STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
wisienka94 wrote:Seli ja w tym cyklu byłam w 13dc u gina nowego, super opinie miał a powiedział, że owu w tym cyklu nie będzie i dał skierowanie na hsg i kazał brać clo od przyszłego cyklu. Mam papier z wizyty na którym jest napisane: jajniki nieowulacyjne. A owulka się poajwiła i to 4dni pozniej i zaskoczyło
Ten tez ma super opinie i jest och i ach. Jeszcze rozumiem przeoczenie owulacji... Ale mowienie, ze nic nie przyjmie sie? ;p no i zalozyl z gory, ze zle wyniki bede miala. A jak mu napisalam sms o ciazy to zadzwonil i "ale, ze jak... jest pani w ciazy?" ;p -
Ja miałam monitoring. Tydzień wcześniej brak pęcherzyka dominującego tylko kilka małych na obu jajnikach, jak zawsze. To w 12 dc. A w 19 dc już ciałko żółte; )
Lekarz też człowiek i sie pomylić może. Mój też bardzo szczęśliwy że ciąża
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie był zdziwiony ale jest pod telefonem, szybko odpisuje i jest "pomocny" może przez tą pomyłkę czy jak... Nie wiem zobaczymy jak będzie na wizycie
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja wychodzi na to że zabawie tu z wami do stycznia. Pierwsza wizyta 7.05 planuje. Ale nie wiem jak liczyć te tygodnie.
Co do wizyty byłam w 12dp test był negatywny lekarz powiedział że pęcherzyk pękł ale skoro test nie wyszedł to możemy planować nowy cykl dał receptę która oczywiście wykupiłam. A w 15dc słaba kreska, beta potwierdziła więc jestem2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
To i ja się nieśmiało przywitam.
Dziś beta 19,35 to dopiero 9dpo, w pon powtórka, oby ładnie przyrosło
Mam nadzieję,że zagoszczę tu na dłużej
Pozdrawiam i życzę nudnych ciąż )s1985 lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
nick nieaktualnyMarryy wrote:Witam się i ja wychodzi na to że zabawie tu z wami do stycznia. Pierwsza wizyta 7.05 planuje. Ale nie wiem jak liczyć te tygodnie.
Co do wizyty byłam w 12dp test był negatywny lekarz powiedział że pęcherzyk pękł ale skoro test nie wyszedł to możemy planować nowy cykl dał receptę która oczywiście wykupiłam. A w 15dc słaba kreska, beta potwierdziła więc jestem
Marryy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIsia86 wrote:To i ja się nieśmiało przywitam.
Dziś beta 19,35 to dopiero 9dpo, w pon powtórka, oby ładnie przyrosło
Mam nadzieję,że zagoszczę tu na dłużej
Pozdrawiam i życzę nudnych ciąż )
Będzie grupa na fb jak coś. Tzn juz jest -
Cześć Dziewczyny,
dziś rano dwie kreski na teście. Udało mi się zajść w ciążę w trzecim cyklu. Mam już dwie córki, więc to moja trzecia ciąża. Mam nadzieję, że wszystko będzie okej.
Pozdrawiam ciepło.Marciiik, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
Cześć Wszystkim:) dołączam się do styczniówek, wg ovu termin na 1 stycznia 2019 r. 26 kwietnia 16dpo beta 218,33. Wczoraj robiłam przyrost, ale wyniki dopiero jutro wieczorem. Chyba niepotrzebnie nadal mierzę temperaturę, bo od dwóch dni trochę spadła i się stresuję
Pozdrawiam! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuucy wrote:Cześć Wszystkim:) dołączam się do styczniówek, wg ovu termin na 1 stycznia 2019 r. 26 kwietnia 16dpo beta 218,33. Wczoraj robiłam przyrost, ale wyniki dopiero jutro wieczorem. Chyba niepotrzebnie nadal mierzę temperaturę, bo od dwóch dni trochę spadła i się stresuję
Pozdrawiam!Luucy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luucy wrote:Cześć Wszystkim:) dołączam się do styczniówek, wg ovu termin na 1 stycznia 2019 r. 26 kwietnia 16dpo beta 218,33. Wczoraj robiłam przyrost, ale wyniki dopiero jutro wieczorem. Chyba niepotrzebnie nadal mierzę temperaturę, bo od dwóch dni trochę spadła i się stresuję
Pozdrawiam!
Ja nie mierzę temperatury od pozytywej bety. Nie ma sensu, nie chcę się dodatkowo stresować. Jak na razie byle przetrwać do wizyty u ginaLuucy lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Coraz nas więcej Fajnie
Ja betę robiłam, lekarz chciał i może dobrze - nie wiem. Tempki już nie mierzę bo skakała mocno. I staram się nie rozmyślać bo do terminu miesiączki miałam jakieś tam różne dolegliwości, teraz tylko piersi i wzdęcie. I czuje się świetnie więc nie będę sobie wymyślać czy to dobrze czy źle. -
Seli, ja właśnie tak samo. Brzuch bolał tylko w terminie okresu, teraz spokój. No ok, mam od czasu do czasu jakieś lekkie kłucia po lewej stronie i wkręcałam sobie pozamaciczną, ale dzisiaj kłuło po prawej więc to chyba tylko jajniki Albo zaparcia. Zorientowałam się, że przez ten czas, od kiedy wiem o ciąży, przytyłam już 2 kg przez te zaparcia Mam brzuch lekko wzdęty, ale jem sałatki i lekkie posiłki, to nie jest tragicznie.
Chcę myśleć, że będzie dobrze Jak zobaczę serduszko to odetchnęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵