STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiaas wrote:Dzień dobry kobietki ja już po powtórnym badaniu krwi.. Wyniki po 18,strasznie się stresuję
to trzymam kciuki, ja się cieszę, że nie mam badań już żadnych bo ostatni robiłam co 2 dni... obie ręce pokutę :p
Jakie plany na majówkę? ja do piątku mam wolne i papierowe sprawy ogarniam -
nick nieaktualnyTrzymaj mocno, mocno
Ja dzis i w środę idę na cztery godz do pracy bo mamy dyżury piątek na szczęście wolny jakiś większych planów brak, pewnie trochę u moich rodziców, może jakieś zwiedzanie, jakiś zamek czy coś.. Bez szaleństw bo mam mało siły (wczoraj się przekonałam) -
Ja tylko w piątunio 5 h ale to też dyżur i jest mało dzieciaków, jakaś 5-7 a nas ponad 10 osób
A ja nabrałam sił, na początku się męczyłam, spać bym mogła a teraz to wstaje wcześnie i power jest i mogę robić mam nadzieję, że tak zostanie. -
nick nieaktualny
-
Kasiaas wrote:U nas było zapisanych coś 17 ale wątpię żeby tyle przyszło
Zazdroszczę sił może do mnie jeszcze przyjdą, bo narazie jestem licha
Może taki początek? ja od 7 dpo do 14 miałam masakrę, mdłości, senność niesamowita, bóle brzucha, a teraz na luzie wszystko robię i popylam -
nick nieaktualny
-
Podobno normalne, ja też miałam pobolewania, teraz zdarzy się takie lekkie uczucie jakbym okres miała :p
Onana36 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Ja też własnie mam dużo energii teraz i zasuwam, wszystko ogarniam i najważniejsze że mi się chce A na początku byłam zmęczona, brzuch bolał, senność dopadała w dzień, a bezsenność w nocy. A teraz padam jak Pluto i śpię do ranaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahahaha ja zasuwam i ogarniam mieszkanie bo powinnam prace pisać hahahaha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam według kalkulatora 4 tyg i 4 dni :p a suwaczek jaki masz, miałam podobny i nie działał mi
-
nick nieaktualny
-
Będzie dobry! musi być
Kasiaas lubi tę wiadomość
-
Kasiaas ja też czekam Na wynik bety i proga. Do tego dostałam wczoraj wieczorem plamien więc denerwuje się podwójnie. na noc idę do pracy. Ale jeszcze popołudniu chce z badaniami do gina podejść. Pierwsza wizyta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 11:10
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
nick nieaktualnyOo kurcze Merryy duże te plamienia? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, a bierzesz duphaston albo luteine? Nie martw się na zapas ja w poprzedniej ciąży miałam brązowe plamienia cały pierwszy trymestr, i nie miały nic wspólnego z późniejszą strata. Miałam poprostu polipa na szyjce więc przyczyny mogą być różne :* daj znać po wizycie
-
Ja w poniedziałek robię cały cykl badań, bo moja rodzinna zaszalała Chciałam powtórzyć tylko przed wizytą betę, progesteron i tarczycowe, a dostałam od niej skierowanie na full: Morfologia z rozmazem, beta hcg, glukoza, żelazo, białko całkowite, lipidy, aspAT, alat, ggtp, kreatynina, mocznik, bilirubina, tsh, ft 3 i 4, progesteron, toxplasma, igm, igg, mocz I od razu chwaliła mojego ginekologa, że od początku wiedziała, że to będzie konkretny facet i dobry lekarz Bo nie pracuje tam długo, ale sprawdza się bardzoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć dziewczyny, ja również czekam na drugą betę.Przy czym badanie robiłam w sobotę, a okazało się, że wyniki najprawdopodobniej będą w środę rano - bo sobota jest traktowana jak dzień wolny a czeka się dzień roboczy. Masakra:/ Martwię się trochę progiem, w czwartek 16dpo było 18,44 ng/ml. Nie za mało?