STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już bym z chęcią popłynęła z zakupami
pooglądała wózki, łóżeczka ..eh
w Pepco są takie ciuchy, że oczopląsu można dostać
mój mąż jeszcze nie chce, boi się zapeszyć
pewnie dopiero po połówkowych dostane zielone światło
wczoraj go nastraszyłam, że w sumie z remontem chaty, zakupami musimy wyrobić się do grudnia, bo kto wie czy się wcześniej nie urodzi i lepiej nie zostawiać na ostatnią chwilę -
Ja głównie sypialnie chce ogarnąć póki mam dużo energii
-
Reni wrote:ja już bym z chęcią popłynęła z zakupami
pooglądała wózki, łóżeczka ..eh
w Pepco są takie ciuchy, że oczopląsu można dostać
mój mąż jeszcze nie chce, boi się zapeszyć
pewnie dopiero po połówkowych dostane zielone światło
wczoraj go nastraszyłam, że w sumie z remontem chaty, zakupami musimy wyrobić się do grudnia, bo kto wie czy się wcześniej nie urodzi i lepiej nie zostawiać na ostatnią chwilęReni, Agnuka lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:u mnie podobnie. czekam do połówkowych mąż się dziwi kasa odłożona ale ja się po prostu boję. na razie zamierzam wylicytowac wielką pakę ciuchów używanych od 56 do 68 i to tyle. resztę zaplanuję po połówkowych. jednak strata ciąży zmienia myślenie całkowicie
oj dobrze wiem o co chodzi. Wprawdzie nie straciliśmy dziecka, ale staraliśmy się o naszą Małą ponad dwa lata, powiedziano nam, że praktycznie nie mamy szans i niedługo po tym zobaczyliśmy 2 kreski na teście
także cały czas z tyłu głowy mamy jakiś niepokój i niczego nie kupowaliśmy, poza paką używanych ubranek z olx właśnie - i powiem Ci, że jestem zachwycona jakością rzeczy, a wyszło nam to naprawdę grosze.
Na resztę przygotowań czekamy minimum do wtorku do połówkowych, wtedy może zaczniemy coś więcej myśleć -
spaceangel wrote:u mnie podobnie. czekam do połówkowych mąż się dziwi kasa odłożona ale ja się po prostu boję. na razie zamierzam wylicytowac wielką pakę ciuchów używanych od 56 do 68 i to tyle. resztę zaplanuję po połówkowych. jednak strata ciąży zmienia myślenie całkowicie
Kochana rozumiem co czujesz...
czasami mam wrażenie, że inni są bardziej "zaangażowani" i "podekscytowani" niż ja, a ja się po prostu bardzo boję..
do tej pory o ciąży wie tylko kilka osób...mama, teściowa, bracia, przyjaciółka a reszta rodziny i znajomi jeszcze nie
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
To ja mimo 2 poronien i ponad 2 letnich staran już szaleje
Już się tak bardzo nie boję jak na początku i wierzę że będzie dobrze. Jest dobrze i będzie już tak cały czas na pewno. Tak więc właśnie idę oglądać wózki
Paulina_2603, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
jest nas wiele niestety. Mój mąż stara się zrozumieć i kocham go za wsparcie i cierpliwość ale on jest nastawiony optymistycznie a ja nie potrafię jeszcze niestety i często robie z igły widły
łóżeczko komoda upatrzone wybrane miałam kupić już tydzień temu ale w ostatniej chwili jak już miałam kliknąć stchórzyłam i czekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 14:02
11.2017 - aniołek 8tc
-
mam tak samo...mimo,że to moja pierwsza ciąża i nie miałam strat,ale też cały czas boję się kupic nawet skarpetki...mam listę zrobioną,ale postanowilismy z partnerem,że wstrzymujemy się do połówkowych,te są 31 sierpnia,więc po tym czasie zaszaleje...poza tym chcę mieć pewność na 100% jaki konkretnie pasażer mieszka w brzuszku
-
My poszalelismy z ciuszkami...
A trzeba ogarnac sypialnie. Myslalam, ze komoda wystarczy ale jakis regal by sie przydal jeszcze. -
Ja zrobiłam na razie jedną listę. Mam dużo zakładek itp. Kupimy komodę i łóżeczko może w niedzielę w ikei. Zobaczymy jak przegadamy dziś pokój.
-
Ja mam podobnie, też jeszcze w ogóle nie jestem przygotowana, nie mam nic oprócz skarpetuś które dostałam od przyjaciółki po informacji że noszę dzidziusia:)... po części pewnie to przez śllub który za pasem, w przyszły weeeknd
potem sie zajmę wyprawką, poza tym w listopadzie mamy targi w mojm mieście wiec liczę że tam złapie jakieś promocje i trochę się uposażę
Dziewczyny, bolą Was czasem stopy, tzn tak pod stopami jakby bolało piekło przy chodzeniu, najczęściej rano? -
U mnie też targi w listopadzie
ale nie nastawiam się na super zakupy. Bo na targach zazwyczaj drożej, już nie raz się z tym spotkałam. Co prawda na dziecięcych nie byłam ale na innych
Mi słabo jak pomyślę o wydatkach związanych z przemeblowaniem pokoju... -
Elmuszka wrote:Jaskolka93, to pięknego ślubu Wam życzę! Jaki fason sukienki dobrałaś do brzuszka?
A czujesz już ruchy? tutaj większość dziewczyn jest jednak z 20 tyg+, więc nic dziwnego. Ja coś tam czuję, ale nie mam pewności czy to nie jelita...
Co do jelit, z racji, że mam chorobe zwiazana z nimi to mogę doradzic, że ruchy jelit czuć lub słychać jakby calkiem po bokach brzucha lub w nadbrzuszuNajczesciej słychać jelito grube, cienkie już nie tak bardzo
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019