STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kendy wrote:Ja polecam bezdotykowy microlife. Sorawdzony,nie przekłamuje. Ok 100zl w Gemini online . Elektroniczny też mam.
Seli
Te rajty też muszę kupić,mam sukienki szukam właśnie ciążowych rajstop.
Właśnie o tym Microlife jest bardzo dużo opinii. Chyba jest najpopularniejszy. Ale opinie są i dobre, i słabe..
-
Każda z nas ma inne gusty i każda kupuje to co jej pasuje
Ja właśnie skończyłam prasowanie. Jutro powtórka z rozrywkiPrzeorganizuje komode. Zostawiam ciuchy do rozmiaru 62, reszta idzie do worka próżniowego i pod łóżko
No i jutro kończę pranie!! Niezmiernie mnie to cieszy
Będzie z głowy
Właśnie też się zastanawiam jaki termometr kupić. Muszę poczytać, bo w razie czego w tym miesiącu robię zamówienie w aptece. -
Mammamia11 wrote:Na żywo tez taki różowy? Jak dla mnie to ok dla dziewczynki:) jak wam się podoba nie patrz na opinie innych, kolor nie jest najwazniejszy;)
, ale nie da się ukryć, jest RÓŻOWY
Kendy, Seli- dzięki za wsparcie
Marin- właśnie na tym zdjęciu producenta on wygląda na taki czerwony, jak go ktoś zamówił wtedy bez oglądania to przeżył szok
Katepr - no właśnie właśnie- w końcu czekamy na dziewczynkę, niech cały świat wie kto jeździ w wózku.
Jak ktoś planuje mieć dwoje lub więcej dzieci, to wiadomo, lepiej coś uniwersalnego, ale jak my się staraliśmy o Zosię 7 lat, to akurat moim największym zmartwieniem jest to czy dla kolejnego dziecka też wózek posłuży. Będziemy się martwić, jeśli kolejny bejbis się pojawi
Spaceangel- wszystkie te kolorki są super! miałabym ogromny dylemat który wybraćKendy, Reni lubią tę wiadomość
-
Seli wrote:hej, to i ja jeszcze sobie pomarudzę...
Wczoraj zasnęłam z chęcią jedzenia - apetyt dopisuje a jeść nie można...
Ciężko było napić się wody... A co dopiero jeść. Do tego zgaga pełną parą cały wieczór i dziś też. Zaraz kolejne reni odpalę, albo od razu łyknę gaviscon (dobrze,że kupiłam sobie na wszelki wypadek:P ).
Nic mi się nie chce... Ale ruszę tyłek chyba do tego lidla...
Seli a próbowałaś kefir
mnie ratował i koił palące gardło
-
Paulina2603
Miałam to samo. Najpierw zaszalałam i poukładałam do komodt ciuszki do rozmiaru 74,potem w miarę braku miejsca zostały do 68, a jeszcze trochę mam do prasowania więc może się okazać ,że wejdą tylko te do 62:)
Idziemy po córkę do szkoły i na spacerek ,pogoda fajna a po takim obiedzie spacer wskazany:)
-
Elmuszka wrote:I co myślicie?
Bo większość rodziny powiedziała nam, że fajny fajny, ale czemu taki różowy...
rzecz gustu
nie moja bajka, ale to Tobie ma się podobać. Przecież to Ty będziesz z tym jeździć.
Rodzina z tego co widzę nie koniecznie jest szczera. Albo się podoba, albo nie.
Co to za ale..
Elmuszka kieruj się swoim sercem. Dla dziewczynki kolor odpowiedni.
Ja np kocham białe wózki, ale pewnie zaraz nasłucham się, że na zimę, że będzie zaraz brudny..itd -
czarnaiwi wrote:Ja też byłam na łowach w lidlu. Wziełam rozmiary 62 i 62/68. Najbardziej urzekły mnie sweterki
o a ja sweterków nie wzięłam
one są niezbędne?
Czy nie lepsze ocieplane pajace?
Boooosz ja się w ogóle na tym nie znam. Też kupiłam 62/68 ale to jakies długaśne mi się wydaje -
Kefiru nie tkne
Katepr kupilam w Kappahl parkea tama z allegro mam
tylko ona mi sie wydaje cienka ;p no i ja wiedzialam, ze nie ciazowa tez kupie.
Sweterki raczej taki kaprys niz niezbedny ;p w koncu do nich spodenki trzeba, moze bardziej "wyjsciowe" sa w gosci, nie wiem ;p
A co do mierzenia to w pupke ;p jak inaczejkatepr lubi tę wiadomość
-
Witanko, dokładnie dziewczyny o gustach się nie dyskutuje. Ważne, żeby posiadaczka była zadowolona i to nam ma się podobać a nie komuś.
My wreszcie odebraliśmy klucze do mieszkania, czeka nas rewolucja majster umówiony na poniedziałek a tu się okazuje, że na licznik do prądu będziemy czekać do 14dni no ale po znajomości mają nam załatwić wcześniej więc odetchnęłam z ulgą no i czekają nas wielkie zakupy płytki, panele, itd. itp... więc na rzeczy dla Synka na razie nie ma miejsca bo szkoda to przenosić.Seli, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o a ja sweterków nie wzięłam
one są niezbędne?
Czy nie lepsze ocieplane pajace?
Boooosz ja się w ogóle na tym nie znam. Też kupiłam 62/68 ale to jakies długaśne mi się wydaje
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
No sweterek tak jak u siebie bede uzywac...nie zakladam kurtki zamiast swetra :p
Zaluje ze nie pojechalam dzis do lidlajutro pewnie beda rozmiary 80/86 ..
Seli no wlasnie mi tez cienka sie wydaje...niewiem czy nie zmarzne zima, a z drugiej strony brzuch bedzie wielki i bedzie grzałnajwyzej kupie cos na szybko byle tanio jakąś płachte pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 18:24
-
Ja bylam o 9 i było po 1 jednej sztuce 50... I wcale nie było kolejek do tego
Ja jestem zmarźlakno i jak zobaczyłam tą w kappahl to się zakochałam i trzy dni o niej mówiłam, to mąż mnie zabrał i kupił
sobie przy okazji też wybrał kurtkę
U mnie prognoza na zimę słaba... ma być w grudniu w ciągu dnia po 8 stopni na plusie a w nocy najwięcej -2także ten... w sumie może nie będzie tragedii
-
Seli my tez właśnie myślimy o tym nio. Ma chyba tez większe koła i kosz niż reszta z mutsy
Ja jak byłam w lidlu to wygrzebałem ostatnie body 62/68 i ostatni sweterek, ale jak pisałam wcześniej, u nas w rejonie jest mega boom na dzidziusiei wszystko dla noworodków schodzi jak świeże bułeczki
-
Marin wrote:W LiDlu nie bylam,odebrałam wyniki- glukoza w moczu
Jutro o 20 wizyta. Mam nadzieję że nic złego się nie wydarzy do tego czasu.
-
Marin, spokojnie, a jakie miałaś wyniki?
Lisa - wszystkie są takie same kołamożna dokupić pompowane.
-
U mmie tez boom, same male dzieci i ciezarne takze 7:10 juz niema tych najmniejszych :p
Marin tez mialam.glukoze w moczu, jakos kolo 14tyg chyba... i nic w zwiazku z tym. Potem jak robilam jakies kolejne to nie bylo. :p nie musi to oznaczac nic zlego.
U nas 8-5 w listopadzie już, a w grudniu to juz ponizej 5 ,nawet 1 i 0 także ten... a ja też zmarźluch
-
U nas cały październik pokazuje 20 i powyżej, listopad ma wyglądać nawet podobnie...
Już nie jest to takie super ciepłe 20 i noce są chłodne no ale na mazowszu było zimniej