STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zośkaaa wrote:Teraz latem ubieram spodniczki bądź sukienki. Tylko majtki zdejmuje w przypadku sukienki, podmywam się, potem kieca w górę i na leżankę
Moja ginka najpierw zaprasza na fotel, przeprowadza badanie, potem na leżankę, najpierw USG dopochwowo, reszta przez brzuch
Akurat u niej jest toaleta, wiece nie ma problemu z podmyciem. Gdy wchodzę z mężem to też super bo przed fotelem ustswiony jest parawan i nie musi oglądać samego badania
u mnie podobniejedynie na leżance może patrzeć sobie z boku na krzesełku, na dużym ekranie synusia
choć akurat mi mniej by przeszkadzało jak mąż patrzy na to co mam między nogami niż lekarz - ale wiadomo, lekarz to lekarz i badanie
U mnie jest super przychodnia, są łazienki poza gabinetem i w gabinecie. Jest specjalna "wanienka" (nie wiem jak to nazwać) by się podmyć, są podpaski, tampony a na poczekalni ekspres z kawką i herbatką i ciasteczkajest ogólnie full inklusiv.
-
ja już się nie przejmuję jak jestem ubrana, po tych wszystkich pobytach w szpitalach itd , czy spodnie czy sukienka-obojętne.nie krępuję się już wogóle. chyba bardziej wizyta u dentysty-że mogę mieć nieświeży oddech
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Ja w sumie też się już lekarzami nie przejmuje, już tylu ich zaliczyłam przez czas starań, że nie krępuję się. Z moim obecnym to nawet nieraz ucinamay pogawędkę jak stoję jeszcze przed fotelem bez gaci:) A żeby leżeć w samych majtkach zrobiłam sobie problem no
-
No ja przez ostatnie pół roku starań byłam też u wielu
bo nie mogłam dobrać sobie lakrza...
-
Zośkaaa wrote:Teraz latem ubieram spodniczki bądź sukienki. Tylko majtki zdejmuje w przypadku sukienki, podmywam się, potem kieca w górę i na leżankę
Moja ginka najpierw zaprasza na fotel, przeprowadza badanie, potem na leżankę, najpierw USG dopochwowo, reszta przez brzuch
Akurat u niej jest toaleta, wiece nie ma problemu z podmyciem. Gdy wchodzę z mężem to też super bo przed fotelem ustswiony jest parawan i nie musi oglądać samego badania
Też mnie to już nie krępuje. Już tylu lekarzy mnie oglądało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 11:03
-
Seli wrote:u mnie podobnie
jedynie na leżance może patrzeć sobie z boku na krzesełku, na dużym ekranie synusia
choć akurat mi mniej by przeszkadzało jak mąż patrzy na to co mam między nogami niż lekarz - ale wiadomo, lekarz to lekarz i badanie
U mnie jest super przychodnia, są łazienki poza gabinetem i w gabinecie. Jest specjalna "wanienka" (nie wiem jak to nazwać) by się podmyć, są podpaski, tampony a na poczekalni ekspres z kawką i herbatką i ciasteczkajest ogólnie full inklusiv.
Ta wanienka to bidet z pewnością.
U mojej ginki nawet mąż ma swoj ekran przy biurku, więc nigdzie nie musi wstawac by podejrzec małego. Widzi to samo co ja.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Paulina_2603 wrote:To mi się podoba u naszej ginki, że jest toaleta w gabinecie, parawan itd. Są też spódniczki, ale ja to mam naprawdę na to wywalone, czy przejdę 2 metry z fotela na leżanke z gołym tylkiem
Też mnie to już nie krępuje. Już tylu lekarzy mnie oglądało...
Też mam wywaloneIde te dwa metry z golym tylkiem
Zresztą nasza gin to tak swojska i spoko babka, że nie czuję zadnego wstydu
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Ta wanienka to bidet z pewnością.
U mojej ginki nawet mąż ma swoj ekran przy biurku, więc nigdzie nie musi wstawac by podejrzec małego. Widzi to samo co ja.
Też fajna sprawaTutaj jest wielki ekran powieszony i też moim zdaniem dobrze zorganizowane. Ogólnie jak do tej pory moim zdaniem najlepiej wyposażony gabinet i przychodnia.
-
MonaLiza wrote:Ja w sumie też się już lekarzami nie przejmuje, już tylu ich zaliczyłam przez czas starań, że nie krępuję się. Z moim obecnym to nawet nieraz ucinamay pogawędkę jak stoję jeszcze przed fotelem bez gaci:) A żeby leżeć w samych majtkach zrobiłam sobie problem no
DobreNo w sumie faktycznie sobie zrobiłaś sama.
Ale moge też dodac, ze chyba.na drugiej wizycie ciazowej ginka robiła mi usg piersi też. Ja oczywiscie ubralam sukienke bo się nie spodziewalam tego usg. Najpierw miałam usg malucha, a potem mi mowi, ze mam pojsc zdjac górę. Wtedy wyszlam praktycznie w samych majtkachAle co tam
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Haha ja to ostatnio po badaniu na fotelu z golym tylkiem przeszlam na lezanke, usg dopochwowe i potem przez brzuch,wiec jak lezalam tak zostalam, lekarka mi tylko "doły" przykryla recznikiem papierowym:P Ja sie tam przejmowac nie będę, taki lekarz a nie inny, przyzwyczajony;)
Generalnie chodzę w spodniach,przez zylaki mam paskudne nogi i nie lubie ich pokazywac.Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
cotton wrote:Haha ja to ostatnio po badaniu na fotelu z golym tylkiem przeszlam na lezanke, usg dopochwowe i potem przez brzuch,wiec jak lezalam tak zostalam, lekarka mi tylko "doły" przykryla recznikiem papierowym:P Ja sie tam przejmowac nie będę, taki lekarz a nie inny, przyzwyczajony;)
Generalnie chodzę w spodniach,przez zylaki mam paskudne nogi i nie lubie ich pokazywac.
O właśnie, też mi przykryla dół reczniczkiem i ogladalismy malucha przez brzuch
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
MonaLiza wrote:No to już w ogóle luksus z tym monitorkiem dodatkowym.
Nie mogę narzekać. Luksusowo i konkretnie wszystko urzadzone, dobrze przemyslane.
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
MonaLiza wrote:No to już w ogóle luksus z tym monitorkiem dodatkowym.
Nasza ginka ma super gabinet. Mój mąż ostatnio nagrał sobie całe usg, a ginka nawet się nie zorientowała
Fajna sprawa. Wszystko dokładnie przemyślane.
-
Paulina_2603 wrote:Potwierdzam
Nasza ginka ma super gabinet. Mój mąż ostatnio nagrał sobie całe usg, a ginka nawet się nie zorientowała
Fajna sprawa. Wszystko dokładnie przemyślane.
-
Ja tak z początkiem września pewnie się skuszę na taki filmik, nagrywają na płytę albo pendrive
Ketepr - tak, ciśnienie. Wagi nie było potrzeby bo sama się ważę ranoupomniałam się
Ciśnienie było książkowe.