STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Marin wrote:Seli, powiedz miałaś już wszystko upatrzone. Bo nie wierzę że tak szybko wybrałaś te wszystkie rzeczy.
Przeglądałam wcześniej łóżeczka i te mi najbardziej odpowiadało, wiedziałam, że kupię w ikei... Za to komoda, ława do siedzenia była na spontaniebo ta co sobie upatrzyłam na żywo wyglądała okropnie, a ławę z dziecinnego wzięliśmy, podobała mi się i już
no i na stronie ikei nie widziałam tych dupereli... -
Nam przyjdzie we wtorek to co dziś kupiliśmy. Komoda była priorytetem, ale że braliśmy dostawę to wzięliśmy wszystko na raz. Jesteśmy bez auta
a prosić się nie chciałam nikogo. No i dokupiliśmy do domu narzutę, mąż nową poduszkę, jakieś takie różne pierdoły.
-
Marin wrote:W sumie jak przejrzałam str Ikei to myślę że nie wyjdę z pustym wózkiem
Prawdopodobnie nie kupię tam łóżeczka bo nie odpowiadają mi kolory, nie chcę białego, a nic innego,ciekawego tam nie widziałam.
Ja też nie chciałam białego, kupiłam gonatt szare. I wszędzie te klupś są białe albo takie brązowe... a do tego bez szuflad. Mi nie odpowiadająTe na żywo mi się bardzo podobało.
W dodatku były tam falbanki, organizery... Oj sporo tegoz mężem skusiliśmy się też na drewniane autka
-
Mi właśnie coś dwukolorowego á la Klupś jest potrzebne. Maleństwo będzie z nami, w sypialni i nie chcę tam robić wielkiego miszmaszu, postaram się kupic cos pod kolor naszych mebli (czyli ecru i jakieś tam drewno, kalwados chyba), może być ciężko.
-
U nas też będzie w sypialni, na pewno chce przemalować sypialnie... Bo mam malinę na ścianie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 09:02
-
Jak szybko wczoraj weszliśmy, tak równie szybko wyszliśmy i ikei.. było tyle ludzi że ani się przejść nie dało. Zdecydowaliśmy, że podjedziemy tam w tygodniu
Za to oglądaliśmy wczoraj wózki, ale nie było tych które Wy upatrzyłyście.. spodobało mi się kilka, ale opinie na necie są różne..
-
Olkarolka my pojechaliśmy rano
to nie było najgorzej.
A co do wózków, patrz co Tobie najbardziej pasuje i jak będziesz używać. -
Z lekkich to jest x-lander x-citie, a teraz znalazłam invictusa v-pram z ramą carbonową
i teraz sama nie wiem
muszę iść obejrzeć je i musimy chyba popatrzeć, zdecydować się wcześniej bo podobno na zamówienie czeka się i 8 tygodni na niektóre
Bo koleżanka teraz kupiła i czeka...
-
Ale spacerówki z x-landera podobno najlepsze
a jeśli chodzi o takie adamexy, anexy i bebetto i tym podobne to podobno spacerówki są kiepskie. Tak mi mówił facet w sklepie. Że ludzie kupując takie wózki wybierają potem inne spacerówki.
Mi polecał właśnie x-landera, quinny, osann. Ale quinny jak dla mnie ma bardzo małą gondolę. -
A ja jakoś nie czytam opinii o wozkach
Jedynie chcę, abu gondola była dość duza. Bardzo podobaja mi się retro wozki, najlepiej z wiklinową gondolą
jednak te nie mają zazwyczaj skrętnych przednich kół i mój mąż powiedzial, że on nie chce bez skretnych kół... A mi to wsio czy będą skretne czy nie. Z bratem jezdzilam bez skrętnych 14 lat temu i nie widzę w tym problemu.
Na wagę też nie zwracam uwagi bo mamy swoj domek, wniesienie wozka do domu to kwestia 5 stopni.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
U mnie mutsy sa uzywki beznadziejne... ale tez mi sie podoba. Jesli mi na zywo nie podpasuje ten x-citie to wezme mutsy.