STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnaiwi wrote:Naprawde? To nasz 4 wyjazd do Krynicy w tym roku. A tak to jezdzimy tu na narty ( milo wspominam Tylicz)ibna skutery sniezne- to jest mega przezycie!
Fajnie, że Ci się tam podobaMnie jednak strasznie irytują wieczne korki i rozkopane ulice. No ale jak w końcu skończą, to mam nadzieję będzie dużo lepiej
P.S. Nigdy nie jeździłam skuterem śnieżnym. Chyba będę musiała kiedyś spróbować, skoro tak zachwalasz
-
Mila83 wrote:Brzuszek wielkościowo podobny do mojego, ale ja jestem 3 tygodnie za Toba, buuu
To moja pierwsza ciąża, u Ciebie druga więc może dlatego masz wczesniej bardziej pokaźny?
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Dziewczyny! To nie lekarz decyduje gdzie będziecie rodzić
jedynie musi to być szpital conajmniej 2 stopnia
Ja po wizycie. Będzie dziewczynkaważy już 200g aż, a tak to wszystko w porządku
cieszę się, chociaż z chłopca też bym się cieszyła
Cotton trzymaj się..Minie Black, An_ja, spaceangel lubią tę wiadomość
-
Hej,u nas też wszystko ok. A tak się bałam. Synuś z usg dokładnie tak samo jak z om. Termin dalej na styczeń
01. Wszystko co możliwe prawidłowe. Waży ok. 320 g, Szyjka zamknięta 4,96 cm. A tak się bałam... dziecko niepotrzebny stres przezywało razem ze mną.
spaceangel, katepr, An_ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już po wizycie.
Mała rośnie szybko, wg wymiarów i główki i brzuszka termin na 29.12... Wg nóżki 30.12. No cóż, chyba bardzo chce być dzieckiem z 2018?
Fika pięknie, waży juz 289g.
Moja córka twarzy nie pokaże, ale krocze i nogi to z każdej strony, tak więc wrzucam zdjęcie nóżek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f37f93680501.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 18:49
Zośkaaa, An_ja, katepr, Magdoczka, Seli, wisienka94, zizia_a, Milano lubią tę wiadomość
-
Zośkaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/078646b6e73e.jpg
Witamy się w 21tc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 19:38
- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
Hej:)
Pomyslicie że jestem wariatka, byłam w środę na usg i było wszystko ok tylko maluch nie chciał się pokazać, A że jestem strasznie nie cierpliwa dzisiaj poszłam do innego lekarza i co? Mała od razu rozłożyla nogi:) będzie DZIEWUCHAten lekarz chyba bardziej jej się spodobał że się już tak nie wstydzila;)
A co do wizyty to po tej dzisiejszej jestem rozczarowana moim lekarzem i zastanawiam się poważnie nad zmianą lekarza prowadzącego... dowiedziałam się wielu rzeczy których mój lekarz mi nie mowil.. jak np że mam nisko łożysko na przedniej ścianie..
Dziś jestem zadowolona, aż poszłam sobie do hm na wyprzedaże i trochę różowych szmatek kupilam:)Zośkaaa, Seli lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z całego serca Wam gratuluję. Cieszcie się z tego co macie. Ja mam nadzieję że niebawem oznajmię że jestem w ciąży.o
Paulcia28, olkakarolka lubią tę wiadomość
❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Onana36 wrote:Dziewczyny z całego serca Wam gratuluję. Cieszcie się z tego co macie. Ja mam nadzieję że niebawem oznajmię że jestem w ciąży.o
-
Onana36 wrote:Dziewczyny z całego serca Wam gratuluję. Cieszcie się z tego co macie. Ja mam nadzieję że niebawem oznajmię że jestem w ciąży.ohttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*]