STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina_2603 wrote:Ally my mamy Roana Bass
Mam nadzieję, że się sprawdzi.
-
Zośkaaa wrote:A ja jakoś nie czytam opinii o wozkach
Jedynie chcę, abu gondola była dość duza. Bardzo podobaja mi się retro wozki, najlepiej z wiklinową gondolą
jednak te nie mają zazwyczaj skrętnych przednich kół i mój mąż powiedzial, że on nie chce bez skretnych kół... A mi to wsio czy będą skretne czy nie. Z bratem jezdzilam bez skrętnych 14 lat temu i nie widzę w tym problemu.
Na wagę też nie zwracam uwagi bo mamy swoj domek, wniesienie wozka do domu to kwestia 5 stopni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 11:52
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ally McBeal wrote:Jest polski i bardzo ładny, przyjaciółka też ma i teraz będzie używać przy 2 dzieciaczku. Esso to nowszy model, ale Bass ma lepsze amortyzatory i mąż stwierdził, że się łatwiej składa.
-
Lisa24 wrote:My się zastanawiamy nad Maxi Cosi Zeli. Podoba mi się pomysł składanej i lekkiej gondoli... ale nie ma jeszcze za dużo opini
ma bardzo nisko usadowioną gondole... -
MonaLiza wrote:Mi też się podoba Roan Esso. I chyba to weźmiemy. Biorę jeszcze na ta chwilę pod uwagę Anex Cross.
-
pamiętajcie że gondola się przydaje tylko na kilka miesięcy
ja nie będę wydawać za dużo na gondole bo po 4-5 miesiącach trzeba będzie zainwestować w porządną spacerówkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 12:30
Seli lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
No jasne, ale nie ma wozkow samych glebokich i warto patrzec na to by te 2w1 mialy sensowma gondole. By pomiescila dziecko ze spiworkiem/kombinezonem. Albo by nie schylac sie tak mega jak w niektorych czy tez by nie byla to kobyla bo niektore wozki sa przeogromne ;p a co za tym idzie 2w1 nie zawsze maja fajne spacerowki a to ze spacerowek wiecej bedziemy korzystac.
-
Seli wrote:No jasne, ale nie ma wozkow samych glebokich i warto patrzec na to by te 2w1 mialy sensowma gondole. By pomiescila dziecko ze spiworkiem/kombinezonem. Albo by nie schylac sie tak mega jak w niektorych czy tez by nie byla to kobyla bo niektore wozki sa przeogromne ;p a co za tym idzie 2w1 nie zawsze maja fajne spacerowki a to ze spacerowek wiecej bedziemy korzystac.M&M
-
Zośkaaa wrote:A ja jakoś nie czytam opinii o wozkach
Jedynie chcę, abu gondola była dość duza. Bardzo podobaja mi się retro wozki, najlepiej z wiklinową gondolą
jednak te nie mają zazwyczaj skrętnych przednich kół i mój mąż powiedzial, że on nie chce bez skretnych kół... A mi to wsio czy będą skretne czy nie. Z bratem jezdzilam bez skrętnych 14 lat temu i nie widzę w tym problemu.
Na wagę też nie zwracam uwagi bo mamy swoj domek, wniesienie wozka do domu to kwestia 5 stopni.
jeezu, ja też jestem zakochana w wózkach retro! Teraz jestem na etapie zachwytu nad Emmą np tą http://www.premiumbaby.pl/wozki-dzieciece-Emmaljunga/Mondial-de-Luxe/
Oczywiście będę kupować używany, mamy zaplanowane, że w 2,5 tysiąca chcemy się zmieścić, a Emma to jednak wygoda dla dziecka (świetna amortyzacja, a u nas jest to mus), płynne prowadzenie wózka i klasa sama w sobiejeżeli chodzi o wagę, to w ogóle tym się nie martwię, bo też mieszkamy w domu, także żaden problem. Podejrzewam, że na tym wózku skończymy, ale to bliżej października
-
my zdecydowaliśmy się na polskiego Tutka
Grander jest fajny, widziałam na żywo
sąsiadka była nim na plaży i szedł jak burza, a ja potrzebuję właśnie taki z większymi skrętnymi i blokowanymi kołami
gondola głęboka
a spacerówka o tyle fajna, że po rozłożeniu dziecko może spokojnie spać bez wiszących nózek
podjadę jeszcze do fabryki obejrzeć inne modeleWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 13:26
-
Martoszka wrote:Sorki, że się wtrącę, ale są same wózki z gondolą. Fakt jest mały wybór, ale są.
Nie wiadomo jakiej firmy. Mieszkam w dyzym miescie i nie ma takich stacjonarnie. -
Martoszka wrote:No ja w dużym też i widziałam.
A widzisz, ja niea jednak wole obejrzec na zywo wozek nim zamowie czy kupie.