X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speceangel swietne kolorki, tylko balabym sie tego dolu bialego gondoli, ze sie mega ufajda ;p ja wzielam cos w rodzaju butelkowej zieleni...

Tesciowa wpadla bez zapowiedzi... ale chwile byla ;p ide spac, moze zasne bo jakos tak... odpadam :(

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli ja ostatnio zrobiłam sobie herbatkę z imbirem na mdłości właśnie i od tego czasu tak czasu zaczęła się moja zgaga :D

Słodkie ubranka, ja właśnie czekam na mamę i tez się wybieramy do lidla, co prawda ciuszków już mamy komplet ale w tej cenie to zal nie skorzystać a zawsze się przyda. Potem do H&M bo jest 20% taniej z aplikacja do 13 października :)

klz99vvjhysycx8i.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wczoraj h&m obskoczylam ;p i mam rajstopy, staniki i koszule jeansowa ;D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Kendy Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli
    Super zakupy. Kopertowe body,fajne są na początek. A takie z kołnierzykiem też mam.
    Mam też takie z krawatem:) będziemy stroić synków.:) Fajne te ciuszki,kolorki też w moim stylu. Też bym poleciała ale naprawdę mam już tyle tego,że powstrzymuje się od zakupów ledwo ale muszę :)
    A wózek jaki w końcu zamówiłaś? Daj fotkę.
    ;)

Spaceangel
    Jaki kolorowy,super. Też bym miała problem,który wzór wybrac. Który najbardziej ci się podoba?

Lisa24
    Romans z mężem :)fajne sny. Ja też kurcze nawet w snach nie mogę poflirtować z kimś innym ciągle tylko mąż i mąż i na żywo i w snach :) muszę go bardzo kochać:)
    Dla mnie ta ciąża zresztą jak i poprzednia ,jest wielkim darem, prezentem od losu. O pierwszą ciążę staraliśmy się nie tak długo,bo 7 m-cy. I po urodzeniu córki oboje płakaliśmy z mężem jak bobry dziękowaliśmy sobie nawzajem rycząc:) komicznie to musiało wyglądać.:)Teraz też ta ciąża wyczekana i wystarana 5 lat, po bardzo trudnych dla nas przejściach. Uważam ją za nagrode po tym co przeszłam i wierzę,że będzie już tylko lepiej:).

My się raczej zdecydujemy na ten wózek.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/834ac538f700.jpg
    Podoba mi się wizualnie,ma wszystkie bajery co chce i cena jest spoko.
    Seli mydelniczka co? :) :) :) Hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 11:34

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te białe gondole plastikowe więc myślę ,że łatwe w utrzymaniu czystości. Podobają mi się białe spody gondoli i białe stelaże. W ogóle biel z szarością moje kolory:) salon mam tak urządzony :)

Seli.
    Te rajstopy z h&m to jakieś ciążowe z pasem?

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • olkakarolka Ekspertka

Wysłany: 8 października 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w lidlu w ogóle nie dają rozmiarów mniejszych niż 62.. ;x Kupiłam też dla małego body, spodenki i te śliczne bodziaki co u Seli widać 62/68. Te sweterki są piękne ale się wstrzymałam ;P W środę idziemy do znajomej męża co ma masę kombinezonów i innych rzeczy po synku, a też rodziła w zimie, więc od niej coś kupię ;) Bo wystawiła fajny kombinezon za 30zł, mąż zadzwonił i wyszło spotkanie ;P Zobaczymy co fajnego upoluję ;)

Mnie też łamie spanie. Ogólnie żołądkowych problemów nie mam, prócz tego zatrucia co mnie ostatnio męczyło, ale już jest dobrze. Dokuczają mi plecy i znowu mnie pobolewa kość łonowa. Ale nie ma źle ;D

Chyba zrobię sobie paznokcie ;D

qb3c2n0afku740kd.png

mhsvj44j7zycx2gc.png
  • Marin Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narobiłyście mi ochoty na zakupy ale nie wiem czy to dobry pomysł. Jakoś nienajlepiej się czuję od kilku dni. Jadę zaraz odebrać wyniki, jak będą dobre to prosto do Lidla :)
    Spaceangel wózki super, ciężko się zdecydować.

Kendy lubi tę wiadomość

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy - tak, ciążowe :) wzięłam 40 den i 100 den takie cieplejsze, była promka 3 za 2 a i tak mam parę sukienek (do teatru założę w środę :) )
    Co do wózka, no dla mnie mydelniczki :P ale co komu się podoba, ważne aby każdej z nas się podobały, były wygodne itp ;) Mi się podobały mutsy i mima xiary :P więc nie każdemu to może się podobać. A dla mnie bebetto, tutki i adamexy są kombajnami, mydelniczkami, ale to moje zdanie i nie trzeba się z tym liczyć :P O gustach się nie dyskutuje ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/afe562e17fbf.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1f45ceeb960.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/063057271ace.jpg

Zdecydowaliśmy się na mutsy nio z serii adventure - kolor pine green :) Co prawda chciałam evo bo stelaż ciemny... a nie szary... Ale facet mnie przekonał do nio, że lepsza amortyzacja i tamte stelaże się szybko obrypią to będzie widać itp. no i prowadziło mi się jakoś lepiej niż evo :P

Położyłam się spać, kot mi wylizał ucho i policzek :( poleżeliśmy sobie i nie mogę spać...

dZhdp1.png

• Magdoczka Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy taki wózek używany w bardzo dobrym stanie. Wczoraj kupiłam wanienkę i jestem z siebie dumna :-D

https://zapodaj.net/0f7efbfc9017f.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 13:31

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:
    My kupiliśmy taki wózek używany w bardzo dobrym stanie. Wczoraj kupiłam wanienkę i jestem z siebie dumna :-D

Ps. Jak wkleić zdjęcie, a nie link?

Wklejasz bbcode

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:

Ps. Jak wkleić zdjęcie, a nie link?

wzięliście i2 czy igo? :D ja myślałam nad nim ale używki były drogie, w sklepie też 3,5 tysiąca...

Za ten nowy z gadżetami zapłaciliśmy niecałe 2900, ale nie brałam tylko torby do wózka, a tak to folie, adaptery itp. ma w zestawie, sam wózek kosztował 2400 bo koleś tak podał cenę mimo, że było 2700 :P nie wiem czy się pomylili, czy taki super rabat :P

dZhdp1.png

• Magdoczka Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Wklejasz bbcode

Na zapodaj mam do wyboru dwie opcje: Linki i Linki HTML. Bbcode nie ma :-(

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Magdoczka Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    wzięliście i2 czy igo? :D ja myślałam nad nim ale używki były drogie, w sklepie też 3,5 tysiąca...

Za ten nowy z gadżetami zapłaciliśmy niecałe 2900, ale nie brałam tylko torby do wózka, a tak to folie, adaptery itp. ma w zestawie, sam wózek kosztował 2400 bo koleś tak podał cenę mimo, że było 2700 :P nie wiem czy się pomylili, czy taki super rabat :P

Mamy igo na czarnym stelażu w wersji Urban normad white and blue. Trafiła nam się perełka za 1800 zł ze wszystkimi gadżetami (torba, parasolka, moskitiera, przeciwdeszczówka, adaptery do fotelika i coś tam jeszcze) :-D

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka to super ;D u mnie igo uzywka chodzi za 2600... a sama gondola byla za 1300 bez niczego. Szukalam i czekalam z 2 miesiace ;p

Jak dajesz "na forum" to tam masz 3 opcje.

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracochłonne te kartacze, mam dość ...kręgosłup boli.

Wózki fajne ale dla mnie kwadraciaki- kanciaki:) hehe,nie mój styl ,wolę mydelniczki:)
    Ale racja o gustach się nie dyskutuje. Oby każda z nas była zadowolona ze swojego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 13:50

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadlam i wrocilam do lozka ;p fasolka mi jakas przepyszna wyszla albo mam smaka ;)

Kocur cos chyba ruchy wyczul bo stukal mi w brzuch jakby chcial by "ktos wyszedl" z ukrycia ;p i mlody mu odpowiadal ;D smiesznie to wygladalo. Teraz dwaj leza do gory brzuchem ;p to i ja poleze znow. Jakos sil nie mam totalnie...

dZhdp1.png

• Magdoczka Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a kupowałyście termometry dla dzieci? Polecacie jakieś?
    Słyszałam, że te bezdotykowe przekłamują.
    Mam bon do wykorzystania w aptece i pomyślałam o termometrze :-)

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez slyszalam, ze przeklamuja i kupilam getherm czy jak to tam firma ;p elektroniczny taki gumowy. Rozowy mialam do planowania rodziny i byl super to i dla dziecka kupilam taki z rysunkiem bobra czy cos ;p za 20 zl

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam bezdotykowy microlife. Sorawdzony,nie przekłamuje. Ok 100zl w Gemini online . Elektroniczny też mam.

Seli
    Te rajty też muszę kupić,mam sukienki szukam właśnie ciążowych rajstop.

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Magdoczka Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Tez slyszalam, ze przeklamuja i kupilam getherm czy jak to tam firma ;p elektroniczny taki gumowy. Rozowy mialam do planowania rodziny i byl super to i dla dziecka kupilam taki z rysunkiem bobra czy cos ;p za 20 zl

Ja też mam ten różowy i jest fajny :-)
    Tylko jak takim elektronicznym zmierzyć temperaturę dziecku.. ;-)

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
‹‹ 622 623 624 625 626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ