STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wstalam moje dziecie spi az nie wierze, ze odkad maz mi go przekazal to raz sie obudzil o 6 moze tryb mu sie zmienia
-
Dzień dobry
Kendy z każdym dniem będzie lepiej W wigilię pewnie wyjdziecie. Nie będą chcieli Was trzymać.
Ja czuję się tak sobie. Brzuch pobolewa okresowo. I tak mi w nocy spuchały palce u rąk... Aż bolało mnie przy zginaniu. Teraz trochę mi to zeszło, ale jeszcze są serdelki. Zobaczymy co to dzisiaj będzie
Goniąc marzenia lekarz się nie pomylił? To raczej niemożliwe żeby szyjka była zamknięta i miała 1,5 cm rozwarcia... No chyba, że się nie znam, ale jedno zaprzecza drugiemu. -
Młoda mnie dziś rano obudziła mówię do niej "dziś pełnia to rodzimy" w odpowiedzi zaczęła czkać ewentualnie śmiała się ze mnie nic mnie nie boli brzuch był twardy tylko wczoraj wieczorem, skurczy brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 09:17
11.2017 - aniołek 8tc
-
Lisa mi od kilku dni tak się robi, właśnie w nocy... Teraz już mi zeszło na szczęście.
Trzeba pozmywac po śniadaniu. Dobrze, że wczoraj wszystko posprzątałam... Dzisiaj mam spokój. Zmienię tylko pościel i będę robić dzisiaj wegański piernik pomidorowy. Wczoraj paszteciki wyszły przepyszne. -
Paulina_2603 wrote:Dzień dobry
Kendy z każdym dniem będzie lepiej W wigilię pewnie wyjdziecie. Nie będą chcieli Was trzymać.
Ja czuję się tak sobie. Brzuch pobolewa okresowo. I tak mi w nocy spuchały palce u rąk... Aż bolało mnie przy zginaniu. Teraz trochę mi to zeszło, ale jeszcze są serdelki. Zobaczymy co to dzisiaj będzie
Goniąc marzenia lekarz się nie pomylił? To raczej niemożliwe żeby szyjka była zamknięta i miała 1,5 cm rozwarcia... No chyba, że się nie znam, ale jedno zaprzecza drugiemu.
-
katepr wrote:Seli nic tylko sie cieszyć że masz spokojne dziecko
Ciekawe na jak dlugo ;p ale jak sie wkurzy to coraz glosniejszy jest choc duzo spi ogolnie i nigdy nie budzi sie z placzem, jak chce jesc to tez nie placze a ciomka... zaplacze tylko przy zmianie pampera albo jak sie go odlozy na dluzej i np. Odejdzie. Albo przy wyjsciu z wanny ;p bo lubi kapiele.katepr lubi tę wiadomość
-
Goniąc marzenia wrote:Kurcze a może się pomyliłam,w takim stresie byłam. A co to rozwarcie oznacza,że wnet się szykować?
11.2017 - aniołek 8tc
-
Jednak zostajemy:( byc moze bedzie kolejna fototerapia, w zaleznosci od wynikow krwi. Znowu mi te malizne pokluja, juz ma cale pietki w nakluciach:( niech juz to zoltaczka odpusci, nie wiem czy mamy szanse na Wigilie w domu ech...
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
spaceangel wrote:Ja jestem totalnie wkurw*iona brzuch mnie boli na miesiączkę tak że aż mnie wpół zgina a nospa się skończyła kupię i chyba wezmę 2 na raz
-
Spaceangel po co chcesz brać nospe :p ja magnezu juz nie biore od 2 dni i kurde nic co za los
Pamietam ze w poprzedniej ciazy tez tak mialam z palcami po nocy takie opuchniete byly ciezko bylo zginac teraz narazie jest ok no ale.jeszcze 4 tyg w sumie
-
katepr wrote:Spaceangel po co chcesz brać nospe :p ja magnezu juz nie biore od 2 dni i kurde nic co za los
Pamietam ze w poprzedniej ciazy tez tak mialam z palcami po nocy takie opuchniete byly ciezko bylo zginac teraz narazie jest ok no ale.jeszcze 4 tyg w sumie