STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny laktacja mi sie ruszyla sciagnr przez 10 min ok 60 ml karmie butelka bo maly nie umie chwytac
Elmuszka, Lisa24, Seli, olkakarolka lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
8485 wrote:Dziewczyny laktacja mi sie ruszyla sciagnr przez 10 min ok 60 ml karmie butelka bo maly nie umie chwytac
A karmisz butla z zoltym smoczkiem? My na poczatku nia a potem dr brownem dla wczesniakow - nauczyl sie ladnie na niej ssac i mamy juz tylko cyca -
U mnie też problem z jedzeniem . W ogóle nie chce jeść. Jak mu z położna na siłę cyca dawałysmy to się złościł. On chciał u mamy pospać a nie jeść
zobaczymy jutro ..martwi mnie to ale może dziś emocje u niego i u mnie i chciał się potulic. A jaki grzeczny narazie w ogóle nie płacze tylko sobie śpiewa tak słodko mruczy. :)Przynosiły mi syneczka dziś ze 3 razy i to na długo zdarzyłam go porządnie wycałowac,te delikatne ciałko ten zapaszek. Zakochana
Dobranoc ..poproszę o coś przeciwbólowego i w kime by mieć siłę dla synka ,jutro wstaje .
Magdoczce gratuluje i czekam na kolejne wieści.
Paulina jutro 22.12 ja sobie wywróżyłam 21.12 wcześniej -
Wy o karmieniu a ja wlazłam do wanny na dwie godziny to się kręciłam i tylko mnie brzuch rozbolał a młoda teraz próbuje mi wyjść ale nie tą stroną co trzeba tylko brzuchem bo mogę sobie jej szkity pomacać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 22:26
11.2017 - aniołek 8tc
-
katepr wrote:Kendy nie martw się. Tą pierwszą dobę dzieci są ospałe, czesto mają w brzuchu wody płodowe jeszcze i nie chce im się jeść :p przespij sie na spokojnie a potem próbujcie od nowa
-
spaceangel wrote:Wy o karmieniu a ja wlazłam do wanny na dwie godziny to się kręciłam i tylko mnie brzuch rozbolał a młoda teraz próbuje mi wyjść ale nie tą stroną co trzeba tylko brzuchem bo mogę sobie jej szkity pomacać
-
Boziu jaki śliczny
Moja Ada też się tak wierci jakby chciała wyjść tam gdzie nie trzeba... I do tego mam takie kłucie na dole, że szok... Pogoniło mnie na 2... Kurcze może rzeczywiście coś się szykuje na jutroKendy lubi tę wiadomość
-
Kendy ale przystojniak
wypoczywaj, jutro bedzie lepiej, oboje wypoczniecie
Kendy lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja już wstałam. Nie ma użalania się zaraz dziecko mi przywiozą i będzie już ze mną. Najlepsza motywacja do działania. Boli jak cholera ale łażę
Fakt dziubeczek do zacalowania ma:)
Soaceangel nosek po mamusi zadarty. To tyle dzieci mają po mnie
Paulina.
Może,może.Jak się dziś masz?
Czarnaiwi trzymam kciuki za wyjście dziś.
Miłego dnia wszystkim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 06:50
-
Gratuluję wszystkim nowym mamom Waszych skarbów!my jutro zaczynamy 37 i 1 dzień i na razie tylko w ta noc miałam takie skurcze że myślałam że to już
wczoraj ktg w szpitalu,i badanie- szyjka zamknięta,ale 1,5 cm rozwarcie. Mamy się zobaczyć 27, wtedy będzie badanie i jak rozwarcie się powiększy spróbujemy rodzic no chyba że coś wcześniej wyjdzie;)