STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witanko, ja już czuję ruchy regularnie codziennie, a od 3 dni mocniejsze kopniaczki są widoczne gołym okiem. My na bank wózka szukamy używanego, w poprzedniej ciąży miałam używany Mutsy Urban Rider, super wózek sprzedałam za tyle ile kupiłam bo nie planowałam już dzieci no ale nikt mojego losu nie przewidział zwłaszcza tego, że zostanę wdową. No ale życie napisało dla mnie nowy scenariusz i jak widać bardzo pozytywny
-
Ja najpierw patrzę na wygląd. Jak mi się wózek podoba to czytam o nim. Jak mi pasują parametry to biorę to pod uwagę. Jak mi się jakiś nie podoba to nawet nie czytam więcej. Wiadomo cena też musi być ok. Za 2w1 chcielibyśmy dac max 2500 zł. Najlepiej ok 2 tyś. I np Tako Junama Madena mi się podoba ale w sklepie babeczka była reklamować bo skrzypil jak stare łóżko i się od razu zrazilam. Może to jeden egzemplarz się taki trafił ale ja już jestem anty. Wozki retro mi sie kiedys bardzo podobaly
ale jakos teraz bym sie nie skusiła jednak.
-
ja znalazłam samą gondolę wstępnie oglądaliśmy stacjonarnie jest ok, nie jakaś znana firma ale wszystko co chciałam od wózka to ma, dobrze się prowadzi, wielkościowo w porządku i zmieścimy się w 1300zł, zamierzamy kupić ją przez internet nieco taniej. Nawet nie biorę pod uwagę 2w1 jak dla mnie odpada kupię porządną firmową spacerówkę później
11.2017 - aniołek 8tc
-
Magdoczka wrote:No właśnie dla mnie też za drogi. Dlatego będę szukać używanego za ok. 1500-2000 zł. Dziś jadę jeden oglądać
-
Ally McBeal wrote:a nie wydaje się Wam, że gondola bardzo płytka jest? Tak samo jak w Stokke.
Myślę, że nie. Ten Mutsy ma głębokość 22 cm. A np. Adamex 21 cm, Bebetto 18 cm, Mazi Cosi 19 cm, X Lander x-cite 21 cm.
Roan Bass ma 25 cm - to już gigant
-
Ja dziś i jutro mam umówione na obejrzenie dwa używane Mutsy Igo 2w1. Oba poniżej 2000 zł, a jeszcze zamierzam się targować :-p Na zdjęciach wyglądają fajnie, zobaczymy jak w rzeczywistości. Chociaż bardziej się nastawiam na ten jutrzejszy niż dzisiejszy
-
Sylwunis wrote:Ja sama nawet nie wiem czego chcę... zresztą ja z wszystkim jestem w tyle, nawet najmniejszego drobiazgu nie mam dla dzidziusia, może się rozbujam jak poznam płeć na połówkowych 05.09
Rozglądam się już za łóżeczkami, wózków kilka wrzuciłam do zakładek. Szukam jeszcze fotelika, sprzedawca w sklepie był mega nastawiony na cybexa mając wiele innych i tylko ten polecił, więc strzelam że po porstu premie ma z tego..;x
Sylwunis lubi tę wiadomość
-
Mi się podobają te wszystkie kubełkowe (chyba tak się nazywają te opływowe
) ale tam są tak płytkie gondole, że mam wrażenie, że dziecko leży prawie na samej powierzchni wózka, a przecież my rodzimy w zimie. Tak się zmienia klimat, że co będzie jak będą mega mrozy?
eh..jak dla mnie jest za duży wybór wózków, nosidełek, srełek, pierdułekSylwunis lubi tę wiadomość
-
Marin wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was oglądała wozki Tako, np. City Move? Ja myślałam o czymś takim ale jakoś nikt o nich nie wspomina. Nie wiem czy nie wpadłyście na nie w necie czy może opadają z jakichś względów.
-
Ally jak tam połówkowe?
Ja patrzę jeszcze na te mutsy i na invictusa v-pram... kurdę... wizualnie bardziej mi się podobają niż x-landery -
nick nieaktualnyMy dzisiaj po połówkowych
Klarkson dalej jest kobietą (uff!) i waży juz 440 g
wizyta lux medowska, więc bez szału, ale najważniejsze, że wszystko jest w porządku
Moja Lalunia :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5756dff24f1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 19:53
Seli, Reni, MonaLiza, Paulina_2603, Magdoczka, Marin, zizia_a, olkakarolka, katepr, Agnuka, Sylwunis lubią tę wiadomość