STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung moje dziecko za to ma zęby na 6. Uważam że branie witamin w ciazy nie ma nic do zebów dziecka. Dodatkowo moje zeby też są w super formie ani jednego dodatkowego ubytku po ciazy chociaz wiem ze niektorzy mają z zebami problemy po ciąży
Pisałam oczywiście o zdrowej mamie a nie takiej z problemami czyli tarczyca itd. Bo tu akurat niewiem jak jest zapewne tak jak piszesz.
Chociaż wiem że to tak działa że dziecko wyssie z Ciebie co sie da i nie nie musisz mieć mega wysokich poziomów poprostu bedziesz mieć niedobory nie chcę się kłócić oczywiście
Mersy brązowe plamienia zdarzają się nawet w zdrowej ciąży więc spokojnie..
Zośkaa heh i gratki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Umówiłam się dziś na wizytę.
Czekamy do 24.05Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Cześć wszystkim
i ja prawdopodobnie też do Was dołączę po prawie dwóch latach udało się! Beta sprawdzana 3 razy i przyrasta ładnie- po ok 110-120% co 48 h... 817-1727-4010
pierwszą wizytę miałam szybciutko 9.05 (5+0), bo nie mogłam w to uwierzyć i narazie widać było jedynie pęcherzyk 5 mm ) dla Nas to i tak dużo!
Następna wizyta 23 maja, także wtedy będę wiedziała coś więcej. Wstępny TP wg OM to 10 stycznia, zobaczymy co wyjdzie u lekarzaMinie Black, Malamii26, Seli, wisienka94, mommytobe, Sung, Asia8787, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Mersy trzymam mocno kciuki!
Klaudys super!
Gratuluje wszystkich udanych wizyt i serduszek.
Powiem Wam, że czasami się zastanawiam czy dam radę z dwójką małych dzieci...no ale jak nie ja to kto? Heh
Wcześniej myślałam o przerwie między dziećmi ok 3-4 lat -
mersy wrote:Dziś w nocy obudziło mnie mocne plamienie, jestem na lutce, więc pewnie nie widać krwi tylko brązowawą wydzielinę.. byłam dzisiaj na HCG... aby mieć dowód dla lekarza.. więc powoli zaczynam się z wami żegnać
A kiedy bedzie wynik? Czasem plamienie występuje i jest wszystkow ok z ciazaSzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bardzo miło mi do Was dołączyć mimo, że boję się zapeszać ale jestem dobrej mysli. Wczoraj, czyli 11 dpo owu robiłam test ciążowy- hura! Slaba krecha ale wyraźna Oczywiście od razu zrobiłam bete i wynik 30. Wiem, że trochę mało, ale liczą się przyrosty a jest to dosyć wcześnie, jak myślicie? Ja czekam z niecierpliwością na jutrzejsze badanie a potem do wieczora wynik. Mam nadzieję że będzie dobrze to 8 cykl starań więc BARDZO się cieszę i jeszcze do końca nie wierzę. Termin wg ostatniej owu to 25 styczeń, owu byla dopiero 18 dc więc termin z OM jest troszke wczesniej. Myślicie, że beta jest ok na ten czas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 16:26
Zyziaa, wisienka94, Olaa86, mommytobe, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Beta jak pisałaś, najważniejszy przyrost. Każda będzie miała inaczej ja w 11 dpo miałam 23 więc nie ma to znaczenia. Witaj u nas