STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czarnaiwi wrote:Chialabym zeby i u mnie tak brzuch sie ruszal, Ty pewnie jestes bardzo szczupla, ja mam duzy brzuch i niestety tak nie ma:( ale czuję jak od czasu do czasu sie przesuwa, albo zasadzi niespodziewanie kopniaka, najbardziej jak wypjje cos bardzo zimnego:)
Ooo nie, nie, nie kochanaszczupła nie jestem, mimo że w pierwszym trymestrze schudłam to swoje ciałko mam (aktualnie mam 6 kg nadwagi). A to falowanie brzucha to mam wrażenie tylko ja widzę, takie minimalne także nie przejmuj się bo u mnie te ruchy to też jeszcze nie są jakieś bardzo wyraźne i częste
27.06.15r.
-
czarnaiwi wrote:Po wizycie. Malutka waży 245 g. Dziś mialam mierzoną długość szyjki- 5.27 cm , nie wiem dokładnie ile powinno być, ale gin powiedzial ze jest w porzadku i kest dluga. Jutro wyjeżdżamy na krotkie wczasy do Krynicy Zdroju, bede pierwszy raz w ciazy na basenie:)
Urodziłam się w tym mieście
-
An_ja wrote:To dokładnie tyle co moja mała i widzę, że według miesiączki mamy podobny termin
Moja Mała przed chwilą tak fikala że podnosił mi się brzuch. Chciałam nagrać telefonem dla męża jak wróci to jak tylko wzięłam telefon to przestała hahaha
Haha, to samo chciałam dziś zrobićAle jak tylko wyjęłam telefon, to nastał spokój
An_ja lubi tę wiadomość
-
Mila83 wrote:Urodziłam się w tym mieście
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Ja też już po wizycie. Mały ma 311 g. Szyjka 4,9 cm, zamknięta więc ok. Wyniki pochwaliła, powiedziała nawet że są idealne. Tak się cieszę, że wszystko jest dobrze. Teraz tylko żeby odpuściły te upały... Nasz synuś siedział sobie po turecku z buźką przytuloną do łożyska. No i wszystko wskazuje na to, że będzie grudniowy dzieciaczek, bo przy cukrzycy ciążowej wywołuje się poród między 37 a 39 tygodniem. Póki co jednak o tym nie myślę. Tylko boję się, że ginka będzie chciała położyć mnie u siebie w szpitalu, a ja nie chcę tam rodzić. Mam złe doświadczenia z tym szpitalem i najzwyczajniej się to boję. Będę musiała o tym porozmawiać z ginką.
Teraz 21 sierpnia mam połówkowe, a kolejna wizyta u niej 12 września.czarnaiwi, An_ja, Minie Black, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny.
Dzisiaj o godzinie 10.25 urodzilam mojego cudownego Synka- Michałka. 198 g i 20 cm.
Byl śliczny.
Mam nadzieję, ze żadnej z Was juz nie spotka taka straszna tragedia. Wiem, ze moje kochane Dzieci, moje Aniołki- Klaudusia i Michaś patrzą na nas z góry.
Trzymam za Was mocno kciuki:*Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
nick nieaktualny
-
Paulina_2603 wrote:Ja też już po wizycie. Mały ma 311 g. Szyjka 4,9 cm, zamknięta więc ok. Wyniki pochwaliła, powiedziała nawet że są idealne. Tak się cieszę, że wszystko jest dobrze. Teraz tylko żeby odpuściły te upały... Nasz synuś siedział sobie po turecku z buźką przytuloną do łożyska. No i wszystko wskazuje na to, że będzie grudniowy dzieciaczek, bo przy cukrzycy ciążowej wywołuje się poród między 37 a 39 tygodniem. Póki co jednak o tym nie myślę. Tylko boję się, że ginka będzie chciała położyć mnie u siebie w szpitalu, a ja nie chcę tam rodzić. Mam złe doświadczenia z tym szpitalem i najzwyczajniej się to boję. Będę musiała o tym porozmawiać z ginką.
Teraz 21 sierpnia mam połówkowe, a kolejna wizyta u niej 12 września.
Też odnioslam wrazenie, ze bedzie mnie chciala do siebie
Najwazniejsze, ze wszystko ok! Tylko znów się nie spotkamyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 23:02
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:Też odnioslam wrazenie, ze bedzie mnie chciala do siebie
Najwazniejsze, ze wszystko ok! Tylko znów się nie spotkamyZośkaaa lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Kochana my to czasami możemy spotkać się na porodówce
Wszystko mozliweJa jednak chcialabym blizej u siebie rodzic... Zawsze mąż mialby blizej gdyby bylo trzeba cos podrzucic... A tak 60km w jedną stronę to już jest kawałek...
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/078646b6e73e.jpg
Witamy się w 21tc!8485, Mila83, olkakarolka, Magdoczka lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Starania o drugie bobo od 10.2019