STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Elmuszka wrote:Jaskolka93, to pięknego ślubu Wam życzę! Jaki fason sukienki dobrałaś do brzuszka?
A czujesz już ruchy? tutaj większość dziewczyn jest jednak z 20 tyg+, więc nic dziwnego. Ja coś tam czuję, ale nie mam pewności czy to nie jelita...ja najczęściej czuję w podbrzuszu na początku "bańki" teraz już wypychania i delikatne kopniaki jeżeli za długo siedzę mojej córce to nie odpowiada
Do teraz czasem mam wrażenie że to jelita ale powoli uczę się odróżniać
11.2017 - aniołek 8tc
-
MonaLiza wrote:Ja słabo czuje ruchy i rzadko ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 20:39
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja piersze w 14+6
potem chwila przerwy i 15+3 i tak potem w miare regularnie a od 2 tygodni szalenstwo - mocne kopniaki i wygibasy
-
Elmuszka wrote:Jaskolka93, to pięknego ślubu Wam życzę! Jaki fason sukienki dobrałaś do brzuszka?
A czujesz już ruchy? tutaj większość dziewczyn jest jednak z 20 tyg+, więc nic dziwnego. Ja coś tam czuję, ale nie mam pewności czy to nie jelita...
Dziękuje bardzo! Przez moje roztargnienie spowodowane hormonami kilka rzeczy jest jeszcze do załatwienia, ale mam nadzieje że finalnie będzie pięknie i kompletniesuknie dobrałam odcinaną pod biustem i spuszczoną, taka Ala księżniczka,, choćby się przypatrywać to kompletnie nie można powiedzieć że jestem w ciąży , a brzuszek już nono pokaźny mam, a Ty jak z wielkością brzuszka? Idziemy łeb w łeb
ruchy... chyba nie czuje ich jeszcze ;( od wczoraj myślałam że już czuje, tak po boku brzucha, ale któraś z nas pisała że po bokach brzucha to jelita , wiec nadzieja stracona
i dalej czekam
-
Jaskolka93 wrote:Dziękuje bardzo! Przez moje roztargnienie spowodowane hormonami kilka rzeczy jest jeszcze do załatwienia, ale mam nadzieje że finalnie będzie pięknie i kompletnie
suknie dobrałam odcinaną pod biustem i spuszczoną, taka Ala księżniczka,, choćby się przypatrywać to kompletnie nie można powiedzieć że jestem w ciąży , a brzuszek już nono pokaźny mam, a Ty jak z wielkością brzuszka? Idziemy łeb w łeb
ruchy... chyba nie czuje ich jeszcze ;( od wczoraj myślałam że już czuje, tak po boku brzucha, ale któraś z nas pisała że po bokach brzucha to jelita , wiec nadzieja stracona
i dalej czekam
Dziecko też może kopac po bokach. Jednak jeśli to będzie dziecko a nie jelita, to nie pomylisz tego, na pewno nie
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Dzisiaj pierwszy raz wykorzystałam fakt bycia w ciąży w kasie pierwszeństwa. Byliśmy w Ikei i jak to bywa w weekend, masa ludzi przy kasie. Czułam na sobie te nienawistne spojrzenia
wiecie gdzie to miałam...
Marin, Magdoczka, Reni lubią tę wiadomość
-
Co u Was dziewczyny jak tam weekend? u mnie wreszcie się ochłodziło deszcz pada od 2 dni. Niestety głowa mi pęka od 3 dni nic nie pomaga ani okłady ani apap. przypuszczam że to od hormonów bo obecnie schodze stopniowo do zera
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ooooo!!! A my jutro ikea.
Chcemy ogarnąć sypialnie dla maleństwa. -
Paulina_2603 wrote:Dzisiaj pierwszy raz wykorzystałam fakt bycia w ciąży w kasie pierwszeństwa. Byliśmy w Ikei i jak to bywa w weekend, masa ludzi przy kasie. Czułam na sobie te nienawistne spojrzenia
wiecie gdzie to miałam...
Ja już od jakieś czasu wykorzystujęA to w Lidlu, a to na stacji benzynowej. Bawią mnie te nienawistne spojrzenia. A najbardziej mąż się cieszy, że pierwszy raz w życiu nie musi w kolejce stać
Seli, Reni lubią tę wiadomość
-
spaceangel wrote:Przed nami wybór farby do pokoju małej
my nie mamy oddzielnego pokoju, będzie w naszej sypialni... Mam nadzieje, że szybko kupimy nowe mieszkanie -
Seli wrote:my nie mamy oddzielnego pokoju, będzie w naszej sypialni... Mam nadzieje, że szybko kupimy nowe mieszkanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 22:34
11.2017 - aniołek 8tc
-
Magdoczka wrote:Ja już od jakieś czasu wykorzystuję
A to w Lidlu, a to na stacji benzynowej. Bawią mnie te nienawistne spojrzenia. A najbardziej mąż się cieszy, że pierwszy raz w życiu nie musi w kolejce stać
-
Ja nie pamietam kiedy sie klocilismy... Wczoraj mielismy spiecie ale to nawet za duze slowo. Bo nawymyslalismy sie co przemeblujemy, co kupimy i obie wizje byly ekstremalne
my raczej... no dobra, ja
lubie szpileczke wpiac w ciagu dnia, no taka zlosliwa jestem. Ale on to lubi. Zawsze sie z tego smieje i jak robi odwet to mnie tylko to bawi. U nas wszystko na luzie i w formie zartu.
Ja dzis powiem, ze jestem w ciazy i chce pierwsza :p moze bym sie nie sapala ale mam zaparciepierwszy raz takie i pobolewa mnie brzuch od tego
ale nie wzdelo mnie kosmicznie. Nawet koszule zalozylam sprzed ciazy, taka flanelke na guziki. No nie widac :p a dzie jestem napieta. Ciekawe ile zejdzie brzucha jak zaparcie minie...
-
MonaLiza wrote:Sama zagadujesz że jesteś w ciąży i idziesz na początek czy jak ?
Zakładam ubrania, w których widać ciążę, podchodzę do kolejki i głośno mówię: "poproszę o przepuszczenie, jestem w ciąży" i nie czekając na pozwolenie idę na początek kolejkiJeśli tylko w sklepie jest kasa z pierwszeństwem (u mnie w Lidlu jest), to obowiązkowo idę do takiej kasy. A jak nie ma, to idę to każdej i mówię to samo
-
Magdoczka chyba też tak zacznę robić
u mnie w Tesco jest kasa pierwszeństwa
A na początku ciąży w jednym sklepie jak stałam już przy kasie to kasjerka zawolala z kolejki babkę z brzuszkiem. I musiałam ja przepuścić mimo że sama byłam w ciąży , ale poczatkowej. Nic nie powiedzialam i ja przepuscilam. -
spaceangel wrote:Co u Was dziewczyny jak tam weekend? u mnie wreszcie się ochłodziło deszcz pada od 2 dni. Niestety głowa mi pęka od 3 dni nic nie pomaga ani okłady ani apap. przypuszczam że to od hormonów bo obecnie schodze stopniowo do zera
-
A my kupilismy lozeczko, komode i taka skrzynie do siadania
i sporo pierdół dla malenstwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 14:33