szpitalu,no coz,zaufalam jej. Komus trzeba zaufac zeby calkiem nie zwariowac.
Ja tez mam wieczorami mega brzuchol, rano sie splaszcza, wiec to jeszcze nie do konca "to"Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Kochane,
to ja uciekam na tydzień. Jadę odpoczywać. Torby spakowane.
Wstałam dziś w środku nocy aby jeszcze ogarnąć troszkę pracy i nie musieć zbyt dużo robić na urlopie. Chociaż jadę z komputerem.
Muszę Wam powiedzieć, że nie dość że wczorajsza lekarka jak zwykle mnie postresowała. To jeszcze już drugi raz z rzędu po wizycie u niej mam plamienie. Ostatnio wprawdzie po cytologii. A tym razem też sprawdzała ektopię tym swoim plastikiem i wyciągnęła go pobrudzonego krwią i oczywiście na papierze troszkę jest. Oszaleć można.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, w szczególności te prenatalne.
Wy również za nas trzymajcie. Za fasolkę i mojego synka. Mam nadzieję, że mu się spodoba i humor przez cały wyjazd będzie mu sprzyjał i przede wszystkim nie da nam popalić w samolocie. Dziś pierwszy raz poleci na swoim fotelu. Dotychczas zawsze na kolanach. Jaki będzie dorosły
Seli, wisienka94, katepr, cotton, Kobobo, olkakarolka, Agnuka lubią tę wiadomość
-
czerwona_róża wrote:Kochane,
to ja uciekam na tydzień. Jadę odpoczywać. Torby spakowane.
Wstałam dziś w środku nocy aby jeszcze ogarnąć troszkę pracy i nie musieć zbyt dużo robić na urlopie. Chociaż jadę z komputerem.
Muszę Wam powiedzieć, że nie dość że wczorajsza lekarka jak zwykle mnie postresowała. To jeszcze już drugi raz z rzędu po wizycie u niej mam plamienie. Ostatnio wprawdzie po cytologii. A tym razem też sprawdzała ektopię tym swoim plastikiem i wyciągnęła go pobrudzonego krwią i oczywiście na papierze troszkę jest. Oszaleć można.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, w szczególności te prenatalne.
Wy również za nas trzymajcie. Za fasolkę i mojego synka. Mam nadzieję, że mu się spodoba i humor przez cały wyjazd będzie mu sprzyjał i przede wszystkim nie da nam popalić w samolocie. Dziś pierwszy raz poleci na swoim fotelu. Dotychczas zawsze na kolanach. Jaki będzie dorosły
Co do lekarki to jakas okropna, ze po kazdym badaniu u niej plamisz...