X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin wrote:
    Seli, powiedz miałaś już wszystko upatrzone. Bo nie wierzę że tak szybko wybrałaś te wszystkie rzeczy.

Przeglądałam wcześniej łóżeczka i te mi najbardziej odpowiadało, wiedziałam, że kupię w ikei... Za to komoda, ława do siedzenia była na spontanie :P bo ta co sobie upatrzyłam na żywo wyglądała okropnie, a ławę z dziecinnego wzięliśmy, podobała mi się i już :D
    no i na stronie ikei nie widziałam tych dupereli...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Marin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też planujemy kupić coś dla Małego. Póki co mam tylko komodę na jego ubranka. Właściwie jutro będę miała, jest już do odebrania w sklepie.

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam przyjdzie we wtorek to co dziś kupiliśmy. Komoda była priorytetem, ale że braliśmy dostawę to wzięliśmy wszystko na raz. Jesteśmy bez auta :P a prosić się nie chciałam nikogo. No i dokupiliśmy do domu narzutę, mąż nową poduszkę, jakieś takie różne pierdoły.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Marin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie jak przejrzałam str Ikei to myślę że nie wyjdę z pustym wózkiem ;) Prawdopodobnie nie kupię tam łóżeczka bo nie odpowiadają mi kolory, nie chcę białego, a nic innego,ciekawego tam nie widziałam.

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin wrote:
    W sumie jak przejrzałam str Ikei to myślę że nie wyjdę z pustym wózkiem ;) Prawdopodobnie nie kupię tam łóżeczka bo nie odpowiadają mi kolory, nie chcę białego, a nic innego,ciekawego tam nie widziałam.

Ja też nie chciałam białego, kupiłam gonatt szare. I wszędzie te klupś są białe albo takie brązowe... a do tego bez szuflad. Mi nie odpowiadają :P Te na żywo mi się bardzo podobało.
    W dodatku były tam falbanki, organizery... Oj sporo tego :P z mężem skusiliśmy się też na drewniane autka :P

dZhdp1.png

• Marin Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Mi właśnie coś dwukolorowego á la Klupś jest potrzebne. Maleństwo będzie z nami, w sypialni i nie chcę tam robić wielkiego miszmaszu, postaram się kupic cos pod kolor naszych mebli (czyli ecru i jakieś tam drewno, kalwados chyba), może być ciężko.

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Marin Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba że znajdę samo ecru.

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też będzie w sypialni, na pewno chce przemalować sypialnie... Bo mam malinę na ścianie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 09:02

dZhdp1.png

• olkakarolka Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak szybko wczoraj weszliśmy, tak równie szybko wyszliśmy i ikei.. było tyle ludzi że ani się przejść nie dało. Zdecydowaliśmy, że podjedziemy tam w tygodniu ;) Za to oglądaliśmy wczoraj wózki, ale nie było tych które Wy upatrzyłyście.. spodobało mi się kilka, ale opinie na necie są różne..

qb3c2n0afku740kd.png

mhsvj44j7zycx2gc.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olkarolka my pojechaliśmy rano :P to nie było najgorzej.

A co do wózków, patrz co Tobie najbardziej pasuje i jak będziesz używać.

dZhdp1.png

• olkakarolka Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No musi być lekki, bo mieszkamy na 2 piętrze i w sumie na różne drogi. Ale tyle tego jest, że ciężko się na coś zdecydować..

qb3c2n0afku740kd.png

mhsvj44j7zycx2gc.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z lekkich to jest x-lander x-citie, a teraz znalazłam invictusa v-pram z ramą carbonową :P i teraz sama nie wiem :P muszę iść obejrzeć je i musimy chyba popatrzeć, zdecydować się wcześniej bo podobno na zamówienie czeka się i 8 tygodni na niektóre :P Bo koleżanka teraz kupiła i czeka...

dZhdp1.png

• olkakarolka Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko czytam też o spacerówkach, żeby później nie żałować że kupiło się 2w1 i że spacerówka do dupy.. Ech..Za dużo tego! ;P

qb3c2n0afku740kd.png

mhsvj44j7zycx2gc.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale spacerówki z x-landera podobno najlepsze :P a jeśli chodzi o takie adamexy, anexy i bebetto i tym podobne to podobno spacerówki są kiepskie. Tak mi mówił facet w sklepie. Że ludzie kupując takie wózki wybierają potem inne spacerówki.
    Mi polecał właśnie x-landera, quinny, osann. Ale quinny jak dla mnie ma bardzo małą gondolę.

dZhdp1.png

• olkakarolka Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawi mnie jeszcze abc design salsa 4, dużo opinii o nim nie widziałam..

qb3c2n0afku740kd.png

mhsvj44j7zycx2gc.png
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jakoś nie czytam opinii o wozkach :D Jedynie chcę, abu gondola była dość duza. Bardzo podobaja mi się retro wozki, najlepiej z wiklinową gondolą <3 jednak te nie mają zazwyczaj skrętnych przednich kół i mój mąż powiedzial, że on nie chce bez skretnych kół... A mi to wsio czy będą skretne czy nie. Z bratem jezdzilam bez skrętnych 14 lat temu i nie widzę w tym problemu.
    Na wagę też nie zwracam uwagi bo mamy swoj domek, wniesienie wozka do domu to kwestia 5 stopni.

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam x.lamder i byl.super ale jeszcze mysle o espiro

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • Magdoczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę o Mutsy. Przeglądam różne olxy i inne i szukam jakieś używanego, ale wypasionego :-D

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mutsy sa uzywki beznadziejne... ale tez mi sie podoba. Jesli mi na zywo nie podpasuje ten x-citie to wezme mutsy.

dZhdp1.png

• Ally McBeal Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też Musty podobał się na żywo, ale jestem już zdecydowana na Roana - nie wiem tylko czy Bass Soft czy Esso.

Dobrze, że mamy temat o wózkach.. nie wiem jak wytrzymać do 17.

201901097452.png
‹‹ 536 537 538 539 540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ