STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozdrowienia z porodówki. O 1:55 odeszły mi wody. Jednak moc pełni zadziałała Póki co rozwarcie na 1 cm i lekkie skurcze. Trzymajcie kciuki!!
Martoszka, Kendy, Lisa24, katepr, Agnuka, Rubi27, OlinkaO, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
Paulinka! No nie wierze, przepowiedzialas sobie te pelnie! trzymamy za Was kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 06:46
Paulina_2603 lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Paulina_2603 wrote:Pozdrowienia z porodówki. O 1:55 odeszły mi wody. Jednak moc pełni zadziałała Póki co rozwarcie na 1 cm i lekkie skurcze. Trzymajcie kciuki!!
-
Mówiłam że wierzę w moc pełni Wiedziałam, że zacznie się w nocy, a urodzi się 23 grudnia Oby zrealizowała plan Póki co rozwarcie nie ruszyło... Cały czas jestem podłączona pod KTG. Mąż od razu po przyjęciu jechał do domu, bo bez sensu by siedział na korytarzu. Na razie jestem na sali przedporodowej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 06:53
Kendy lubi tę wiadomość
-
Walcz Pauinka! Ale Ty szczęśliwa jesteś normalnie czuć te euforię powodzenia. Już za chwilę zobaczysz wyczekana Adusie ale sie ciesze.
Spaceangel
Co u Ciebie ?
Seli
Pytanko . Jak pobudziłas laktację ? Czy od razu mialas? Ale pamiętam że na początku same kropelki siary wyciskałas.
Ja przystawiam małego jak się da najczęściej i efekt taki że nauczył się ssać,siarę spil chyba do ostatniej kropelki bo już jak naciskam to nic nie leci,sutki bolą jak ....masakra a mleka jeszcze nie ma. Łapie kryzys .ale z córką też tak miałam dopiero w domu ruszyło,na którąś dobę może teraz też tak będzie. Mam nadzieję bo bardzo chce karmić. Bawiłam się trochę laktatorem ale bezsensu jak synek ładnie ssie a przy tym chociaż bliskość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 07:02
-
Ja laktacje rozbudzam laktatotem tak co 3 do 3 godz przez 10 min sciagam ok 60ml u mnie maly ma tak maly pyssczek ze nie umie tak szroko otworzyc buzki ale walcze przystawiamhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Paulina_2603 wrote:Skurcze co 5 minuty... Niestety krzyżowe. Już teraz boli, a co dopiero będzie później...
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml