STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie to pierwsze dziecko, w rodzinie nie mam nawet znajomych z dziecmi ;p a ja z plaskiego brzucha mam kraglutki, wzdety, wiec w zadne spodnie sie od tygodnia nie mieszcze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySeli wrote:U mnie to pierwsze dziecko, w rodzinie nie mam nawet znajomych z dziecmi ;p a ja z plaskiego brzucha mam kraglutki, wzdety, wiec w zadne spodnie sie od tygodnia nie mieszcze.
-
matka _ zona wrote:Ja to po ciąży mam trochę brzucha. Chociaż miałam operacje. Zszycia mięśni prostych zaopatrzenie przepukliny i trochę skóry mi usunęli
O matko Co Ty tu do mnie piszesz ja totalnie zielona w sprawach porodu itp.
Ja chudne samoistnie na razie ale mimo wagi brzuch kragly, dobrze, ze na lato nie robilam zakupow ciuchowych i teraz dopasowuje wracam wlasnie z kolejnych zakupow, bieliznianych dobrze, ze wyplata niedlugo -
alex0806 wrote:Haha, ja mam kasę za suknię ślubną to też muszę trochę rzeczy ogarnąć przez to wzdęcie. Na szczęście lato idzie, można się wbijać w sukienkę i to ukryć
-
Julka1993 wrote:Laski nie na co się przejmować ciuchami w tym stanie we wszystkim będziemy piękne hah
No tak, ale trzeba sie zmiescic w te ciuchy -
nick nieaktualny
-
Mozliwe bo ja z Wrocławia ale nicku nie kojarze ;p u kogo prowadzisz ciaze i... siebie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySeli, prowadziłam się w celach rozmnożenia obecnie u Siejkowskiego (ginemedica)
Kasias, biorę komplet, czyli kw foliowy, b6, b 12, dodatkowo witaminę D 6000, jod, magnez, acard 75 i heparyne od 8 dpo
Heparyne mam wskazana głownie przez pai i vr2Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 19:31
-
O nim nie slyszalam... ;)ale tez jestem w gineamedice na razie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:U kogo?
Na razie u Fabijanskiego. Mam go pod telefonem. Potem albo go zmienie albo bede miala dwoch bo jesli bede rodzic to na kaminskiego i chce chodzic do babeczki co pracuje tez tam. -
nick nieaktualny