STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Matka_żona trzymam kciuki aby @nie przyszła :* ja mam jeszcze 5dni do testowania, zwariuje przez ten czas... No ale trzeba czekać chociaż powiem Wam silnie że czuję, że coś się świeci to będzie mój 2 skarb, pierwszy ma rok i 3 miesiąceJulka1993
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatka _ zona wrote:Ehhh u mnie chyba znowu ciąża biochemiczna
Od wczoraj boli mnie brzuch . Chyba dostane @ ; (
Nie martw się kochana mnie też ciągle pobolewa, dziś termin okresu.. Dziewczyny na grupie powiedziały mi że to normalne że boli i żeby się tym nie przejmować dopóki nie jest to ostry ból i nie ma plamien. Poprostu nasze fasolki robią sobie miejsce i hormony szaleja -
Dokladnie mnie bolalo mocno 2 dni przed terminem okresu juz. A od wczoraj nie czuje nic. Nie bylo plamien wiec jestem dobrej mysli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marciiik wrote:Że boli podbrzusze, to normalne;) ja mam mdłości (wiem, dziwne), ale w poprzedniej ciąży mdłości były 1 objawem.
Ja mdlosci mialam ale mi przeszly 2 dni temu ;p -
nick nieaktualny
-
Marciiik wrote:Jeszcze mogą wrócić nic straconego;-)
I tak na co dzien bywalo gorzej. Mam endometrioze i zylam w ogolnym bolu. -
nick nieaktualny
-
Marciiik wrote:Ojjj... Nie zazdroszczę!
Będzie dobrze, musi być!
Wierze i tak nie bylo zle... to 7 cykl. Lekarz w 10 dc nie widzial nic, powiedzial, ze na ta chwile to leki bo nawet in vitro sie nie przyjmie ;p a tu 18 dc piekna owulka na spokojnie na razie podchodze do tego, ciesze sie wszystkim i zobaczymy co zobaczy 9.05Marciiik lubi tę wiadomość
-
Seli ja w tym cyklu byłam w 13dc u gina nowego, super opinie miał a powiedział, że owu w tym cyklu nie będzie i dał skierowanie na hsg i kazał brać clo od przyszłego cyklu. Mam papier z wizyty na którym jest napisane: jajniki nieowulacyjne. A owulka się poajwiła i to 4dni pozniej i zaskoczyło
Marciiik, Marryy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie chyba po majowce pójdziemy; ) my z Seli 9 maja to chyba dobry czas. Gin mi kazał przyjść w okolicy 6 tygodnia. Jak nie będzie serduszka to pójdę na kolejną za tydzień: )
Tosia2323 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam nowe koleżanki!
My właśnie jesteśmy w drodze na Mazury a tam gdzie jedziemy nie ma zasięgu więc nie piszcie za dużo żeby potem udało mi się was wszystkie nadrobić
Co do objawów to ja nie mam absolutnie żadnych, ale w pierwszej ciąży również nie miałam więc wcale mnie to nie stresuje