STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też mikołaj olał haha. Ale synek zadowolony, wkońcu nie ma to jak czekoladowy mikołaj z rana, a autko ktore dostal wzial do przedszkola zeby sie pochwalić
Elmuszka faktycznie malutki brzuszek ale widać że ciążowy, tylko tak bardziej na 20tydz wyglada hheheElmuszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Wy też macie takiego lenia??? Mi się po prostu nic nie chce... Muszę brać się za obiad. Im szybciej to ogarnę tym lepiej. Cześć będzie na dzisiaj i jutro, a resztę zamroże i będzie na czas po porodzie
olkakarolka lubi tę wiadomość
-
Ja też mam lenia, ale staram się z nim walczyć
wysterylizowałam laktator, prania poskładałam.. mam ochotę coś zjeść, ale sama nie wiem co, nic mi nie pasuje..
Kendy Twoich oponek bym zjadła
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Ja wzięłam się za obiad. Jeden sosik się już gotuje, ale on będzie do zamrożenia. Zostają mi do zrobienia klopsy, ziemniaki i surówka na dziś. Jakoś nawet sprawnie mi idzie
-
Ja miałam kiepską noc ból głowy taki że na wymioty brało. Tak się kręciłam sapałam i prawie płakałam z bólu że z litości nad moim mężem wyniosłam się spać do drugiego pokoju chociaż spaniem bym tego nie nazwała.Istnieje jakaś zależność między mną i córką im ja się gorzej czuje tym ona bardziej bryka więc ja cierpiałam a ona sobie kopniakowała w żebra
łaskawa była zasnąć jak ojciec zwlókł się do pracy a ja trochę pospałam
Teraz jest już trochę lepiej. Mikołaj u mnie był trochę słodkiego zostawił, zjadłam młoda się obudziła i tak się nałykała że czkała mi potem przez pół godziny
Moja torba do szpitala prawie spakowana zostały mi klapki i jakieś pierdoły.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 13:55
11.2017 - aniołek 8tc
-
No wlasnie forte jest chyba słabsza cos mi sie kojarzy. Mam taki twardy, napiety brzuch ze aż Malego ledwo co czuję. Biedny nie dość ze ma mało miejsca to jeszcze niemal od ściany się odbija. Wezmę sobie pół na początek, może się rozejdzie. Odstawiłam magnez w tym tyg może to dlatego?
Niepotrzebnie zaczęłam tą zupę robić. Mam nadzieję ze zaraz M wrócił pracy, będę mu mówiła co ma robić i moze uda się jeszcze dziś skosztować pomidorowej.
Kendy, oponki pierwsza klasa, na pewno są pyszne. -
No fajne jadłysmy jeszcze ciepłe,chrupiące:)
Teściowa już była ,pysznych pierników przywiozła.Słodko dziś.Teraz ja bym zjadła Twojej pomidorowej
Właśnie Marin może lepiej magnez najpierw weź i poleż ..a potem nospe jak nie pomoże. Bo ,że brzuch twardy to już będzie mój też jest cały czas bo dziecko już duże. Jak leże brzuch trochę luźniejszy się wydaje. A boleśnie Ci się napina?
Olej zupę,poleż i może będzie lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 15:01
-
Rubi27 wrote:Marin, dzisiaj pisałam do mojej doktor w sprawie twardnienia brzucha kazała brać no spe 2x2. Ale możliwe też że dlatego że odstawiłaś magnez, też mam brać.
-
Kendy wrote:A może właśnie już czas by odstawić magnez.? Jak myślicie ? Odstawiacie? Wiem,że magnez porodowych skurczy nie zakłóci,nie zatrzyma ...ale może już trzeba dać macicy pole do popisu...słyszałam ,że pod koniec się odstawia chyba co?
Znowu mnie muli na spanie... To chyba ta pogoda tak wpływa, bo mąż też mówi, że nic mu się nie chce, a i Ada też dzisiaj leniwa. -
Ja też narazie biore,w poniedziałek mam wizytę to zapytam. Ale biorę też ze względu na nocne skurcze pośladków.
Mój synek też dziś spokojny ..czkawkę tylko ma teraz:)..ale w nocy tak buszował,że nie mogłam spać ..może zmienial pozycję .dziwne To było... -
Kendy ja też mam skurcze, zazwyzaj w lydkach, ale zdarzy się też w stopie czy palcach u stóp. Wystarczy, że źle się porusze i zaraz mnie chwyta.
Walczę ze sobą żeby nie zasnąć, bo nocka będzie z głowy... Już nie wiem co mam ze sobą zrobić -
Ja mam zwykłą nospę. Biorę jak już absolutnie muszę ale zazwyczaj jedna wystarczy i leżenie maks brałam 2 dziennie. Moja siostra miała problem ze skurczami i lekarz jej kazał brać 3x dziennie po 2 tabletki forte. Urodziła zdrowego chłopca bez żadnych skutków ubocznych więc jak bardzo ci to przeszkadza to bierz i się nie przejmuj
11.2017 - aniołek 8tc